|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska kafana
16.12.2019 10:52:27   
Khaleesi
Hvala na pitanju Jo ok je. Juce samnopet kamilicom ispirala i fizioloskim i super. I neke ab kapi stavljam u nos pa ono valjda deluje i na oko. Jer mi je oz nosa ta inf presla.

Kako su tvoji. Kolika su ti deca, i jesilu devojcice kao moje.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1551
16.12.2019 11:14:37   
veselicaa
Ja dosla iz skole,mnogo lepo vreme,suncano.
Mm ode da zavrsi neke obaveze,pa idemo u setnju sa Ninom.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1552
16.12.2019 11:22:13   
Khaleesi
Jeste prelepo vreme. Sa malom cu veliku u skolu pa cemo malo da proset_ano. Sad sam sela dok sam sve pospremila. A ves jos nisam ni pipnula😐

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1553
16.12.2019 11:24:03   
veselicaa
Dve masine vesa opralauser posted image user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1554
16.12.2019 11:25:11   
Khaleesi
Ti si vredna. Ja samo 1 i to punu puncijatu. I jos belog ima da se pere. Samo menjam posteljinu i peskire kao sumanuta. 😁

Direktna veza do poruke: 1555
16.12.2019 11:37:22   
veselicaa
Ves za pranje uvek.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1556
16.12.2019 11:40:40   
Khaleesi
Ves da li nekad razmisljas o jos 1 bebi? Koje si god? 

Direktna veza do poruke: 1557
16.12.2019 11:43:28   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Vesi bi jos dve bebe 😂. Ona i ja cemo zajedno cetvrto 😁

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1558
16.12.2019 11:46:18   
Khaleesi
Ja sam se bas uzelela bebe. Valjda cemo sada da uspemo, Bog da nas pogleda da dobijemo bebu... 

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1559
16.12.2019 11:47:18   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: bubulence

Vesi bi jos dve bebe 😂. Ona i ja cemo zajedno cetvrto 😁

Moram jos jedno,devojcicu,za Bubinog lepotana :* :*

Direktna veza do poruke: 1560
16.12.2019 11:52:28   
Khaleesi
Opa pa ti si rezervisala priju vec 😁😁🤩

Direktna veza do poruke: 1561
16.12.2019 11:52:43   
bubulence

Ja sam se bas uzelela bebe. Valjda cemo sada da uspemo, Bog da nas pogleda da dobijemo bebu... 

Samo pozitivno i eto bebe! Drzimo palceve! Mi smo zeleli trece ali mu se nismo nadali sada 😂. I dalje nam nije jsno kako smo ga napravili a evo ga, za 2 dana ce imati 5 meseci. Najvoljenije bice na svetu 💙... Sestre ga obozavaju, ni jedne sekunde nije postojala ljubomora

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1562
16.12.2019 11:53:36   
bubulence
Ahahaj, Vesi nego sta, a ako slucajno bude decak kod tebe onda ja moram devojcicu 😁

Direktna veza do poruke: 1563
16.12.2019 11:53:37   
mama ivane
Kafa moze kod meneuser posted image
Sad dosla kuci iz grada, vodila sam bebca na vakcinu i drugog sina na sistematski hvala Bogu sve je uredu vadili su krv obojica posle podne stizu rezultati.
Ja sam toliko umorna da jedva funkcijonisem od jutros.

Kako ste vi? Jesam li sta propustila?

Direktna veza do poruke: 1564
16.12.2019 11:54:10   
veselicaa

Ahahaj, Vesi nego sta, a ako slucajno bude decak kod tebe onda ja moram devojcicu 😁

Pa daaaa :* :*

Direktna veza do poruke: 1565
16.12.2019 11:56:32   
veselicaa
Khalesi i mi nismo planirali trece,ja htela,mm ne,razmisljali dugo a sad je najrazmazenije dete na svetu.Sestre je obozavaju,mi samo za njom jurimo.

