Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 15.12.2019 23:50:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Samo nek se pije, oblik mu nije bitan! 😊 10min
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 15.12.2019 23:54:15
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ivanka odbrojavanje pocelo ? Aj neki maticanjak da pijemo malo da se opustimo 🍵
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 0:00:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jos minutić 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 0:01:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gotovooooi Moz da se spavaaaa 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 0:06:34
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hahah... zavrsenooo zvanicno 🤗Lepo spavajte 😍😍😍
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 0:09:15
|
|
|
|
Slavkic
|
Cestitam veceras njim dobitnicama
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 7:13:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dobro jutro u kafani. Nisam nista spremala u 6.15 smo izjurili iz kuce da stignemo do 7 da cekamo kod hirurga, malu opet boli ono sto je operisala svaki dan place... I tako danas u spidu. Moramo posle i do zubara i pedijatra. 🙄
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 7:18:44
|
|
|
|
lepic
|
Khaleesi da je ne boli vise. Zavrsavajte sta morate. Miris kafe.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 7:41:02
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,evo i ja skuvah kafu,pa izvolite
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 7:54:02
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro jutro, meni dupla kafa! Nisam spavala, bebac je celu noc uzasno kasljao, probudio se sa skoro skroz zatvorenim očima... Moram popodne da ga vodim kod dr
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 7:54:39
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Dobro jutro u kafani. Nisam nista spremala u 6.15 smo izjurili iz kuce da stignemo do 7 da cekamo kod hirurga, malu opet boli ono sto je operisala svaki dan place... I tako danas u spidu. Moramo posle i do zubara i pedijatra. 🙄 Sta je operisala?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:02:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, ja pijem kafu, vi popile... Savrseno jutro 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:06:42
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Dobro jutro, meni dupla kafa! Nisam spavala, bebac je celu noc uzasno kasljao, probudio se sa skoro skroz zatvorenim očima... Moram popodne da ga vodim kod dr Ljubi lepotana ☺️☺️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:07:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo kafa ☺️☺️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:11:29
|
|
|
|
bubulence
|
Mmm Vesi, kako znas da nas posluzis 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:12:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Ovo samo za tebe ☺️☺️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:14:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo još kafe,Bubi treba dve☺️☺️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:16:41
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,meni lonac kafe nebi pomogao.Nisam mogla skoro do 1 zaspati,jednom se jos budila i jutros u pola 7 ustala.Bjelu macku ne vidim 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:18:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice uzmi kafu,možda pomogne 🤣Ja još malo u školu,imamo savet.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:22:03
|
|
|
|
bubulence
|
Vesi, tacno oset_im miris kafe 😁. Emice, sta je tebe mucilo pa nisi spavala?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:22:05
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi znas da bi mi se slosilo kad bih je popila u ovo doba 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:24:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Šta bi ti,da te poslužim ☺️☺️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:24:41
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Šta bi ti,da te poslužim ☺️☺️ Ona bi Zvekija da je razvodi
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:25:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: veselica RR Šta bi ti,da te poslužim ☺️☺️ Ona bi Zvekija da je razvodi Htedoh reci razbudi 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 8:28:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Ahahahahaha razvodiiiiiiiii🤣🤣🤣
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: