Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 16:00:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jo moja Jana u sept napunila 4 a Mila u okt 7. Bas smo im pogodile ime 🤣 Znam da treba da se opustim... Ali ne mogu da ne razmisljam. Uzivam 100 %🤣🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 16:53:03
|
|
|
|
mama ivane
|
Uh , mojoj Cerki se bas pogodilo da ima priredbu u skoli i koncert u Domu kulture isti dan bice nam bas veselo🤔
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 16:54:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi isli u setnju i malo u soping,sad dosli.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 17:27:45
|
|
|
|
flamingos
|
Gde ste mame,pijete li šta?Hajde kuvam kafu,pa u 18:10 krećem u školu po dete.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 17:31:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Kh nase Jane u septembru... kazi mi samo da ste i vi 1.septembra, pa da ih odmah upoznamo
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 17:31:49
|
|
|
|
branki*
|
Meni moze, flamingos, sta god.. Nesto sam dobre volje.. Jos samo da smrsam dva kg i ima da me spuca euforija😀
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 17:33:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Kh, i kod nas zamalo Una da bude Mila ali imamo u familiji bliznakinje Janu i Milu, a i ja sam jako zelela Una ime jos za Janu, pa smo onda tako ipak odlucili Branki, imas jos vremena taman za ta dva kg
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 17:50:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki ne verujemo ti Videli smo te na slikama.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 18:02:16
|
|
|
|
branki*
|
Veselice, ti si jako fino vaspitana, to je stvar💓Mama jo, taman da ne jedem do tad😁Krenula opet da se ganjam sa decom i kucom.. Sutra ima slikanje u skoli sa deda mrazom, ne znam kad ce u vrticu.khaleesi,bitno je da ga u odete, a ne kvantitet. Mi smo sina tempirali, merili, pratili ovulaciju i nece, pa nece, otisla i na vto. Sa cerkom, nismo ni razmisljala. U sred kupovine stana i frke i haosa desila se.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 18:21:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki :* :* Ja sam ostala sa Ninom trudna isto kad bas nismo razmisljali,imali smo dosta obaveza,sto kaze Bubi nisam se ni vidjala sa muzem
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 18:24:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Oooo neki jadi ne mogu da stignem da pisem🙄 Sluvao mi dragi kafu, da je srucim pa na roditeljski
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 18:30:28
|
|
|
|
lepic
|
I ja jos jednu pa je dosta za danas . A prispavalo mi se.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 18:45:43
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hahahaa... Mm garantuje za kvalitet a kvantitet je obaveza koju on mora da ispuni 🤣🤣🤣 Jo mi smo 18og ssptembra tako da nista od upoznavanja 🤣🤣Salim se. Pecem palacinke pa izvolte mnogo su dobre
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 19:49:47
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mogu palacinke, mada ne bi trebalo. Uspavah bebu, pa odoh jos da zavrsim sta imam. Sutra mi dolazi ona drugarica koja je imala spontani. Bas razmisljam kako da se postavim, nece joj biti lako ni kad vidi ovde bebu. Bas mi je zao. :(
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 19:55:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
Fil sta da radis. Njoj je to jos bas sveze pa budi joj max podrska i vidi kako prihvata. Mora da shvati da je tako najbolje jer sigurno nesto nije bilo dobro zato se to desilo. Meni je mnogo lakse kako sam to prihvatila. Dace Bog bice opet bebe, tugom se nista ne resava, bar meni nije bilo lakse kad sam tugovala... odoh da radim
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 20:51:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Vece mame. Vidim pricate o bebama, ako ako, svi koji zelite neka bude sto pre. Ja sam danas sam sa njima, ponedeljkom tako, mm ide na fudbal posle posla, kratko bude kuci. Jos mi U imala opet temp.popodne. Slabo je i spavala preko dana, J nije uopste spavala. Evo ih zaspale. Nadam se da nece biti budjenja.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 20:55:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Draga sad tv,telefon,ako se deca bude,muz da ustaje.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 20:55:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Neg'sta... red je sad na njega 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 21:15:38
|
|
|
|
branki*
|
Ja uspavljujem malecku... Ako i ja ne zaspim sa njom, naravno.. Sutra opet ranim..
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 21:18:39
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mama Jo, mene unisti vise to budjenje svaki cas. J je zaspao oko pola 8h i vec se jednom budio. Nije ni gladan, ni mokar, nos mi je gotovo cist, nema grceve, nije vruce ni hladno... eto ne znam. Trebalo da peglam i bas ne mogu. Htela cestitke da zavrsim, ali tek idem D da uspavam. Mislim da cu zaspati sa njim, a to bas ne volim posto jedino uvece mogu da se opustim.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 21:31:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo vec se jednom probudila... evo je na meni... uffffff! I ja sizim od tog budjenja jer jedino mogu nesto da uradim za sebe dok spavaju. Kontam da cubse tusnuti na brzinu i leci isto... sta sad... Evo i druga se budi
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 21:36:30
|
|
|
|
Khaleesi
|
U mame nece da spabmvaju bebe... Moji svi pospali i mm... 🙄 Sto i nije pohvalno al sta da mu radim...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 21:39:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Bebe ne budite se muzevi budjenje
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 21:43:58
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja uvek kazwm da je on moje navece i najdeblje i najzahtevnije dete... Od svekrve al ona mi ga dala na usvajanje 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 22:00:43
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste zene? Svasta ste pisale.. Ja isla do zubara al cvrc.. ne radi mi zubarka jer je u karantinu sa detetom.Auyra ujutru kod druge zubarke. Al sad mi se zub i smirio malo. Isprirala sam malo i zalfijom. Nego moram sada da citam sta ste sve pisale.. vidim neke bebe,vidim muzevi zaspali.. Mama Jo,kako je malecka? Kh, kako ste? Fil, kako ti je drugarica?Kako ste ostale mame? Gde je Ivanka? Pije li se u kafani? Ja opet caj 🍵Pozdrav za sve 😙
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.