|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
12.3.2020 9:23:48   
Tiziana
Meni su mediji najmanji roblem.Iskljucim i ne slusam.
Ali na poslu je sve kao nemojte da panicite, ali pojedine kolege idu sa prekrstenim rukama i sakama ispod miske,pritiskaju laktom sprat u liftu,ide cistacica na svakih 10min sterilise kvake i sve oko nas,stalno stizu neka uputstva...A nas sedi 5 u mikro kancu i uvek je jos neko tu pride.
Sad valja ostati imun na sve to,a pogotovu sacuvati zdrav razum i ne mesati se u komunikaciju u skolskim viber grupama.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 226
12.3.2020 9:40:10   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Maraj

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Drugarica koja zivi u sev Italiji kaze sto manje izlaziti i ici u masu. Asepsol i sto vise vit C. 

A mi koji na posao idemo gradskim prevozom!?
Ne mogu vam opisati koja je malo pre guzva bila u gradu. Neki strajk. Kolona sto ljidi sto automobila. U prevozu svi ko sardine spljosteni.... i ...

Joj Maraj... Ja od juce idem peske na posao i s posla. U autobus necu uci skoro. 

U bg-u je sve daleko. Putujem oko 45 min u jednom pravcu, do posla, prevozom. Ne mogu pesaka. Jedkno da krenem nekih 5 sati pre posla, pa kad stignem user posted image
Ne znam ovo je luuudo...juce mi mama kaze da u maxiju nema smrznutog povrca. I to se pokupovalo ..

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 227
12.3.2020 9:46:45   
vonavoj
Ja moram da pohvalim mog gazdy,koji me je iznenadio,svim radnicima je dao koverat,jednokratnu pomoc,(ne znam jos koliko) da kupimo vitamine i zalihe,i iz nase povezane firme Panonije,svaka porodica dobija asepsole za ruke..koga inace nema nigde. Kaze zeli da bude odgovoran prema svojim radnicima👏👏

Direktna veza do poruke: 228
12.3.2020 9:49:32   
pari
Super von, svaka mu čast!

Ja se trudim da ne razmišljam mnogo ali ne vredi, sve se vrti oko toga...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 229
12.3.2020 9:52:05   
Mirko Svirko
Von, pa bravo za gazdu. 

Nama ovde na ulazu u rudnik stoje kinezo mere temp radnicima.Sto rece neko,  ljudi se krech zgrceni,  laktovima otvaraju vrata..Kazu nama svi kinezi koji au ovde bili su u karantinu 14 dana posto su se vratili posle njihove nove godine. A u medjuvremenu oni koji su dosli posto au ovde otvorili i njihov restoran za radnike i dosle zene iz kine koje kuvaju..Nisma panicar,  ali nije mi ni svejedno. Tata mi je sam u stanu u Italiji,  ostala rodbinanisto u Italiji,  ali su pobacani, nisu svi na istom mestu. A da bi dosli jedni do drugih moraju imati potvrdu iz komune. Ne rade do 3.aprila. rade sako apoteke i prodavnice prehramenih proizvoda.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 230
12.3.2020 10:37:23   
nata11
Po meni nema potrebe za zalihama za sada. Zato i dolazi do nestasice jer se bespotrebno uzima visak.

Sto se mene tice Korona me finansijski uništila za 2 dana. Videcemo kako ce biti na dalje ali sve vise verujem u one teorije da su hteli Kinu ekonomski oslabiti. 

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 231
12.3.2020 10:44:32   
vonavoj
Nato,kako te je finansijski unistila?Mi smo isli u redovnu nabavku,samo sam umesto 2kg brasna,uzela 5kg😁

I mm se boji,materijal uvoze..sve ce stati..

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 232
12.3.2020 10:57:09   
nata11
Jel se bavim izvozom u oblasti uredjenja enterijera i vec 2 posiljke su mi otkazane. Sve je stalo. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 233
12.3.2020 11:12:05   
Ana RR
Ja se nadam da neće uticati na Amazon i online arbitrage...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 234
12.3.2020 11:13:09   
Ivanka 75
Hi hi hi, ja svratih usput u jednu radnju i kupih 3kg brasna 😊😊😊

Nece da se baci 😄

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 235
12.3.2020 11:25:48   
Ana RR
Najveća pomama je za toalet papirom haha kuckam se sa koleginicom iz UK i kaže da nigde nema toalet papira user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 236
12.3.2020 11:36:42   
vonavoj
Sta ce im toalet papir🙄

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 237
12.3.2020 11:42:37   
emicaa
Meni sad svekrva poslala sliku,nigdje toalet papira,sapuna i brasna 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 238
12.3.2020 12:18:40   
Ivanka 75
Meni mama ne veruje da ovde vec ponestaje nekih stvari... 🙄

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 12.3.2020 12:27:03 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 239
12.3.2020 13:14:35   
Misha i Ljisha
Evo drugarica iz Irske mi se javila. 43 slucaja jedan preminuo. Zatvorili skole i vrtice do 29.marta

Direktna veza do poruke: 240
12.3.2020 14:37:03   
pari
Šta će raditi roditelji ako ovde zatvore škole, a pogotovo vrtiće? 

Drugo, ako to zatvore, zar onda ne bi trebalo da zatvore sve firme? Plus sve šoping centre, igraonice, kafiće, restorane, kockarnice...

Direktna veza do poruke: 241
12.3.2020 14:42:37   
vonavoj
A kako ce na bolovanju biti isplaceno 65%..ko ce decu cuvati..privreda nam je i ovako jaka,jos kad sve stane..ne oporavimo se..a mora da stane.Evo mm kaze da ce granice da se zatvore..nece moci materijal da nabavlja,radi...Kafice,restorane prvo zatvoriti..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 242
12.3.2020 16:06:44   
nata11
Maslacak a sta mislis o ovome?

Jel ima logike da nam ovo moze pomoci da se organizam izbori ili samo jos jedno blebetanje na netu? 

user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 243
12.3.2020 19:28:38   
princezica1
Nato gde si to nasla?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 244
12.3.2020 19:32:28   
Maslacak15
nato hlorokin je jedan od kandidata za terapiju. mozda nesto i deluje ali za sada je sve to rekla kazala. studije su u toku. na terenu lekari isprobavaju svasta. ovo je inace lek za malariju....

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 245
12.3.2020 19:35:27   
princezica1
Nisam znala da postoje lekovi za ovakve viruse. Cink mozda za imunitet ali za ovo drugo nikad cula.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 246
12.3.2020 19:42:03   
pari
A da li je tačno da su u Kini skroz stopirali virus?

Mene ustvari najviše nervira panika, dezinformacije i eventualna mogućnost da zatvore vrtiće...

Direktna veza do poruke: 247
12.3.2020 19:42:30   
princezica1
Sad u 8 sati na kanalu rts1 obracanje predsednika povodom situacije sa koronom.

Direktna veza do poruke: 248
12.3.2020 19:44:26   
pari
Njega ne mogu da slušam nikako

Direktna veza do poruke: 249
12.3.2020 19:44:45   
princezica1
Pari cak i da jesu virus je u Evropi i nastavlja da se siri.

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here