|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
14.3.2020 14:16:49   
mama Jo
Ni ja ga ne slusam, stvarno ne mogu.

Ja sam procitala post jedne mame na insta koja radi na fakultetu, na vecini fakulteta je online nastava, na pojedunim zavisi od katedre do katedre.
Iskreno, miskum da je sad bas kljucan momenat da se ozbiljno pozabavimo svim mogucim merama, samo se plasim toga - koliko ljudi slibodno seta a ni ne zna da je zarazeno.
Nece ovo trajati doveka, znaci na neko vreme samo da se uozbiljimo, ako ikako moze.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 326
14.3.2020 14:25:28   
Misha i Ljisha
Verujte u Srbiji online nastava je nemoguca..kolko god da mislite svako ima kompjuter kuci verujte nemaju. Ima mnooogooo siromasnih koji ni nemaju internet ni kompjutere. Vi mislite kako hocete ali ja vam kazem online je i dalje nemoguca varijanta z Srbiju. Nazalost a ja pre 20 god u srednjoj u americi slusala predavanja na fakuktetu live. 

Druga stavka ako izgubimo toliko nastave kako ceko nadoknaditi? Deca bar ova veca kao sto rekoh su po.meni bezvbednija u skoli bas zbog naseg mentaliteta. Kad se raspuste bice po kaficima i trznim centrima i ulicama. Znaci jos gore. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 327
14.3.2020 14:45:50   
IvanaSK RR
Ljiso,evo ja sam ostala nepismena jer nisam išla u skolu tokom bombardovanja 😀.Sve druge države su glupe sto zatvaraju skole,samo smo mi pametni.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 328
14.3.2020 14:47:06   
vonavoj
Ne.ne,ljisho,bice na tvu😂😂vrh!

I ja mislim da je bolje u skolama nego y kaficima..i tu znas od koga moze da bude zaraza,u kaficu ne...u parku ne znas..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 329
14.3.2020 14:48:26   
Maruska15
I kod mene u Švedskoj skole rade i ne planiraju da ih zatvore...biće ovo druga Italija. Da sam znala ranije rado bih sa detetom dosla kuci u Niš.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 330
14.3.2020 14:50:20   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ljiso,evo ja sam ostala nepismena jer nisam išla u skolu tokom bombardovanja 😀.Sve druge države su glupe sto zatvaraju skole,samo smo mi pametni.

😀

user posted image
Hrvatima krece od ponedeljka online nastava. Slažem se da nemaju svi racunare i internet ali moze preko tv da se prati nastava. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 331
14.3.2020 14:52:28   
IvanaSK RR
Ja cu onda pratiti hrt 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 332
14.3.2020 14:53:18   
Milena18
Pa valjda će biti zatvoreni i kafići i tržni centri ako bude proglašeno vanredno stanje, a ne samo škole. 

(odgovor članu Maruska15)
Direktna veza do poruke: 333
14.3.2020 14:56:24   
vonavoj
Prvo kafice zatvoriti. 

Hahhaa...ovo je odlicno za skolu!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 334
14.3.2020 15:00:16   
Sanjica26 RR
Kafici su i sada puni. Ljudi su skroz opusteni.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 335
14.3.2020 15:03:51   
Misha i Ljisha

Ja cu onda pratiti hrt 

Haha svi cemo.

Ma znam ja ja sam bila prvi srednje kad od 27.marta nismo imali nastavu. Prvo nije ista situacija. Ono je ratno stanje. (Korona ce vise zrtava sad odneti ali to je opet druga prica) i nema pricanja o zatvaranju skola stvarno dok ne pozatvaraju trzne centre i kafice. 

Direktna veza do poruke: 336
14.3.2020 15:24:03   
vonavoj
Uzas..idu ljudi opusteno u kafice..ali zato deca ne treba u skole..i te iste mame najvise ispijaju kafu po kaficima..oglasila se jedna pametna kod nas y grupi..prva radi u Bgu,putuje busem..izlazi i kao ne treba da idu na ekskurziju i u skolu..i ja je pitam da li radi.kaze uzece bolovanje...pa da.moze ti se..jer radis u drzavnoj sluzbi..i onda ces da se sedis po kaficima kao i do sada..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 337
14.3.2020 15:25:33   
vonavoj
Ja sam 99te upisala gimnaziju bez prijemnog..extra!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 338
14.3.2020 15:29:54   
Tiziana
Covek stvarno ne moze da bude pametan u ovoj situaciji.

