Zemunka85 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat] (31.10.2019 11:07:28)
|
Caos trudnjace, kako ste? Popki sta se kod tebe desava? Nadam se da ste kod kuce, ako ne da je pitanje dana ... Jess, divna si [sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif], pisala sam ti na pp. Sto se hemoroida tice, mene su sada zaobisli. Ali sam u Aprilu imala takve da su mi noge trnule i kocile mi se od bolova. Nisam ustajala iz kreveta par dana. Samo me je strah da se ne pojave pred porodjaj, uvek pomislim na to + klistiranje, pa porodjaj je mala beba. Ja sam poslednji put koristila neko teresian ulje. Ima bukvalno par ml i kosta ja msm 3000, ali meni su njega savetovali kao resenje. Ne znam da li je ono dovelo do toga da se vise ne pojavljuju, ali eto da znate. Ne znam ni da li sme u trudnoci. Ja sam tada dojila pa sam stavljala, kap bukvalno. To su neka ulja vidite na netu za svasta sluze. Za hemoroide nije navedeno ali meni moj ginekolog tako savetovao. Ja imam UZ tek sledeci petak. Nesto mi se oduzilo ovaj put. Sekira me sto sam se toliko ugojila ipak je za 29u nedelju 13kg mnogo :(, bukvalno dobijam kilogram nedeljno. Iskreno, ne vodim racuna o ishrani bas tj ja se generalno zdravo hranim ako nista trudim se tako da nisam nesto drasticno menjala, ali mogla bih slatko da smanjim .. sto mi ne ide :(. Eto tako je to kada ti DR ne naredi, a prosli put su mi bukvalno zabranili slatko u 22. nedelji i izgurala sam do kraja bez mrve slatkog bez problema :( i dobila ukupno 9kg :(. Pozdravljam vas trudnice, odoh malo sa sinom napolje, pa po ceru u skolu, pa na gimnastiku ... [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|