|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
13.3.2020 18:19:06   
vonavoj
Vrh vest! 

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 301
13.3.2020 18:31:55   
Maslacak15
kvisko, a koliko ih je zauzeto????.....u poredjenju nemacka ima 28 000 a veci su 9 puta a ne 28...i danas su u panici narucili nove.....inace naredili su i da se sve operacije koje nisu hitne odlazu iz istog razloga: cuvanja kapaviteta.

u italiji pomor....😟

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 302
13.3.2020 18:46:03   
Misha i Ljisha
I kod nas se sve odlaze. Mom tati rekli da kod specijalista niti dr opste prakse ne ide i ne zakazuje ukoliko nije hitno

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 303
13.3.2020 18:48:07   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Maslacak15
u italiji pomor....😟

Strasno 😢

Direktna veza do poruke: 304
13.3.2020 18:59:50   
amelia
zene nisam odavno pisala. ovde (toskana) vlada haos nestasica je u marketima nema.nista da se kupi sve prazno. nesme da se izlazi napolje bez opravdanog razloga kaznjavaju odmah. skole vrtici restorani kafici sve ce biti zatvoreno do pocetak aprila. Nisam do danas bila u panici ali malo pre izasla sam u dvoristu sa detetom da se igramo i vidim  hitnu izlaze iz auta oblace zastitna odela maske rukavice i kazu mi  da odvedem dete kuci.neko se ovde u komsiluku razboleo mada nisu sigurni dal je KV u pitanju. plasim se :(

Ayan <3

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 305
13.3.2020 19:30:36   
vonavoj
Maslacak,kakvo je stanje kod vas?

Direktna veza do poruke: 306
13.3.2020 19:45:17   
Ivanka 75
Amelia, dace Bog da ovo krene na bolje i kod vas i kod nas😔

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 307
13.3.2020 23:17:29   
princezica1
Jel zna neko sta se desava u Bosni i da li ce biti zatvaranja granica?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 308
13.3.2020 23:32:16   
vonavoj
Ja sam pre za zatvaranje granica nego skola,trenutno.

Direktna veza do poruke: 309
13.3.2020 23:43:36   
princezica1
Nece biti zatvaranja skola kod nas za sada. Trenutno u Srbiji potvrdjeno 35 obolelih.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 310
14.3.2020 7:49:34   
bebilule
U BiH 18 slucajeva. Samo juce 7. Skole zatvorene, a vrtici, trzni centri, kafici i sl. su u nadleznosti lokalne samouprave za sada. U većini gradova je ograniceno radno vrijeme. Mislim da ce i vrtice sistemski zatvoriti i da ce ići sam o oni koji moraju, djeca ljekara, policajaca i sl. Ja sam svakako juce M izvukla i zamolila mamu da uzme koji dan godisnjeg da ostane s njim. U kući imam i tatu hronicnog plucnog bolesnika i babu od 84 godine. Nisam panicar, ali pazim. U istoj smo kući, ali odvojenim stanovima. Prvo sapun i presvlacenje, pa kod dede. Otkud znam... Mi smo juce bili  dosta u prirodi. I danas cemo, iako je vrijeme grozno. 

Direktna veza do poruke: 311
14.3.2020 8:17:03   
MishMash
Nisam Maslacak15, ali sam isto u Nemackoj, pokrajina Bayern.
Juce su doneli odluku da se do 20.04. ne ide u skolu, prodavnice su jos dobro snabdevene, pojedinih artikala doduse nema vec par nedelja.
Osim toga, imam utisak da uopste nisu ozbiljno shvatili situaciju. Zabranjena su okupljanja za grupe vece od 1000 ljudi, a ima vise od 10 zabelezenih slucajeva u gradu.Od toga dve osobe rade u vrticu i bile su u kontaktu sa decom do pre neki dan. Ta deca imaju bake, deke, roditelje, sestru ili brata u skoli... 
Mislim da je vrlo realno da ce biti i ovde ukoro kao u Austriji i Italiji, ako ne preduzmu jos neke mere.Zatvaranje skola je prvi korak u dobrom pravcu, iskreno mi je laknulo.
Ne nerviram se preterano oko samog virusa, izludjuje me ta nonsalancija u ponasanju, nedostatak razumnog rasudjivanja i osnovnih higijenskih navika kod pojedinaca.