Sta vredi da zatvore skole, ako cu ja da dodjem sa posla i zarazim svoje dete. Jos je meni sve blizu, iako sam u Bgd, i svuda mogu pesice. i ja i muz i deca. Autobusi su prepuni ljudi koji kaslju. Hajde udji ti sad u trag da li je korona, neki drugi virus, rak pluca ili polenska alergija. A ne mozes da pobegnes od svakog koji kasljucne. U prodavnicama stoje ljudi jedni drugima za vrat, pipkaju sve.. kako da znas da nisi odmah nakon nekog zarazenog bas ti uzeo to sto je pipao.i tako dalje. Krene li covek da razmislja u tom smeru, izludece. Ispada nama je to sto jos rade skole jedini i najveci problem. Kad to rese, sve su resili. Kon je rekao da se zatvore skole do kraja polugodista. Kako ce to da se nadoknadi?Meni sin zavrsava cetvrti razred, treba da ode u peti sa rupom u znanju. Hajdemo i tu budimo za pocetak realni. Zatvorite skole do proletnjeg raspusta, vidite kako se odvija pa onda donosite dalje mere.. 

A oni upravo hoce da mi budemo u panici! 

Direktna veza do poruke: 339
14.3.2020 15:33:49   
IvanaSK RR
Ja stvarno ne mogu da verujem da se misli da ce deca biti u haosu sa znanjem zbog tri meseca skole.
Zatvoriti skole,trzne centre,kafiće... (Sto ce se verovatno i desiti sledeće nedelje)...da bi se sto manje sirio krug zaraze. I naravno da ne treba biti ni ekskurzija.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 340
14.3.2020 15:34:37   
princezica1
Tiziana ima firmi koje su vec sada ostavile svoje radnike da rade od kuce. Naravno da ne mogu svi tako.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 341
14.3.2020 15:34:56   
Misha i Ljisha

Ja stvarno ne mogu da verujem da se misli da ce deca biti u haosu sa znanjem zbog tri meseca skole.
Zatvoriti skole,trzne centre,kafiće... (Sto ce se verovatno i desiti sledeće nedelje)...da bi se sto manje sirio krug zaraze. I naravno da ne treba biti ni ekskurzija.

Tako vec da. A ne samo skole. Kao da su skole najveci problem. 

Direktna veza do poruke: 342
14.3.2020 15:36:30   
princezica1
Sledeci korak je kucni karantin ako sve to pozatvaraju.

Direktna veza do poruke: 343
14.3.2020 15:40:14   
Ivanka 75
Otvorene granice prave najveci problem.

Italijani dok nisu sve hermeticki zatvorili cekali 2 nedelje. Videcemo danas koji im je bilans. 

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 344
14.3.2020 15:41:45   
vonavoj
Pa to ti kazem,roditelji mogu da donesu deci...Ja se ne brinem za to sto ce da izgube,da imaju rupe u znanju.Bitno je da nema panike i straha,i to utice na imunitet,razvoj bolesti..

Direktna veza do poruke: 345
14.3.2020 15:48:55   
IvanaSK RR
Von,mogu,ali isto tako mogu i deca roditeljima. Zašto sa te strane da se ne zatvori krug? Mozda roditelj ne dobije nigde i nikako,al dobije od deteta.....mislim,ja stvarno nisam panicar,ne mislim da treba haos da pravimo,ali samo mislim da treba zatvoriti sve sto se moze zatvoriti. Mene zbog mene nije strah,al strah me je da ne zarazim mog oca,nekog starijeg u komsiluku,tudjeg oca ili majku...po koje to moze biti kobno.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 346
14.3.2020 15:51:35   
lesica
Moja šćer od ponedeljka videti školu neće, zatvorili ih ili ne.
Prosto - moja odluka, i ne treba mi niko (država) da sugeriše bilo šta drugačije.
Kako nam je situacija specifična, a svakako smo u izolaciji već neko vreme zbog iste, smatram da mi je odluka na mestu.
Što se mene tiče, može slobodno da polaže razredni ispit, obradiće sve kod kuće.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 347
14.3.2020 15:54:23   
vonavoj
Lesice,ispravna odluka..ali i ti ne radis isto..a tm?

Ivana,slazem se sa tobom...ali svi koji rade,idu medju ljude mogy da donesu vise i pre nego deca,gde je krug ljudi isti sa kojim se vidjaju..Kazem zatvoriti granice,kafice,restorane pa skole.Dosla jedna drugarica iz Italije i kao ajde da se vidimo..ma ajde bezi bre..

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 348
14.3.2020 15:57:43   
Sanjica26 RR
Von, ljudi uopste nemaju svest o tome da je ozbiljna situacija. Ne treba paniciti ali ne treba se ponasati neodgovorno.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 349
14.3.2020 15:58:09   
mama Jo
Haha von, i meni treba da dodje drugarica iz nemacke, rekoh juce kad se nismo videle godinu dana e pa ne moramo bas ni sad da se vidimo user posted image pitanje da li ce i doci.

Bas zbog toga sto ne znas kad i gde moze neko da te zarazi (u skoli, prodavnici, i sl)... Hajde na neko vreme da te mere budu drasticne i da se zatvori sve sto moze da se zatvori. Na neko vreme... Nece niko izgubiti nista ako se na dve nedelje zatvore i skole, ako moze da se radi od kuce i slicno. Da ne pricam o kaficima i trznim centrima. To je vec trebalo biti zatvoreno.

< Poruku je uredio mama Jo -- 14.3.2020 15:59:10 >

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here