|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
13.3.2020 6:26:10   
Ivanka 75
Uh Ljisho, drzim fige da je samo prolazno 😔

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 276
13.3.2020 7:02:15   
bebilule
E mame. Kod nas su strogo zabranjena mikrobioloska ispitivanja u privatnim laboratorijama. Ako neko sumnja u nesto, treba da se javi kriznom, oni dalje salju gdje treba. Pričala sam sa rodbinom iz Slo, oni od danas uvode neke mjere rada od kuće. Ja sad stvarno mislim da se treba ozbiljnije pristupiti. Imamo primjer iz Kine kako treba i Italije kako nije trebalo. Proširi li se ovo pokosiće nam ove starije generacije. A nase bolnice i broj respiratora... Ne smijem ni misliti. Juce citam objavu jednog covjeka koji ima hiljade pratilaca, nesto kao duhovni bloger, jbt. Pise o izolaciji i individualizmu i kaze Bolje mi je umrijeti u drustvu kužnih, nego sam u izolaciji. Msm, daj malo vise odgovornosti, pozovi ljude da pripaze, da podignu svijest, kada te već toliko ljudi prati. Meni nije bilo dibro kada sam skontala da su odavde ipli na karneval u Italiju preko jedne agencije i ti ljudi sad idu na posao, u kafiće.... To mi je bas bas neodgovorno. Uvešće država mjere, ali šta je sa ponapanjem pojedinaca. Po meni, pridrzavaj se uputstava i manje su šanse da nagrabusimo. 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 277
13.3.2020 7:07:03   
Ivanka 75
Bebi, to je ta gradjanska neposlusnost i drustvena neodgovornost. Zar nije volje biti ziv i zdrav sa najmilijima?

Posto ovde ima pozitivnih imam utisak da su ljudi podeljeni, oni koji brinu kao ja, i oni koji sede po kaficima, restoranima, iaze uvece po klubovima i ne haju ni za sta. Takvi nam produzavaju agoniju. A ja danas trebalo da idem do banke, zvali me. E pa necu. 

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 278
13.3.2020 8:11:37   
pari
Ja sam u trećoj grupi...trudim se da se čuvamo i deca i ja, ne idemo u kafiće i igraonice ali idemo napolje,na igrališta, idu u vrtić za sad, ja idem na balet (nas 5 bude). Ne idem u velike radnje, šoping centre. 

Panika nas može uništiti i ugroziti one koji su stvarno životno ugroženi

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 279
13.3.2020 8:42:00   
vonavoj
Ivanka,nisam ocekivala od tebe da si panicar🤪

Po meni nema mesta panici,samo treba biti odgovoran...i za skole,pa i u Nemackoj nisu zatvorene,maslacak je pislaa da su zatvorili kad su posumnjali,pa otvorili..Dajte ljudi,nerealno je da sve stane,preporuka da se radi od kuce..ko.moze..5% ljudi..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 280
13.3.2020 9:52:31   
bebilule
Von, ja nisam uopšte paničar, ali sam svjesna koliko puno treba da bi se ljudima podigla svijest. Ovdje treba nastati haos, pa da se ljudi uozbilje. Evo ti primjera. Rođak mi radi u Slo kao vozač kamiona. Zovem snahu jutros, poslali ga za Italiju s robom. On se malo bunio, ali otišao, šta će. Kaže planira doći na dan dva. Reko, kako mi ostati dan-dva, morao bi biti u izolaciji najmanje dvije sedmice (mislim Italija, kamioni, špedicije...). Kao ma zašto, nije korona strašna, on je mlad. Moje pitanje "A drugi ljudi?" ostalo je tako blago ismijano.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 281
13.3.2020 9:58:05   
Maraj
Strasno bebilule....

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 282
13.3.2020 10:01:32   
Ivanka 75
Von, nisam panicar ali mi nije svejedno veruj mi. Ja cuvam sebe, idem peske na posao, ne idem u masu.Sto rekla ova poznanica iz Pekinga, moramo da cuvamo vise druge nego sebe. Ja sada saznajem da je mnogo ljudi za 8 mart bilo u Milanu. I kako da ne budem zabrinuta i za sebe i one oko sebe. Majka mi je sama, poslala sam joj novac da kupi sebi sta joj treba i da ne izlazi iz kuce. Veoma sam zabrinuta.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 283
13.3.2020 10:13:20   
jess021
Samo da se prijavim da sam tu. Reci cu samo da postajem blago paranoicna🤣

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 284
13.3.2020 10:33:01   
daca77
Posle duze pauze na rr, evo i meneuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 285
13.3.2020 10:33:59   
Didy
Ljišo, kakvo je stanje od jutros?