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 312
14.3.2020 10:17:04   
nata11
Da u Austriji je bas steglo a ljudi su u dalje neozbiljni. Rodjaka radi u velikom lancu i klasika kao i kod nas pricaju na tv kako ima svega dovoljno a oni u kancelariji lude jer ne stizu nove zalihe roba a i to sto stigne su minimalne kolicine. 

Mi i dalje nista ne skladistimo ali jutros mm bio u redovnu nabavku u kaze da je u pola 9 ujutru Lidl bio poluprazan.  Ja cu sutra samo do Lilila da uzmem jos 2 kutije mleka i pampersa a za ostalo vec je lakse. 

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 313
14.3.2020 10:17:20   
Misha i Ljisha
i postadosmo lideri regiona. D mi kaslje i dalje. Mi smo ok tako da me nekako pusta panika. Ja sutra u skolu na seminar nista otkazano nije. Skola nam je doduse dobro opremljena na svakih 5 metara na zidovima su postavljene one boce sa dezihendom. Ako nista drugo djaci svako malo iz fazona trljaju ruke. Ima ubrusa. Eto sta treba da se desi da se inace obezbedi higijenski minimum po skolama.Kod D u skoli ne moz proci pored wc kolko smrdi. Ma uzas.

Nego zanima me u Nemackoj eto recimo u Minhenu kako objavljuju ko je zarazen. Jel daju neke podatke tipa gde se ko kretao? Kod nas nista. Samo naslom jos 5 jos 7 jos 6 zarazenih i to je to uglavnom

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 314
14.3.2020 10:27:44   
Sanjica26 RR
A ja sam dezurna na takmicenju iz biologije. Nisam slala Sofi u vrtic, ali sam joj ja donela virus iz skole. Sad je bolesna. Hvala Bogu nema temp. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 315
14.3.2020 10:31:53   
mama Jo
Vidim da vecina fakulteta obavlja nastavu online koliko sam shvatila.
Kod mm u firmi postoji verovatnoca da ce se od sl.nedelje raditi od kuce, odnosno da ce samo po jedan covek iz sektora dolaziti na dezurstvo.
Mi cemo sutra u selo kod mojih. Tamo se sretnemo sa 5 ljudni dnevno maksimalno 😂

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 316
14.3.2020 10:38:25   
Sanjica26 RR
Planira se i ovde da nastava od 1 do 4 razreda bude na rts 3 ako sam dobro shvatila. Samo se pitam kad misle da shvate da je stvar ozbiljna. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 317
14.3.2020 10:41:16   
princezica1
Prvi put cujem za online nastavu zbog korone. Nije jos uvek zvanicno?

Direktna veza do poruke: 318
14.3.2020 10:54:37   
Sanjica26 RR
Kad obustave nastavu tako ce biti. Nije jos zvanicno u Srbiji. U Hrvatskoj je npr pocela online nastava. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.3.2020 10:55:34 >

Direktna veza do poruke: 319
14.3.2020 11:02:44   
princezica1
To nisam znala. Kod nas od jutros povecan broj obolelih-41.

Direktna veza do poruke: 320
14.3.2020 11:06:01   
vonavoj
Ko kaze da je pocela? Jos se ne zna ni da li idu ili ne od ponedeljka.moja sestra zivi pored Zd.

Direktna veza do poruke: 321
14.3.2020 11:12:46   
princezica1
Hrvatski mediji javljaju da od ponedeljka krece nastava preko hrt. Neki pominju i sredu.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 322
14.3.2020 11:44:34   
Ana RR
Jbt ovog čoveka treba zapaliti!!!!!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 323
14.3.2020 11:49:47   
Misha i Ljisha
Sta kaze sta kaze? Ja ne slusam nikad tv

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 324
14.3.2020 13:05:14   
Ana RR
Nemoj ni da slušaš. Bezobrazluk i bahatost kao i uvek!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here