dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (28.8.2020 12:57:33)
|
Didy, i mi smo skitali, i u Bg i bili na odmoru u Banji u Solarisu, i na Adi svaki dan, i po gradskom prevozu svaki dan po nekoliko puta sa decom, u gradu od 2 miiona pa se u Srbiji nismo zarazili. Ali ovde je svest ljudi slaba, počev od članova naše kuće pa na dalje. Svekrva je mene nagovarala, ne znam da li sma pisala više se ne sećam, da se vratimo kući sa animanja pluća sa kombijem hitne pomoći punim zaraženih (potvrđenih) pre nego su nas potvrdili da smo pozitivni. I ja sam odbila, ona je bila u čudu. Morali su posebno vozelo da pošalju po nas dve, za nazad kući, jer sam napravila scenu. A zanima me, ako možda Mili i Maslačak znaju - ako imaš koronu i stave te u npr u kombi sa još 10 zaraženih (vode vas na snimanje pluća), da li ta koncetracija virusa u kombiju može da utiče na već ranije zaražene, u smisli pogoršanja stanja? IZVORNA PORUKA: Didy Dunja, sad tek vidim. Čuvajte se i da sve dobro prođe, sa najblažim mogućim simptomima! ♥️ Moji su ujak, ujna, oba brata i njihove žene (obe trudne), verovatno i deca (1,5 i 2,5 godine) imali koronu, ali nije bilo težih oblika ni kod koga, kod nekih skroz asimptomatski. A taj brat me napao kako sam neodgovorna što idem u Tursku, avion, hotel, bla, bla, bla... Na kraju oni svi pokupili kod kuće i razboleli se, a nama ništa. Pravilo je da nema pravila koliko vidim.
|
|
|
|