RE: Korona virus - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

pari -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 17:16:52)

Dunja, kako ste?

Maruska15 -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 21:03:53)

Stigao nam je rezultat. Negativne smk obe,hvala Bogu. 

dddaca -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 21:13:59)

Super da je tako. Cudi me da su hteli da vas testiraju bez temperature.

Maruska15 -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 21:17:57)

IZVORNA PORUKA: dddaca

Super da je tako. Cudi me da su hteli da vas testiraju bez temperature.
Znas kako je ovde? Porucis sam test preko interneta. Izaberes u koju ces apoteku,to je besplatno. I ima uputstvo kako da sam sebi odradis bris. Spakujes i vratis u tu iistu apoteku,oni to salju u bolnicu i u toku id 3 dana stize rezultat. Ovde sad moze da se testira ko hoce,a u početku retko ko je mogao. 

lesli -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 22:23:47)

Marsuka, super 👍
Dunja 😔Nadam se da ce svekrva ipak biti dobro...

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 22:48:55)

Dobro vece.

Slazem se da je sve virus ili bakterija. Prehlada je ono kad se smrznes u hladnoj vodi pa kines koji put odmah posle toga. Al to je kraj od prehlade ne dobijas temp. A isto mislim za slince nisu sbi zeleni bakterije.
Ja gledam kad jaganjci utihnu. U izuzetno sam losem raspolozenju za svoju prirodu ovih dana. Puna misli i briga i nesto mi nista ne ide. Bice bolje....
Menjacu posao a to kad radim yvek muka u zelucu i adrenalin pomalo. Iako cesto ili da kazem relativno cesto menjam nisam oguglala...

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 22:50:38)

Jao oprostite mislila sam da pisem u razgovorima.... eto dokaz da mi nista ne ide.

Inace koleginica ima antitela i ja je bas kad je bila bolesna vozila kucu reko di cu te sa temp pustiti da ides peske. Posle toga su svi moji bili bolesni osim mene tako da smo mi to mozda i prelezali

mati -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 23:07:07)

Suzi čitam, i bas je teško. Budite pozitivni, molite se. Neka ćerka bar nešto učini dobro i nadje neku vezu da baka bar vidi nekoga od vas, da vidi sigurnost.
A moja tetka, kada su je prebacili u Covid bolnicu, tražila stan, zbog unuka, da ne brinu ukućani i ona da bude mirna. I niko, ali niko gde god su zvali nije hteo da iznajmi kad čuje gde radi. Još ljudi su tada bas ispitivali i nije bilo svrhe da slaže. Tako da se izolovana u jednu sobu i verujem da joj je to mnogo teže palo nego da na par meseci bude negde drugde...
Šaljem vam veeeeliki zagrljaj i pozitivne misli

Didy -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 23:14:07)

Dunja, kako ste svi? Nadam se da je svekrvi bolje. Ti si jedna čista, dobra duša. ♥️

Mirko Svirko -> RE: Korona virus - 2. deo (29.8.2020 23:32:42)

Jaaoo Dunja. Sve sam citala.. pomocice dragi Bog. Verujem da ce biti bolje. Samo pozitivno. Jako mi je zao zbog svega.Kako se drzi tm? Snaga,volja, zelja, vera i bice sve kako treba.
Trebalo bi vise da cenimo jedni druge, vise da se grlimo, ljubimo. To sve jako nedostaje.

branki* -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 6:12:02)

Dunja, mnogo mi je zao, mnogo. Nadam se da ce se izvuci.. Grlim te puno. 

flamingos -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 7:21:12)

Dunja,mislim na vas.Jeste li dobro?Ljubim vas.❤

dddaca -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 14:01:35)

Dunja kako ste danas?

pari -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 14:55:59)

Dunja, i ja mislim na vas...nadam se da je sve dobro

doramar11 -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 15:05:52)

Dunja kako je baka?

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 15:51:17)

Baba nam je malo bolje, nadamo se da će se izvući.

Mi smo svi ostali ok, jedino moje čulo mirisa mi nedostaje, baš me nervira šo ništa ne osećam, bar da nešto lepo pojedem sada kada smo zatvoreni, ali bez mirisa hrana nema nikakvog smisla, ne želim nikom ovo, grozan osećaj.

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 15:53:33)

Ovde ima raznih dostava hrane, i da vam ne pričam kako su niske cene, pre neki dan sam naručila tri porcije piletine sa pomfitom, rižom i sosom od spanaća + srednja pica, sve ukupno je bilo 6 eur. Ali džaba meni, kao da gumu jedem, kada nemam mirisa, niti decu mogu da njuškam, ništa. Ni kafu da popijem kao čovek.

pari -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 15:56:14)

Proći će i to dunja, bitno je da je baka bolje, i da ste vi svi relativno dobro

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 15:59:40)

Drugi dan kada smo stigli smo išli po neko tele, paslo na planini, kod Gacka, kupili smo ga da nosimo za Beograd, za decu, uvek uzmemo obde domaću teletinu. Jadno telence ...istranžirali su nam, pa posle mm išao po meso. ali šta da se radi, mora da se jede, zbog dece uvek uzimamo svake godine domaće tele.. Juče sam spremala teletinu u rerni, svi lizali prste ja ništa ne osećam, užas, ali vidim da je lepo meso. Sad pečem krompir sa kaćkavaljem u rerni, vidim da se krčka, ali mirisa nigde.

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 16:01:23)

Hvala Pari, odbrojavamo, dan po dan.
Mislim da će nam trebati još jedan odmor, kada se oporavimo.

IZVORNA PORUKA: pari

Proći će i to dunja, bitno je da je baka bolje, i da ste vi svi relativno dobro

jess021 -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 16:08:27)

Dunja, kazes jadno telence a?🤣

Do kad planirate biti tu? Nadam se da ce baka biti dobro. 

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 16:20:33)

Jess, pojma nemam, mi od četvrtka smemo napolje navodno, i smemo preko granice po njihovom, dobili smo i sudsko rešenje napismeno, plavi koverat. Ali ćemo sigurno još sačekati jer nas vozi jedan čovek, koji nas je i dovezao, ne bi smo njega da zarazimo, već sam mu javila. Nije se uplašio, kaže zezaš me, ja reko ne zezam, svi zaraženi, ali kažem mu nismo bili kada ste nas dovozili, kaže on, znaaam, pa već bi i ja do sada bio bolestan. Jer smo zbog onih radova oko Užica, putovali 7 sati iz Vrnjačke Banje, meni tromb u nozi iskočio, od sedenja (prbi put u životu, plavo ogromno, 10cm prečnik, na listu), a kiša bila oko Užica, ni napolje da izađem da protegnem noge bar. Da smo bili zaraženi tada, nema šanse da ne bi preneli ovom čoveku koji nas je vozio, jer 7 sati smo u audiju bili sa njim, bez maske. Mislim znam da nismo, znamo mi ko nas sve je zarazio, nego njemu rekoh, da se ne prepadne :)

pari -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 16:27:09)

Ako se ne žurite, ostanite još malo...

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 18:05:49)

Mnogo mi je drago i zbog bake i zbog svih vas😘

Duškić -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 18:22:01)

I meni, veliki pozdrav.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>