RE: Korona virus - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

flamingos -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 20:37:57)

Dunja,baš mi je dragilo zbog svih vas.Ljubim vas.❤

Didy -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 20:52:20)

Dunja, drago mi je da se sve razvija u dobrom smeru.

Ana RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 21:06:45)

Dunja, znala sam da će baka biti ok - žilav je to narod [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 21:08:26)

Dunja, moram da pitam. Sta na sve sto vam se desava kaze tvoja zaova? Kaje li se sto nije otisla na vreme? 

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 21:49:15)

Ma kakvo kajanje, ona nije nazvala nijednom da pita kako su deca. Evo istekao joj je karantin nema je nigde, danas deda nekoliko puta zove, sam u kući ceo dan /u tom stanu gde su), a ona ko zna gde je, po frizerima ili noktima. Bolje da ne pričam ...Od kajanje nema ni K, Iv moja draga, ona prebacuje odgovornost celog života na drugog, ja tako nešto upoznala u svom životu nisam.

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 21:52:58)

Zbog takvih ljudi i ima ovoliko zaraženih, nemaju ni odgovornosti, ni svesti, sebični i niko im nije važan. Kada je mm trebao da ide da snima pluća drugi put čini mi se, nikako da mu dođe hitna, i ona mu kaže uzmi taksi, on kaže neću, pa ima i taj taksista porodicu, mogu sve da ih zarazim, a ona će - ma šta te briga, svi se voze taksijem pozitivni. Toliko. Zarazila je svoju kuću i nije je briga, što bi je bilo briga za nekog trećeg. Naravno da mm nije uzeo taksi, došla hitna na kraju.

Čim je majka bolje, ona nestala danas na ceo dan, ko zna gde, i ko zna koga je danas zarazila [sm=smiley11.gif]

pari -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 21:57:11)

Joj bože, ne mogu da verujem :( baš bezveze

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 22:10:37)

Nadam se da ce joj doci iz du@@ta u glavu uskoro 😠

Ana RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 22:13:29)

Takvima nikad ne dolazi, Ivanka. To su oni što su najpametniji, imamo jednog takvog u familiji. Strašno.

Tiziana -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 22:19:22)

Kazu da je u Srbiji V. Banja bila leglo zaraze, ali da su svi oni pripisani Kraljevu. Pricala sam danas sa jednom skolskom mamom koja radi u Medigroup, kaze i poslednjih dana su imali pacijente iz V. Banje.

Mi smo prosle nedelje samo prosli kolikma. Tamo ludilo, guzva kao u Sutomoru u jeku sezone. Bazeni rade, ljudi koliko hoces dok je svuda okolo sve pozatvarano (bazeni) celo leto.. ovamo zurka. 
Ali takodje mi kaze da se situacija jeste malo primirila, da je tacno da je trenutno bolja situacija u celoj zemlji. 

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 22:22:45)

Tizi, mi smo bili u Banji pre 2 nedelje, jeste veća gužva nego prethodnih godina, ali je moguće održavati distancu ako želiš, i to sasvim opušteno. I na bazenu.
Ali, recimo u hotelu gde smo bili ima i igraonica, ja mislim da mi jedini nismo ni jednom poslali decu unutra, a hotel pun.

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 22:31:44)

Mada Tizi ne bih rekl da samo u Banji rade bazeni, meni na FB samo iskaču slike sa bazena, iz raznih delova Srbije, mislim što FB prjatelji postavljaju. I iz Bosne isto.

Ana RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 22:36:05)

Pre neki dan pričam sa vlasicom lokalne radnje, kaže da je bila kod njenih u Bosni i brže bolje se vratila kući. Kaže tamo je toliko opušteno, žurke i roštiljanje svaki dan, nije joj bilo svejedno.

Mi smo ove nedelje putovali po Srbiji, 80% ljudi ne nosi maske.

Tiziana -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 22:40:31)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mada Tizi ne bih rekl da samo u Banji rade bazeni, meni na FB samo iskaču slike sa bazena, iz raznih delova Srbije, mislim što FB prjatelji postavljaju. I iz Bosne isto.

Mislila sam na okolinu VB. U Kraljevu i okolini ne radi ni jedan, a ima ih milion. Zato preko brda u VB, sve radi kao da korobe nema. 

