Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2021 10:52:04
|
|
|
|
Duškić
|
Baklava mi je exta. Sad smo probali.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2021 10:55:03
|
|
|
|
emicaa
|
Ja baklavu priznajem samo jednu.Izvini Duskic ali ove novokomponovane mi ne zasluzuju ni B od baklave 🤣
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2021 15:14:00
|
|
|
|
jess021
|
Corbu od povrca, pohovani oslic, blitvu sa krompirom, pirinač sa sampinjonima, pomfrit. SarmuZamesila sam kiflice Danas ispunjavam zelje😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2021 15:55:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas musaka sa krompirom i salata. Evo smisljam da budu tortilje za veceru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2021 16:30:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo imali sočivo od juče (danas je i Mare jeo, jedva sam ga ubedila da to nije baby grašak ). Za večeru ne znam šta ću, ja ne večeram svakako ali moram njemu nešto spremiti.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2021 17:59:39
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo za rucak lovili po frizideru.Za veceru pravim makarone po receptu sa Sašine kuhinje.Jutros je objavio neki recept
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2021 19:11:42
|
|
|
|
jess021
|
Gde nadje te makarone? Ja ih ne vidim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2021 20:33:16
|
|
|
|
emicaa
|
Kod njega na fb stranici.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2021 21:43:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo imali gulas za rucak od juce, danas sam napravila samo proju za veceru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2021 23:10:01
|
|
|
|
vocicana
|
Chicken nuggets,pire, Cezar salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.2.2021 12:48:07
|
|
|
|
Duškić
|
Dala si mi super ideju za gulas, bas mi se jede. kolace imam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.2.2021 12:54:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Šnicle u sosu od pečuraka, pire krompir, krem čorba od povrća.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.2.2021 14:30:14
|
|
|
|
branki*
|
tri pljeskavice sa lukom,gotove,samo isprzila i pire iz kesice,corba od povrca od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.2.2021 11:58:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jutros su bile palacinke sa kremom za decu. Ja sam jela slan obrok. Za rucam kiseo kupus sa mesom i proja. Ostao mi je kiseo kupus, pa da ne propadne. Za veceru ko sta nađe.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.2.2021 12:09:18
|
|
|
|
medamisko
|
Palačinke sa sirom za doručak. Ručak će biti kod zaove.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.2.2021 17:02:23
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak detetu plazma i mleko.Za ručak svadbarski kupus,projice,sir.Za večeru šta požele.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.2.2021 8:05:54
|
|
|
|
branki*
|
ja cu paradajz corbu sa knedlama,moji je obozavaju,svaki dan bi je maltene mogli.i ne znam sta cu za jelo..sve vrtim u krug...juce kaze mm da mu se jede pasulj.ako ga ne mrzi da ide da kupi suve koske,bice pasulj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.2.2021 8:07:16
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam za danas spremila sarmu. Branki, ja tako imam utisak da stalno jedemo jedno te isto. Pogledaj na YouTube Sasina kuhinja, super su mu recepti, malo drugačiji a opet sve pristupacno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.2.2021 8:12:35
|
|
|
|
Duškić
|
Zamesila da razvijam pitu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.2.2021 8:19:22
|
|
|
|
branki*
|
hvala,jess,znam za njega i dobar je.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.2.2021 9:37:44
|
|
|
|
flamingos
|
Zamesila za hleb.Ostao kupus od juče i projice.Dodaću neko meso.Kasnije krofne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.2.2021 10:41:38
|
|
|
|
Lilly5
|
Pileci paprikas, ustipke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.2.2021 17:22:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Pica sa mlevenim mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.2.2021 8:54:29
|
|
|
|
branki*
|
danas pilece belo pohovano,to cu sad,a posle imam pasulj od juce
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.2.2021 8:58:15
|
|
|
|
flamingos
|
Dete hoće pomfrit iz rerne.Za danas im kuvam špagete,fil sam im sinoć napravila.Napraviću nešto od tanko rezanog hleba.Peče se.Ostao mi,pa da utrošim.Mm hoće da zamesim za domaću supu.Ostalo mi testa od krofni,pa ću kiflice čas da uvijem i ispečem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.