Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 20:41:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Pogotovo slatkise kad jedemo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 20:58:20
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sad pravila deci proju sa spanacem i kao necu i pojela 2 one projice sad mi muka sto jesam, a sve mislim bolje sad nego u 10 da ogladnim
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 21:05:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Uvece se najvise jede,ja volim slatkise,kad se deca uspavaju,obavezno nesto jedemo .Sad kad smo kupovali namirnice,kupili smo toliko slatkisa da smo se smejali na kasi i ja i mm
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 21:41:07
|
|
|
|
lesica
|
Mmmmm hrana. U kasne sate Ja volim, i jedem, i ne grize me savest. Doduše trebala bih da skinem šlauf, ali ajd sad... šta da se radi. Kuvano vino? To nudim, pa izvol´te
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 21:46:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Les, koji ti šlauf imas? 🙄 Volim da jedem, ali prosto vodim racuna jer mi sve ide u stomak.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 21:50:48
|
|
|
|
lesica
|
A pa imam, doduše to je od dijastaze i moje lenjosti da uradim bilo kakvu vežbu, prosto meni treba neko da ide za mnom da mi pucketa bičem da bih ja jedno istezanje uradila. Tako da se sve nekako tu lepi i nagomilava. Što se ostalog tiče nemam si zamerki na sebe
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 22:03:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Les i ti kao Bubi A bic imas ti
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 22:07:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Kuvano vino daj oma 😁
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 22:11:33
|
|
|
|
lesica
|
Stiže vince sa začinima. Vesi, sama sebe bičem ne ganjam 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 22:19:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Les,pametno
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 22:24:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Les i ti kao Bubi A bic imas ti Poredis mene od 77 i nju od 47kg!? Cu da crknem sada😂😂😂😂😂😂. Dobro vece, nas tri isle u bioskop da gledamo Zaledjeno kraljevstvo, dok smo dosle kuci, vecera, kupanje , citanje... Eto 22h...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 22:56:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Kakav je film bubi?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2019 23:36:19
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: veselica RR Les i ti kao Bubi A bic imas ti Poredis mene od 77 i nju od 47kg!? Cu da crknem sada😂😂😂😂😂😂. Dobro vece, nas tri isle u bioskop da gledamo Zaledjeno kraljevstvo, dok smo dosle kuci, vecera, kupanje , citanje... Eto 22h... E Les je kao Emica Bubi,uzivale ste :* :*
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 6:34:40
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Kafa mi bas treba? Nesto sam se probudila vampirski . A legla oko 20h sa sinom i sad cekam i njega da se budi, da pijemo caj i kafu!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 7:12:04
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,pozdrav svima.Izvolite na kaficu❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 7:33:10
|
|
|
|
Slavkic
|
Dobro jutro dame
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 8:02:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutrooo, ja pijem kafu pa na posao, danas mi je ful ful dan 😏 Ko pije sa mnom?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 8:13:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja cu da popijem cajic, pa da budim decu.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 8:13:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Kakav je film bubi? Predivan, nismo trepnule sat ipo vremena. Bas ga treba pogledati. Dobro jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 8:14:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka pravicu ti drustvo 😁 Na sinosnju temu,sreca moja pa jako malo mogu pojesti za jedan obrok.Koliko volim hranu imala bih 80 minimum 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 9:13:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro u birtiji 😊 Kako ste? Kuvam kafu, ako neko zeli da mi se pridruzi. Jedva sam ustala. Duskic, kako ste vi, jesu vas boginje prosle?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 9:35:27
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivanka pravicu ti drustvo 😁 Na sinosnju temu,sreca moja pa jako malo mogu pojesti za jedan obrok.Koliko volim hranu imala bih 80 minimum 😂 Na moju nesrecu, ja mogu bas mnogo da pojedem 😂.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 9:48:07
|
|
|
|
emicaa
|
Bubo moras malo vise trositi kalorije 😂🙊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 9:50:15
|
|
|
|
bubulence
|
Bih ali ne mozzeeeem😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 10:03:19
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Bih ali ne mozzeeeem😂 Bubi ribaj kupatilo 🤣🤣
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?