Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.2.2021 15:02:56
|
|
|
|
Milena18
|
ja sam juče za danas pravila čorbastu boraniju i salatu od pečene paprike. Mm će dodati ćevape za njih dvoje mesojeda. A večeras pravim njoke u paradajz sosu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.2.2021 15:05:47
|
|
|
|
Tiziana
|
Jesi pravila klasicnu lazanju ili neku drugu varijantu? Ja sam nasla kod ''Hleb i lale'' neku vege lazanju koja je preukusna. Sutra sam planirala da pravim. IZVORNA PORUKA: Ana RR Konačno lazanja danas, pun pleh. Biće i za sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.2.2021 15:14:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj obožavam Hleb i Lale! Pravila sam klasičnu ovog puta mada ja više volim vege varijante ili barem sa spanaćem u klasičnoj. Ali sin onda izvoljeva a ja nemam vremena da spremam dva ručka, i jedan jedva stignem da napravim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2021 11:13:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak mafini sa tikvicama. Rucak: krem corba, gulaš i spanac. Za veceru jos mozgam. Vise ne mesim za veceru. Mm i ja smo potpuno izbacili hleb. Samo ujutru jedemo mafine, gibanice i ostalo sto napravim. Uglavnom nam se vecera svede na meso i na salatu. A kad je post na ribu i salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2021 11:19:21
|
|
|
|
nata11
|
Danas nista a za sutra mi porucene ledene kocke i neki kineski specijalitet po mom izboru
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2021 13:28:12
|
|
|
|
branki*
|
kuvam kiseli kupus sa suvim rebrima i paradajz corbu sa knedlama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2021 14:07:42
|
|
|
|
Duškić
|
Nikad nisam jela paradajz čorbu sa knedlama Gulaš za ručak. A pravnicu i onaj patispanj sa visnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2021 14:15:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Punjene paprike.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2021 17:34:29
|
|
|
|
Tiziana
|
Mi tu vege lazanju. Izvolite, preukusna je..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2021 17:52:34
|
|
|
|
branki*
|
mmm,kako ovo dooobro izgleda! ja uvek paradajz corbu pravim sa knedlama,moji obozavaju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2021 18:45:43
|
|
|
|
bubulence
|
Mi paradajz corbu pravimo sa jajima. Nikako drugačije. Danas corbica i testo sa sirom. Vecera pohovane palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.2.2021 13:13:00
|
|
|
|
vocicana
|
E da vidite i lazanja bi mogla, nismo to jeli ko zna od kada. Samo mi dajte predlog za kore, koje da kupim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.2.2021 13:17:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas sarma i krem corba. Juce je bila musaka od karfiola, a ne sa mlevenim mesom. Verovatno cu da umesim kiflice da imamo i za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.2.2021 13:18:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Danas samo leb
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.2.2021 13:29:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas pica - domaće testo, domaći paradajz sos, domaća pršuta i slanina, samo mocarela i paprike kupovne. Razvalićemo se
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.2.2021 13:30:42
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice ja cu danas da udarim u turu kiflica i slatkih i slanih, da ima do veceras
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.2.2021 10:54:02
|
|
|
|
gagana83
|
Danas grašak. Za doručak mazalice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.2.2021 11:14:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas najverovatnije pohovano pileće meso, spanać i zapečeni pire krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.2.2021 14:58:29
|
|
|
|
vocicana
|
Pekla zu zu i mesila kiflice sa eurokremom, bas su dobre bile. Juce sam spremila lazanje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.2.2021 19:40:34
|
|
|
|
Lilly5
|
Punjene paprike, baklavu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.2.2021 19:43:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spremila za sutra pitu sa sirom i djuvec. Bice i supice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.2.2021 13:06:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas su bile palacinke za dorucak. Za rucak ce biti spagete carbonare.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2021 18:44:19
|
|
|
|
jess021
|
Crvena corba, pastrmka, pomfrit. Kolac sa lesnicima i jabukama, javljam kakav je
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2021 22:17:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Pečeno pile,domaća supa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.3.2021 22:57:22
|
|
|
|
Tiziana
|
Mi smo bili napolju i juce i danas pa smo jeli u letu. Za sutra sam spremila divnu teletinu, sutra cu pre posla da je stavim u zemljani lonac, da probam da napravim ispod sača. Gledala sam juce kako se to radi u kucnim uslovima.. A kako radim od kuce, mogu da nadgledam kako napreduje..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.