Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 10:52:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala na pitanju Jo ok je. Juce samnopet kamilicom ispirala i fizioloskim i super. I neke ab kapi stavljam u nos pa ono valjda deluje i na oko. Jer mi je oz nosa ta inf presla. Kako su tvoji. Kolika su ti deca, i jesilu devojcice kao moje.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:14:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja dosla iz skole,mnogo lepo vreme,suncano. Mm ode da zavrsi neke obaveze,pa idemo u setnju sa Ninom.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:22:13
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jeste prelepo vreme. Sa malom cu veliku u skolu pa cemo malo da proset_ano. Sad sam sela dok sam sve pospremila. A ves jos nisam ni pipnula😐
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:24:03
|
|
|
|
veselicaa
|
Dve masine vesa oprala
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:25:11
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ti si vredna. Ja samo 1 i to punu puncijatu. I jos belog ima da se pere. Samo menjam posteljinu i peskire kao sumanuta. 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:37:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Ves za pranje uvek.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:40:40
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ves da li nekad razmisljas o jos 1 bebi? Koje si god?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:43:28
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ves da li nekad razmisljas o jos 1 bebi? Koje si god? Vesi bi jos dve bebe 😂. Ona i ja cemo zajedno cetvrto 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:46:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam se bas uzelela bebe. Valjda cemo sada da uspemo, Bog da nas pogleda da dobijemo bebu...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:47:18
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ves da li nekad razmisljas o jos 1 bebi? Koje si god? Vesi bi jos dve bebe 😂. Ona i ja cemo zajedno cetvrto 😁 Moram jos jedno,devojcicu,za Bubinog lepotana :* :*
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:52:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Opa pa ti si rezervisala priju vec 😁😁🤩
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:52:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ja sam se bas uzelela bebe. Valjda cemo sada da uspemo, Bog da nas pogleda da dobijemo bebu... Samo pozitivno i eto bebe! Drzimo palceve! Mi smo zeleli trece ali mu se nismo nadali sada 😂. I dalje nam nije jsno kako smo ga napravili a evo ga, za 2 dana ce imati 5 meseci. Najvoljenije bice na svetu 💙... Sestre ga obozavaju, ni jedne sekunde nije postojala ljubomora
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:53:36
|
|
|
|
bubulence
|
Ahahaj, Vesi nego sta, a ako slucajno bude decak kod tebe onda ja moram devojcicu 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:53:37
|
|
|
|
mama ivane
|
Kafa moze kod mene Sad dosla kuci iz grada, vodila sam bebca na vakcinu i drugog sina na sistematski hvala Bogu sve je uredu vadili su krv obojica posle podne stizu rezultati. Ja sam toliko umorna da jedva funkcijonisem od jutros. Kako ste vi? Jesam li sta propustila?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:54:10
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Ahahaj, Vesi nego sta, a ako slucajno bude decak kod tebe onda ja moram devojcicu 😁 Pa daaaa :* :*
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 11:56:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Khalesi i mi nismo planirali trece,ja htela,mm ne,razmisljali dugo a sad je najrazmazenije dete na svetu.Sestre je obozavaju,mi samo za njom jurimo.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 12:03:01
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ja sam se bas uzelela bebe. Valjda cemo sada da uspemo, Bog da nas pogleda da dobijemo bebu... Samo pozitivno i eto bebe! Drzimo palceve! Mi smo zeleli trece ali mu se nismo nadali sada 😂. I dalje nam nije jsno kako smo ga napravili a evo ga, za 2 dana ce imati 5 meseci. Najvoljenije bice na svetu 💙... Sestre ga obozavaju, ni jedne sekunde nije postojala ljubomora Bubi da te pitam, kako to ispadne beba kad neces. Mi ono radimo na tome svaki dan 😁 pa lrosli mesec nista. Tada nismo bas svaki dan ali se trudimo sad u decembru...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 12:04:40
|
|
|
|
Filadendronka
|
Samo da mahnem, idem da spremam klopu. Opet nista ne stizem. I kafu moram na brzaka, onako s nogu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 12:08:05
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja sad kuvam kafu,da popijem sa mm.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 12:13:57
|
|
|
|
mama ivane
|
Kh Kad se najmanje nadas tad ce doci bebac , Tako je bilo u mom slucaju dok sam se opterecivala bebe nije bilo - cim sam prestala da razmisljam o tome bebac je vec bio u stomacicu . Zelim ti od Srca da u Novu Godinu udjes kao prelepa trudnica
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 12:25:54
|
|
|
|
bubulence
|
KH, mi smo prvo dete napravili u mesecu kada smo je jedva sreli, taj mesec smo spremali svadbu, jednom probali da je napravimo i uspelo nam. Znamo da je tada uspelo jer se posle toga 2 nedelje nismo videli😁. Drugu cerku smo pravili kao ludi 😂😂😂. Svaki dan i trebalo nam je 4 meseca. Sada nam stvarno nije jasno kako smo napravili bebca jer se ne secamo da smo taj mesec bilo sta radili. Mm imao haos na poslu kao nikad. Radio 33 dana bez slobodnog dana. Ja radila od 6 do 14h, on od 16h do 5 ujutro. I stvarno samo smo se mimoilazili. Ali eto, izgleda da je bilo nešto jer nisam sigurno bezgresno zacela😂. Poenta price je da ne morate biti toliko aktvni da bi napravili bebu... Bitnije je da se opustis ako mozes i da ne razmisljas mnogo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 12:32:58
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala maama Ivane😘😘😘 to je NG zelja Ja mm sad teram jer mu se uvece spavs. Dok deca zaspu 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 14:17:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Kh,to se desi zaista kad se najmanje nadas i planiras..i opustis..mrzim tu rec,ali je tako..Prvu smo pravili 4 meseca..drugu iz 2 pokusaja,neplanski potpuno,hteli da preskocimo taj mesec..a prdavac je tek nastao van svih planova,tokova..iz jednog jedinog odnosa tog meswca.Rekla sam mu da cu ga zadaviti bude li me opet zwznuo.Navijam jako!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 14:26:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ja isto opet nista ne mogu da stigne....joj ne znam, jedini luksuz koji sebi dozvolim je da spavam do 8-pola9, i to zato sto se manje vise svaku noc budeim bar jednom, a obicno je vise puta... i opet nista ne stizem, tj.sve u trku. Ili sam ja smotana, ili def.nije organizacija sve. Kh, moja Jana starija je u septembru napunila 4 godine, a Una ce sad krajem decembra da napuni 2. Ja mislim da su tvoje starije, zar ne?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2019 15:29:57
|
|
|
|
branki*
|
Da se ubelezim.... Stigla sa posla i privodi rucak kraju. Mm ce voditi malecku na ples, a ja sa sinom da malo radim posle.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.