Direktna veza do poruke: 1566
16.12.2019 12:03:01   
Khaleesi

Samo pozitivno i eto bebe! Drzimo palceve! Mi smo zeleli trece ali mu se nismo nadali sada 😂. I dalje nam nije jsno kako smo ga napravili a evo ga, za 2 dana ce imati 5 meseci. Najvoljenije bice na svetu 💙... Sestre ga obozavaju, ni jedne sekunde nije postojala ljubomora
Bubi da te pitam, kako to ispadne beba kad neces. Mi ono radimo na tome svaki dan 😁 pa lrosli mesec nista. Tada nismo bas svaki dan ali se trudimo sad u decembru... 

Direktna veza do poruke: 1567
16.12.2019 12:04:40   
Filadendronka
Samo da mahnem, idem da spremam klopu. Opet nista ne stizem. I kafu moram na brzaka, onako s nogu. 

Direktna veza do poruke: 1568
16.12.2019 12:08:05   
veselicaa
Ja sad kuvam kafu,da popijem sa mm.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 1569
16.12.2019 12:13:57   
mama ivane
Kh Kad se najmanje nadas tad ce doci bebac ,
Tako je bilo u mom slucaju dok sam se opterecivala bebe nije bilo - cim sam prestala da razmisljam o tome bebac je vec bio u stomacicuuser posted image .

Zelim ti od Srca da u Novu Godinu udjes kao prelepa trudnicauser posted image

Direktna veza do poruke: 1570
16.12.2019 12:25:54   
bubulence
KH, mi smo prvo dete napravili u mesecu kada smo je jedva sreli, taj mesec smo spremali svadbu, jednom probali da je napravimo i uspelo nam. Znamo da je tada uspelo jer se posle toga 2 nedelje nismo videli😁. Drugu cerku smo pravili kao ludi 😂😂😂. Svaki dan i trebalo nam je 4 meseca. Sada nam stvarno nije jasno kako smo napravili bebca jer se ne secamo da smo taj mesec bilo sta radili. Mm imao haos na poslu kao nikad. Radio 33 dana bez slobodnog dana. Ja radila od 6 do 14h, on od 16h do 5 ujutro. I stvarno samo smo se mimoilazili. Ali eto, izgleda da je bilo nešto jer nisam sigurno bezgresno zacela😂. Poenta price je da ne morate biti toliko aktvni da bi napravili bebu... Bitnije je da se opustis ako mozes i da ne razmisljas mnogo

(odgovor članu mama ivane)
Direktna veza do poruke: 1571
16.12.2019 12:32:58   
Khaleesi
Hvala maama Ivane😘😘😘 to je NG zelja

Ja mm sad teram jer mu se uvece spavs. Dok deca zaspu 🤣🤣🤣

Direktna veza do poruke: 1572
16.12.2019 14:17:58   
vonavoj
Kh,to se desi zaista kad se najmanje nadas i planiras..i opustis..mrzim tu rec,ali je tako..Prvu smo pravili 4 meseca..drugu iz 2 pokusaja,neplanski potpuno,hteli da preskocimo taj mesec..a prdavac je tek nastao van svih planova,tokova..iz jednog jedinog odnosa tog meswca.Rekla sam mu da cu ga zadaviti bude li me opet zwznuo.Navijam jako!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1573
16.12.2019 14:26:14   
mama Jo
Joj ja isto opet nista ne mogu da stigne....joj ne znam, jedini luksuz koji sebi dozvolim je da spavam do 8-pola9, i to zato sto se manje vise svaku noc budeim bar jednom, a obicno je vise puta... i opet nista ne stizem, tj.sve u trku. Ili sam ja smotana, ili def.nije organizacija sve.

Kh, moja Jana starija je u septembru napunila 4 godine, a Una ce sad krajem decembra da napuni 2. Ja mislim da su tvoje starije, zar ne?

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1574
16.12.2019 15:29:57   
branki*
Da se ubelezim.... Stigla sa posla i privodi rucak kraju. Mm ce voditi malecku na ples, a ja sa sinom da malo radim posle. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!
Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here