Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.2.2021 15:45:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne znam da li sam pisala juce. Za danas pogacice sa cvarcima, rucak boranija sa junetinom. Spremila sam za sutra junecu supu a uz to ce da bude svinjski kare sa pecenim krompirima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.2.2021 7:25:42
|
|
|
|
jess021
|
Danas ce biti slatki kupus
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.2.2021 9:11:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ćufte u sosu i špagete.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.2.2021 12:28:55
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak pica.Za ručak pasulj sa suvim mesom i kiseli kupus za salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.2.2021 13:06:08
|
|
|
|
Lilly5
|
Rolovanu piletinu sa spanacem u sosu od sira.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.2.2021 14:08:02
|
|
|
|
nata11
|
Kinesku piletinu iz lidla i pomfrit
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.2.2021 14:12:06
|
|
|
|
branki*
|
batake bez kostiju przene,pomfrit iz rerne i supa iz kesice. posle stavljam sarme,imala vec u zamrzivacu,da stavim da se skuvaju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.2.2021 14:35:42
|
|
|
|
branki*
|
meni je muka vise od bataka i pileceg belog..ali,to mi je jedino na brzinu,kad ne skuvam uvece.stavila domacu supu sa knedlama,bice bataci peceni i pomfrit iz rerne.da jedu...za veceru cu makarone sa sirom ili poparu,imam bas lep sir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.2.2021 21:36:32
|
|
|
|
vocicana
|
Supa sa knedlama, pomfrit, krofnice. Dete je kilavo zdavstveno, pa ispunjavam zelje, ali jedva nesto ceo dan, samo se ucem. Noge ne osecam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.2.2021 14:27:10
|
|
|
|
branki*
|
Imam grasak sa mesom koji sam jucr ujutru stavilw i kakao kocke,hlade se.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.2.2021 16:18:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pomfrit iz rerne, pljeskavice i domaca supica. Verovatno cr za sutra biti birjan sa mesom, kiflice za dorucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.2.2021 16:38:47
|
|
|
|
Duškić
|
Danas nista. Sve sinoć.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.2.2021 13:31:14
|
|
|
|
Duškić
|
spagete bolonjeze, deca ih vole. Oblandu imam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 8:59:33
|
|
|
|
Duškić
|
Za dorucak projice, za rucak cu telecu corbicu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 9:23:07
|
|
|
|
jess021
|
Za doručak przenice, za ruvak cufte, za veceru kiflice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 14:53:07
|
|
|
|
branki*
|
Ne stizem da pisem...bio podvarak,danas juneci gulas u makarone.veceras moram nesto da kyvam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 14:55:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce je bio i grasαk i pita sa sirom. Za danas riba sa kroketima od krompira i corbica. Kao sto kaže Branki moram spremiti veceras i rucak i dorucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 15:10:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Mati, evo ovde.. i ja sam kuvala sočivo na foru pasulja... izdinstala crni luk, dodala kocke dimljene slanine i ćureće kobasice, jednu crvenu papriku isećenu na krupnije komade, to malo propržila, izrendala jedan čen belog luka, dodala sočivo, lovorov list, nalila vodom i ostavila da se krčka. Na pola sam dolila paradajz sok, i pred sam kraj sam začinila (vegeta, so, biber...). Ne pravim klasičnu zapršku već samo razmutim brašno i malo dimljene mlevene paprike sa vodom i sipam u čorbu, ostavim još par minuta da se ukrčka.
< Poruku je uredio Ana RR -- 10.2.2021 15:11:24 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 15:12:11
|
|
|
|
jess021
|
Ana, jel M hteo da jede? 🙂 Pitam zbog mojih. I ja tako zaprzavam sva variva.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 19:19:50
|
|
|
|
mati
|
Pa da, i ja sam ga tako spremala. Ali to kad sam odustala od traženja recepta, jer sve što sam našla je bilo nešto, nigde smisla. Samo ja volim jaku zaprsku. I to baš onako gustu crvenu. Prošlog puta kada sam kuburila sa bilirubinima i spremala pasulj sa tom zaprakom u vodu što se razmuti i bez mesa, stariji M rekao kako ima osećaj da jede samo običnu supu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 19:38:38
|
|
|
|
jess021
|
Mati, na stvarno svako jelo tako zaprzavam i bude ok. Malo brašna, crvena paprika, razmutim u vodi i to je to
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 19:46:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, nije jeo, muči ga stomak ceo dan. Ali hteo je, rekla sam mu da je to baby pasulj ako sutra bude ok to mu je za ručak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 19:56:05
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam za rucak przila batake,krompir i mrkvu.Za veceru Anine kiflice 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 20:29:11
|
|
|
|
Ana RR
|
njaaaamaaaa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.2.2021 22:08:40
|
|
|
|
Duškić
|
Napravila sam baklavu sa visnjama i plazmom, videćemo kakva će biti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Glasan za imeGlasaj za imeMoj muž i ja se nikako ne možemo složiti oko imena za našu djevojčicu. Molimo za mišljenje drugih. Ovo je nas uži izbor.Karla (
9%)
Mila (
35%)
Mikaela (
5%)
Lara (
27%)
Eva (
11%)
Saša (
13%)
Ukupan broj glasova: 457Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!