Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 10:57:24
|
|
|
|
bubulence
|
Zato sto moram malo da se dovedem u red. Mnogo sam se ugojila u trudnoci a nista nisam skinula. Bebas ce sutra 5 meseci a ja kao tenk
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 11:05:25
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobro jutro svima! Moze kafica, bebac samo sto nije ustao. Ja sredila stan, posle idem do opstine da prijavim D za NG predstavu. Deluje da ce biti lep dan.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 11:05:25
|
|
|
|
vocicana
|
Bubu, ne pricaj please, divna si, predivna!!!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 11:07:10
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kad pre druga, Vesi. Ja pijem prvu, nekad popijem još jednu oko 4,5 ali retko kada. Ana dok smo pili prvu,probudila se Nina.Popili na brzinu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 11:08:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci niko joj ne veruje,pusti je da piše 🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 12:18:14
|
|
|
|
lesica
|
Ahoj, dajte brzinsku kafu. Mozak me boli bukvalno ovih dana. Bubi ćutek ćeš dobiti ovde koliko mi se čini
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 12:51:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Voci niko joj ne veruje,pusti je da piše 🤣🤣 Nema sta da mi verujete ili ne. Brojke su tu... 168cm i 77kg...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 13:15:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa bubi, to nije strasno. Mislim, verujem da ti vidis i da ti smeta, ali on ce tek 5 meseci, pa to nije ni pola godine proslo od porodjaja, plus je trece dete. Daj sebi fore do godinu dana, pa polako
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 13:21:33
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: veselica RR Voci niko joj ne veruje,pusti je da piše 🤣🤣 Nema sta da mi verujete ili ne. Brojke su tu... 168cm i 77kg... Ali tebi lepo stoji,uopste ne izgledas debelo :* :*
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 13:31:31
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, u pravu je Vesi da ti lepo stoji, bar na slikama tako izgleda. 🥰 Ali ja te podrzavam da smrsas. Taman je i vreme da krenes, jer se mnogo lakse skida kilaza do bebinog deset_og meseca. Posle ide teze, tako sam bar citala neko istrazivanje. Krenes lagano, nista rigorozno i to je to. Ja ne mogu da podnesem da budem debela, prosto se ne osecam prijatno u svojoj kozi.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 13:43:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Fili kaži,ženo pametna 😘😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 13:48:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Ajmo kafa, ja tek sad spremam rucak
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 15:04:56
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene umorne mama jo,ako ti je za utehu,i ja isto.stavila spagete sa sosom brzinski.moram veceras serpu necega da skuvam da ima za dva dana...
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 15:07:17
|
|
|
|
mama ivane
|
Vredna ja od jutros😁 kafa moze? Dovela dete u skolu, pa da odem do biblioteke da zamenim knjige meni i deci. Kako ste ?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 15:07:27
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja ovo planiram za dva dana. Evo unese mi opasnu nervozu rucak. Ovo moje mladje dete se non stop budi bre. Otrebim dve sargarepe pa nunam, pa ope pa nunam... jedva sam uspela da stsvim da se kuva.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 17:43:50
|
|
|
|
branki*
|
meni dusa spavala malopre...sama sam sa njima,morala sam da legnem samo 15 minuta..naravno da je telefon zvonio.uzeh sad da napravim neke stapice za veceru,ako budu ok,super jer se nenormalno brzo prave. rekla muzu da svrati u lili da mi nesto uzme,bice kao surdina zena kad diktira ckalji-emulzn for oil skin
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 18:29:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi isli u setnju,kupila dva para farmerice i dzemper,muz mi kupio.Kupili namirnice,malo prosetali. Sad da sredim po kuci,Nina kmezi,samo da se nosi,hoce da crta,boji,pa da se igra kockicama,samo jurimo za njom.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 18:46:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo kafe,gde ste drage.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 18:59:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozzz zenice.... Bubi nije strasno dok dojis... Mozes da smanjis malo ne valja od jednom da se smrsa imas vremena.... Jo batali kuvanje 🤣 hoce beba da se mazi... Ja resila da sredim deci gace i carape da uredim. Koliko gaca i carapa imaju pa nisam ni znala.... Stalno mislim nemaju pa kupujem i dobijaju....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 19:02:13
|
|
|
|
branki*
|
meni moze kafa,hvala vesela meni stalno varira stav,od tipa,ma nije me briga,jedem sta hocu,zadovoljna sam i ostvarena i sta se opterecujem kilo gore ,kilo dole do onog da mora sve da mi stoji saliveno,da ne strci,da bude utegnuto,zategnuto,sa primesama na mrsavo.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 19:24:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki 😘😘Sve tako mislimo,nekad preterano vodimo računa,nekad se opustimo i ne smeta nam koliko god kg da imamo.Ja volim da su mi sredjena kosa,nokti,da imam dosta garderobe,volim haljine da imam,iako ih ne nosim stalno.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 20:26:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja cekam da zavrsim sređivanje stana i onda cu i sebe da sredim. Sve sto treba.Moracu jedan aspirin, caj i u krevet.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 20:28:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Veselice i ja mnogo volim da kupujem haljine i sakoe.... A ne nosim ih puno ali ih imam...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 20:35:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Khalesi razumemo se
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 20:39:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma naravno. Ja sam trenutno u tom fazonu, ma boli me uvo jescu kad mi se sta jede, i onda kad se najedem udari me griza savesti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.