Bebana17 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat] (1.10.2019 11:57:00)
|
Zao mi je sto ste se porazboljevali, meni je najmladji na antibioticima, a dvoje starijih slinavi i kaslju. Ali bolje su nego sto su bili, pa necu da kukam, dobro je. Bila sam u Visegradskoj i mnogo se iznervirala, cuveni specijalisticki ultrazvuk nije trajao ni celi minut, ljudi moji, da ne poverujete. Dr Dukanac danas nije dosla na posao, pa nas je preuzeo sef tog odeljenja, dr Milicevic. Ja cim sam videla da nas on gleda znala sam kako cemo proci. Usla sam, legla na sto i cekala da gospodin zavrsi telefonski razgovor u kom trazi neke pare, nije ih pronasao, pa se iznervirao, pa zvao jos dvoje koji mu se nisu javili. Namazao gel na stomak, pa zvao jos nekog. Posle toga krece pregled od 30 sekundi, koliko treba da se izdiktiraju cetiri parametra i tu se pregled zavrsava. Sestra ga pita jos neke podatke, on joj ne odgovara, ona sama gleda sa UZ aparata i upisuje. Izlazim napolje,i onda me sunce ogreje kad ispred vrata srecem mog nasmejanog doktora kako prica sa mojim muzem. Dogovaramo se kad da dodjem kod njega, malo caskamo i odlazimo kuci. Ovaj gore pomenuti dr i moj dr, da prostite kao d... i oko.
|
|
|
|