Maruska15 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat] (5.10.2019 9:05:19)
|
IZVORNA PORUKA: popkica bebic Drage moje, juče sam bezuspešno pokušavala da se ulogujem, jednostavno nije moglo. Maruška, duša me boli kadar pročitam da se iko muči. Barem otprilike znam kako je to, dva puta sam prošla takve muke, doduše u ranoj trudnoći, ali teško je. Moraš, koliko god da je teško, imati vere u Boga. Čuda se dešavaju, a možda je ipak u pitanju i neka greška. Ima raznih lekara. Evo, moj primer, prva trudnoća, godina 2012. Svi viču vanmatericna, iako pregled ne ukazuje da trpim ikakav bol. Operacija, jer ne znaju šta je, buđenje i kažu da je trudnoća, da je u materici i sl. Nažalost i pre nego što ću shvatiti da sam trudna, završilo se.... Ovo ti govorim samo zato da ne veruješ od ah u tragično, svašta se dešava. Grlim te, izdrži! 😘 Ma porodjajne muke ali znaš zašto. A ovo ko zna šta me čeka,a znam da od moje bebe nema nista. Celu noć sam plakala i nisam mogla da spavam. Dal na nervnoj bazi ili šta već,imam bolove tupe u ledjima nisko. Neka bude Bozija volja. Iz ove kože nemam gde,a rado bih pobegla da mogu
|
|
|
|