Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.1.2021 20:36:05
|
|
|
|
jess021
|
Corba od tikvica, nasuvo sa krompirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.1.2021 20:38:45
|
|
|
|
gagana83
|
Upravo guglam "nasuvo sa krompirom", nikad nisam čula za to, kod nas se to ne pravi.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.1.2021 21:11:27
|
|
|
|
jess021
|
Gagana, to ti je vojvodjansko jelo. Ni ja nisam znala, dok se nisam udala 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.1.2021 23:00:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Corba od tikvica, nasuvo sa krompirom Odlicno,to cu sutra 😁 + kiseli kupus
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.1.2021 8:40:39
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Gagana, to ti je vojvodjansko jelo. Ni ja nisam znala, dok se nisam udala 😊 Pretpostavila sam. Čim za nešto nisam čula, znam da je iz Vojvodine 😆
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.1.2021 9:07:27
|
|
|
|
flamingos
|
Mojima pohovane šnicle,uz to šta budu želeli.Večeras ću nešto slatko da ima napravim,verovatno palačinke,to ne odbikaju nikad.Ja ću,pošto postim,krompir,kiseli kupus,neka voćkica večeras i dosta je.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.1.2021 15:18:25
|
|
|
|
branki*
|
domaca supa sa knedlama i pilav,ali po novom receptu,prostudiraa sam sve recepte sa jutjuba za pilav,kao kucu da zidam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.1.2021 15:32:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pasulj bez mesa za mm i mene. Za decu je ostao rucak za juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.1.2021 15:54:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama pravila ćufte a ja pire 😂 Baš sam pomogla 🤣
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.1.2021 16:00:52
|
|
|
|
jess021
|
Supu, pohovano iz rerne, pire krompir, zelena salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.1.2021 16:14:23
|
|
|
|
Maraj
|
Musaka se peče...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.1.2021 16:49:41
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Baš sam pomogla 🤣 Jel pire iz kesice 🤣
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.1.2021 13:03:38
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam juce pravila svasta, kuvala pasulj, prelep je ispao, muzu neki krompir sa slaninom, posle je dete trazilo waffle, pekla sam sinoc u 21 h, mali se razvalio od jela, sto mi je narocito drago. Danas isto za rucak, samo cu dodati nesto, sta, videcemo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.1.2021 13:32:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak krem corba od brokolija, i paprike u sosu. Bas me zanima kakvog su ukusa. Za veceru smisljam, ali moram da paprike pecene iskoristim. Mozda bude spanska pita i urnebes salata.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 30.1.2021 13:34:38 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.1.2021 14:08:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Baš sam pomogla 🤣 Jel pire iz kesice 🤣 Joj nije, taj iz kesice samo ja jedem kad me bili stomak, ovi moji ga ne volu 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.1.2021 14:08:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi imamo paprikaš od juče. Dete je kod mojih tako da ništa drugo ne spremam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.1.2021 7:48:58
|
|
|
|
branki*
|
upravo stavila pasulj sa suvim kostima da se kuva da ima za dva dana.za dorucak ce biti popara,imamo bas lep sir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.1.2021 8:14:17
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu danas supu i podatak sa vratnim krmenadlama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.1.2021 8:50:45
|
|
|
|
branki*
|
mislis podvarak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.1.2021 8:51:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak palenta sa sirom. Rucak corbica od juce i picu pravim. Urnebes salata ce biti za sutra, a za rucak boranija sa junetinom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.1.2021 8:58:53
|
|
|
|
jess021
|
Branki, mislim 🤣
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.1.2021 9:23:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Kod nas danas paradajz corbica i lazanja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.2.2021 11:58:29
|
|
|
|
emicaa
|
Za rucak kobasice sa zapecenim pakaronama sa sirom i paradajz sosom.Za veceru ce biti pile i krompir
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.2.2021 12:26:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi imamo meso od juče (pečeni ćureći karabatak i svinjski vrat), dodaću danas samo salatu. Obećala sam palačinke, videću kako će to ići
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.2.2021 12:28:18
|
|
|
|
jess021
|
Supu i pizzu, vidim ih na plivanje, necu stici nista drugo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Glasan za imeGlasaj za imeMoj muž i ja se nikako ne možemo složiti oko imena za našu djevojčicu. Molimo za mišljenje drugih. Ovo je nas uži izbor.Karla (
9%)
Mila (
35%)
Mikaela (
5%)
Lara (
27%)
Eva (
11%)
Saša (
13%)
Ukupan broj glasova: 457Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!