Ja sam malo olabavioa juče i danas, isključila se s mreža TV inače ne gledamo, ali svi samo k tome pričaju, nema druge teme. 
A juče otišla do Novog Sada da nešto obavim, pozvala kasnije sestričinu da popijemo kafu, u centru duž cele Zmaj Jovine ulice špalir bašti kafića, sve puno, krcato. I usput svi pričaju samo o koroni, a uredno drže sredstva za dezinfekciju na stolu.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 286
13.3.2020 10:39:17   
daca77
U KC Nis situacija je prilicno ozbiljna, uprokos cinjenici da je zdravstv.radnicima zabranjeno da sire bilo kakve informacije o ovome. Verovatno znaju cime raspolazu, pa otuda i toliki strah. D.zdravlja u mestima oko Nisa jos uvek nisu dobili ni maske ni rukavice...kazu, nestasica je...user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 287
13.3.2020 10:48:17   
jess021
Daco, welcome back, ali mogla si i nekim lepsim povodom 😁

Salim se, naravno. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 288
13.3.2020 10:53:02   
Ana RR
Daco user posted image lepo je "videti" te!

Jao ovaj dr Nestorović... kaže da nema šanse da se virus vrati na zimu i da čak i ako se vrati to će biti u obliku obične kijavice user posted image

Povraća mi se od ovih silnih "stručnjaka".

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 289
13.3.2020 11:06:29   
daca77
Ana, jess021user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 290
13.3.2020 14:48:20   
Ana RR
Čitam na NatGeo kako neki kineski epidemiolozi kažu da bi do juna pandemija trebala da bude završena. Da li je to realan scenario? Maslačak?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 291
13.3.2020 14:52:15   
Maraj
Jess ima li kod tebe alkohola/asepsola, da nas snabdes malo user posted image

Ljiso ima li te, kako je D? P?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 292
13.3.2020 14:52:17   
pari
I ja sam to pročitala malopre. 

Toliko toga ima napisanog,ne znamo više šta je istina,a šta ne...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 293
13.3.2020 15:03:43   
Ana RR
Zašto na onom sajtu John Hopkins nema više Italije, Irana i Južne Koreje?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 294
13.3.2020 15:16:44   
Ivanka 75
Italije nema nina jednom sajtu.ko zna stase tamo tacno desava

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 295
13.3.2020 15:32:39   
vonavoj
Ja dobila 10bocica asepsola i 10kg brasna..od moje firme,a moja firma je maticna za firme koje proizvide brasno i asepsol..koja sreca,haha.. Asepsole sam podelila..

Maslacak nam se ne javlja sa najtacnijim podacima..da li kod njih skole rade?

Direktna veza do poruke: 296
13.3.2020 15:33:14   
Ana RR
Ponovo su na sajtu. Verovatno se nešto ažuriralo.

Direktna veza do poruke: 297
13.3.2020 16:39:11   
Misha i Ljisha
Dobar dan. Deca iz D skole.negativna. hvala Bogu. D kaslje. Kaze mi malo pre mama iskasljala sam krv. Mm i ja se u sekundi sledili. Mm poceo da vice dodji Ljiljo (bili u drugim sobama) i meni klikne. Ma bre jela je jagode pre 10 min garant od jagode tackica krvi 😂 mislim kao krvi. I jeste. A on stao pa zagleda maramicu. 

Sludjeni. Ja kasljem isto. Radi djaka sam danas nosila masku. Da ne bude da kasljem na njih. 
Nisam danas nista ispratila sta se izdesavalo. Osim to za djake nase skole. Idem sad bas da iscitam sta ima novo

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 298
13.3.2020 17:10:05   
vonavoj
Bravo ljisho! Uzmi napravi sirup koji sam pisala..spasice vas kaslja.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 299
13.3.2020 18:17:24   
princezica1
Glavna vest da raspolazemo sa preko 1000 respiratora sto je mnogo vise nego u vreme prethodne vlasti?!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here