Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.2.2021 9:43:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Ostalo mi je testa od pice pa će danas biti tortilje sa pilećim mesom i ostalim prilozima.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.2.2021 17:02:14
|
|
|
|
Duškić
|
Corbicu pilecu i bajaderu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 8:43:44
|
|
|
|
Duškić
|
Pravila ustipke, kupila sam kajmak i sir i ima domaceg dzema od sipuraka.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 9:29:27
|
|
|
|
branki*
|
kuvacu corbu od sociva,ne pamtim kad sam je,godinu dana sigurno,a moja b zapela da hoce. boraniju sa mesom da ima za dva dana i izvadia lisnato u bloku,pa cu rol virsle uvece.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 9:43:03
|
|
|
|
flamingos
|
Dinstana piletina,pire,domaća supa.Juče napravih čokiladni kolač,pa imamo i za danas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 10:31:21
|
|
|
|
Duškić
|
Hajdete na ustipke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 11:43:08
|
|
|
|
branki*
|
mmm,duskic,kako su divni obozavam ustipke,mada nisam majstor,ali moja mama i baba to ocas posla,uvek me podsete na dom i detinjstvo,stalno smo to jeli kao mali,sa dzemom,sa secerom,sa sirom,prazne..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 11:49:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne volim uštipke ali zato mekike mmmmmm mogu da živim na njima Prijatno, Duškić
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 12:19:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
И ја сам јутрос правила јутрос уштипке деци. Ручак: за мм и мене пилетина на грилу, густа кувана боранија са салатом. За децу запечене макароне са сиром и јајима
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 12:30:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ću danas samo da ubacim krmenadle sa povrćem u pekač i gurnem u rernu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 12:44:25
|
|
|
|
nata11
|
Za sutra se kuva gulas a danas ce pacije grudi.
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 13:06:20
|
|
|
|
emicaa
|
Za rucak domaci cips i pileci bataci u sosu.Za veceru jos ne znam,mozda strudla ili buhtle.Mada nisam ni krofne dugo spremala
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.2.2021 13:15:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Krompirici i dinstano meso.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.2.2021 9:16:48
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak mekike.Za ručak gulaš.A za večeru šta požele spremiću.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.2.2021 11:38:55
|
|
|
|
Duškić
|
za dorucak burek, corbica za rucak, imam vanilice za dezert.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.2.2021 13:16:20
|
|
|
|
jess021
|
Supu, piletinu sa pirinčem i povrcem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.2.2021 18:46:12
|
|
|
|
Duškić
|
Kupili smo njupu supu, deca izrazila zelju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.2.2021 19:02:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Za ručak ništa, jeo je ko je šta stigao. Za večeru špagete sa paradajzom i sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.2.2021 10:53:12
|
|
|
|
Duškić
|
Danas grasak, sad mozda jos nesto, ni sama nzm sta.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.2.2021 11:21:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Krčka se supica, planirala sam lazanju ali ne znam imam li snage. Možda bude samo neka proja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.2.2021 12:48:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas gibanica za dorucak. Za rucak pljeskavice, tzatziki salata i krem corba od brokolija.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.2.2021 14:19:06
|
|
|
|
jess021
|
Corba od tikvica, nasuvo sa krompirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.2.2021 18:22:48
|
|
|
|
Duškić
|
Vanilice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.2.2021 14:30:29
|
|
|
|
branki*
|
juneci gulas i makarone.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.2.2021 15:00:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Konačno lazanja danas, pun pleh. Biće i za sutra
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.