Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 22:04:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Hej Mirko, hvala sto pitas... imala je celo popodne 37.5 ali je skroz lepo raspolozena bila. Pred spavanje 37.2, onda smo se i istusirali, zaspala ali se budila vec evo, sva se preznojala. Moguce da je nesto samo ,,protutnjalo" kroz nju. Videcu sutra kako bude, ja se nadam da nece imati vise, da ce biti dobro. Dobro je da ti se zub smirio, ali svakako idi da ti pogledaju. Ja sam skoro jedan popravljala, jedva su mi ga spasili, zato sto tako boli pa prodje i ja ne odem. Imam jos neke plombe da menjam, to cu posle praznika da idem da sredim
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 1:12:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Temperature? Ima li ih? Ja budala... Boli me stomak... Jucexsam prala jaknu u kadi 😔😔😔
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 6:13:23
|
|
|
|
lepic
|
KAfa. Ivanka, pa mucis sebe, nije to bilo bas hitno a>
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 7:22:43
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Izvolite na kaficu❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 8:02:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame. I ja zaspala sinoc brzo za ovim mojim spavacima. Jo kakonste sa temp. Mirko? Ivanka, Fili, bubi kako ste zenice drage... Evo ova moja radi domaci mala se igra ja da pocistim malo. Stalno ima da se nessto ciati 😋Ja sad popila limunadu za budjenje pa izvolte...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 8:06:58
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro jutro! Jesu nam decica dobro? Kh, dobro sam, hvala na pitanju 😁. Bebac je manje kasljao nocas ali je oko i dalje crveno i sluzavo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 8:44:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro 😊 Kafica popijena, dan poceo ☺️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 8:57:54
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar ti dan Ivancice bio ceo Ja vec trecu popilla, oci se ne otvaraju.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 9:04:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutric. Voci ti si bas vredna, jesi na poslu? U je ok, nije nocas imala tdmp., cak je i lepo spavala. Ono se preznojala kad je zaspala, moguce da je ,,izbilo"... nadam se da ce biti dobra ceo dan. Mene nesto boli stomak danima, samo ujutru kad se probudim. Ali onako bas doke, kao da treba da dobijem, ali ne treba... prodje posle sat vremena recimo. Mozda sam se malo ,,naladila" sto se kaze.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 9:23:47
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj Jo cuvaj se, ja sam tako dok sam ustajala nocu oko dece po nekoliko u toku noci i puta prehladila besiku, krv sam imala u urinu koliko je jaka bila. Pazis na decu i sve se ne obuces i nazebes... Ja pospremila kucu zavrsili domaci, i sad treba neke ukrase za skolu opet da pravimo...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 9:28:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas to kh, kao ove godine nikada nisam bila toliko puta bolesna i orehladjena. Bila sam bas skoro kod ginekologa pa mi rece da vidi krvarenje, to je bilo odmah posle ciklusa. Madjutim papa test je ok. Sad cekam da mi jave rezultate hpv tipizacije, nadam se da je i to ok.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 9:32:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
To hpv papiloma? Ako je to nisam sigurna sta si napisala 🤣 Ma moras da se cuvas. Meni je cela prva godina zivota ove mladje bila katastrofa stalno sam bila ili bolesna ili mastitis. Mnogo su mi uski ti mlecni kanali a mnogo mleka sam imala.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 9:35:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Humani papiloma virus, ja nemam papilome ali mi je posle prvog porodjaja pokazalo prisustvo virusa, prvo niskog rizika, a posle jedan visokog rizika (oni su usko povezani sa kancerom grlica). Medjutom, evo vec dve godine redovno se proveravam i svaki put posle toga je bilo sve u redu. Tada su odlucili da mi ne rade biopsiju u Kamenici, iako je moja dr bila za biopsiju. Ali, tada mi i papa test nije bio dobar. Svaki put posle papa test je bio u redu i hpv je bio negativan. Sve ide od imuniteta, sve, sve.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 9:43:25
|
|
|
|
Khaleesi
|
Aha... Pretpostavila sam hpv da je to. Pa da kao navodno svi ga imamo samo sto ne izadje jer je neciji imunitet jaci...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 9:45:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma da. Meni je prvi porodjaj bio bas tezak, a brzo posle porodjaja sam radila analize, pa moguce da se nije jos sve ,,vratilo na svoje"..
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:13:43
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste mame?Sta se pije?Evo ja pijuckam prvu kafu. Pridruzite se ☕☕☕
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:16:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo kafa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:18:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Mmmm kafa, evo i ja pijuckam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:21:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja čekam mm,završava neke obaveze,da pijemo drugu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:24:23
|
|
|
|
bubulence
|
Glaadnaaaaa saaaaaaam, a ne smem da jedem 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:25:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Kad pre druga, Vesi. Ja pijem prvu, nekad popijem još jednu oko 4,5 ali retko kada.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:31:00
|
|
|
|
mama Jo
|
O, lepe li kafe... moze, moze 😊 Bubi, ma samo jedi, je l'ti maleni siki?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:32:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo O, lepe li kafe... moze, moze 😊 Bubi, ma samo jedi, je l''ti maleni siki? Siki po ceo dan 😂.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:33:01
|
|
|
|
mama Jo
|
eto, taman da ti isiki sve sto pojedes
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:33:30
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sto bubi ne smes da jedes?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.