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (30.8.2020 22:44:44)

Jasno, i puno novih kafića je otvoreno, u odnosu na ranije, i sve je krcato do poslednjeg mesta, u Banji. Ali sve je na otvorenom, pa je recimo olakšavajuća okolnost.
Mi smo uveče samo šetali do kasno, i S vozao autiće na platou. A preko dana smo po ceo dan bili na bazenima hotela, ali nije tolika gužva da nema distance, ja sam recimo baš puno plivala za svoju dušu ove godine, bez da mi neko smeta.

jess021 -> RE: Korona virus - 2. deo (31.8.2020 8:13:59)

Dunja, kako ste jutros? Nadam se da je svekrva bolje.

Znam sta znaci distanca, ali nekako ne znam kako je odrzavate u punom hotelu, bazenima... Gde je velika koncentracije ljudi a samim tim verovatno u virusa. U hodnicima, liftu, restoranu. 
Sto kaze Dunja non stop mi iskacu slike na bazenima, aqua parkovima... Sve prepuno, a sutra ce u skolu sa maskama??? 

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (31.8.2020 8:36:20)

Jess mi smo ok, osim što nemam čulo mirisa, sve je ostalo, da kažem, u top formi smo, ja pomalo radim i čučnjeve, samo da ne atrofiram. Ne puno, tek pomalo.Smršala sam sigurno nekih 5-6 kg jer nemam apetit, kako da jedem bez mirisa, jedem na silu.

Ne znamo još za babu, mislim da nije bila vizita u bolnici, zaova juče javila da kao ne zivkamo svekrvu (pritom je ona zivka non stop, vi ne možete da zamislite koliko često je smarala da joj pakuje sve i svašta dok je samo zaova bila bolesna), verovatno ženi dosadilo pa je rekla da niko ne zove. Mi je zvali dva puta kratko, od kako je u bolnici, jer imamo svest da je ne treba uznemiravati i da treba da skuplja snagu.

Za Banju.
Ovde u hotelu nema lifta, ali da upitno je tamo gde ima, mi u zgradi u Bg imamo lift, ali nam ne radi već dugo ...mada ja ga inače nikada ne koristim, ali većina komšija da.
U liftu bi mogao virus lako da se dobije ili ne?

U hodnicima hotela nismo nikoga sretali jer je Solaris tako naoravljen, Deo soba, odnosno stanova je zapravo u vlasništvu nekih ljudi koji tu dođu jednom godišnje, kao tajm šer beše se zove. A povremeno izdaju hotelu (ne svi) svoje stanove u kojima znači borave gosti hotela. To su sve čisti, sređeni, lepi stanovi, od 2 sobe, mala kuhinja, kupatilo, balkon, kao garsonjera. Jel mi verujete da mi za 5 ddana niti jednog gosta nismo sreli na hodniku. Samo spremačicu sa maskom ujutru.

Restoran je sporan, bazen mi nije toliko, jer je otvoren prostor, voda se hloriše, ne znam koliko tu virus može da preživi, neka kaži Maslačak i Mili.

Srela sam i jednu našu Ringetajku na bazenu :)

Jedino znači restoran, stolovi su na distanci, ali ljudi jedu, naravno bez maske, dok se hrana uzima sa maskama. Ali zatvoren je prostor. U hotelu dele maske, čim se uđe u restoran, možete uzeti koliko želite maski iujutru i uveče.

nata11 -> RE: Korona virus - 2. deo (31.8.2020 16:11:14)

Tek sada usla u temu. Bas mi je zao Dunja. Nadam se da ce brzo sve proci.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (1.9.2020 9:29:53)

Dunja, nadam se da ste dobro, saljem vam sunce sa juga ❤️

Milena18 -> RE: Korona virus - 2. deo (1.9.2020 9:33:55)

Dunja, kako ste? Je l' baka bolje?

amelia -> RE: Korona virus - 2. deo (1.9.2020 15:02:18)

moj otac je na intenzivnoj,  upala pluce oba krila ex pusac diabeticar. 3x ga testirali dal je corona 2x negativan prekjuce pozitivan n znam sta da mislim. na kiseoniku je juce ga zovem kaze bori se za vazduh da mi nije ovo kaze ja bih puknuo.  ja uopste nemam poverenje kosovskih lekara pri tom zdrastvo je u katastrofalnom stanju.

Milena18 -> RE: Korona virus - 2. deo (1.9.2020 15:25:34)

Amelia, nadam se da će sa tatom sve biti ok. Držite se.

Duškić -> RE: Korona virus - 2. deo (1.9.2020 15:26:44)

Bice sve ok.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (3.9.2020 2:00:32)

Dunja, nadam se da ste ok! Ljubim 🥰

flamingos -> RE: Korona virus - 2. deo (3.9.2020 12:40:37)

Dunja,mislim na vas.Nadam se da ste svi dobro.❤

Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>