Beca.t -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat] (6.10.2019 16:27:18)
|
IZVORNA PORUKA: Maruska15 IZVORNA PORUKA: Beca.t Maruska, molim te u Beograd u bolnicu, ja vodim trudnocu u Misovucu, znam neke dr odlicni su, ako treba doci cu do bolnice kad god dodjete, zvati dr da te prime. Reci cu da si mi rodjaka. Nikako nemoj u Nis, bolji ti je mnogo Beograd, bilo koja od ove tri klinike. Javi da ti ostavim broj mobilnog. Sigurna sam da cete odmah primiti u bilo kije od ove 3 bolnice!. Veruj kroz sta sam sve prosla sa vantelesnim oplodnjama i odrzavanjem trudnoce sve sam prevrnula! Javi molim te da dodju tvoji u Bg po tebe i pravac u kliniku. Nema cekanja! Beco rasplakala si me Natalije mi moje. Ti si pre svega jedan veliki čovek i prijatelj. Ljudina!!! Hvala ti od srca. Muž ipak ide samnom,ne mogu sama . Ici cu U Niš zbog toga što imam mog doktora koji mi je vodio prošlu trudnocu i uz njegovu pomoć je moja mama rodila mene. Tada je on bio na specijalizaciji. A sada je vrhunski doktor. Šta mi on sutra kaže to mi je i Bog reko. Super! Odlicno da muz ide sa tobom! Ujutru ces znati sve! Srecan put draga, brzo cete stici i bices mirnija kako god da dr sutra kaze. Vazno je da dijagnoza bude tacna pa samin tim i resenje,ovako ili onako. Sigurna sam da je taj dr odlican, uz tebe smo!!! Nemij jos i zbog mene da places molim te@ Ljubim i grlim punooo!!! Javljaj! ❤❤❤
|
|
|
|