Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 6.7.2012 16:30:39
|
|
|
|
Linonina
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Linolina ,cini mi se da sam te vec upozorila za cirilicu . Не, нити било ко на то има право, јер не видим зашто би ме било ко упозоравао што пишем једним од два наша уставна писма.
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 6.7.2012 21:26:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne pises po zidu svoje kuce , vec na forumu koji ima odredjena pravila to nije nista licno Da ne bude da sam uzalud usla u temu , gde se bese kupuje ono ulje cajevca ?
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 6.7.2012 22:31:18
|
|
|
|
Linonina
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Ne pises po zidu svoje kuce , vec na forumu koji ima odredjena pravilа... Онда прво прочитај правила коришћења овог форума, па ми тачно наведи на које од њих мислиш или још боље - не мешај се јер ово није тема. Ја не сматрам да нарушавам било шта пишући само ћирилицом, а у правилима приликом регистрације на овај форум то правило, да се не пише ћирилицом нисам прочитала. Али ако ипак постоји ја се извињавам свима, пошто то правило не прихватам, престаћу са постовима. Али тема су памучне пелене, тако да не би да настављам.
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 6.7.2012 22:31:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Maya , nista bez tebe Hvala ! Linonina , izvini na mesanju !
< Poruku je uredio ribizla -- 6.7.2012 22:34:44 >
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 7.7.2012 0:22:53
|
|
|
|
Bebilina
|
Linonina evo ti mojih razloga za takav deterdzent: Prvo: na kozu ne stavljam nista sto ne bih pojela- doslovce. Posto preko koze u krvotok dospe 60% onoga sto se na nju stavi koristim samo organske, bio i ekoloske proizvode. To vazi kako za kozmetiku, tako i za deterdzente za ves i kucnu hemiju. Pored etike i zastite zivotnu sredine razlog je to sto imam ekcem koji se javlja kao reakcija na bilo kakvu hemiju- iz kozmetike, praskova i hrane, tako da sam pokretni tester- treba mi par sati da od reagujem i na najmanju kolicinu hemije... Drugo: ovaj proizvod da bi mogao da sluzi za sve sto sluzi i da to bude potvrdjeno Kosher i islamskim pecatom mora da ispunjava bas sve sto na etiketi kaze. Ti se pecati jaaaaaako tesko dobijaju. E ako kaze da je bezbedan za sudje (sto ti kazes da se pojede sa tanjira) onda je za pranje vesa jos bezbedniji. Standard pranja vesa mu je za mene zadovoljavajuci jer je skinuo fleke sa skolske garderobe mog starijeg deteta. A nesto da bi bilo antibakterijsko (za ves ili kupatilo) ne mora da bude sona kiselina, smrdi i przi sve pred sobom. Ima prirodnih sastojaka poput cajevca recimo koji ima antibakterijska svojstva, aloja je takodje superiorna biljka, tako da ne sumnjam i da proizvod dovoljno dobro dezinfikuje. Svejedno posto je tema pelene i ja ga planiram skoro iskljucivo za njih i pranje vesa koristiti nemam sumnji da ce one sa njim i par kapi cajevca ko i do sad biti dezinfikovane. A to sto su od bambusa (prirodna antibakterijska i antifungalna svojstva materijala koja smo vec pominjali) i bice susene uglavnom na suncu je jos jedan plus za cistocu To je moje rezonovanje, al nekom recimo nije cisto dok kiselinom i hemijom iz mirisa ne "izgori" disajne puteve, tako da ovako sta pojedincima nece ulivati poverenje u cisto.
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 7.7.2012 17:08:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakav li je OVAJ prasak ? Dosta je jeftiniji od ecovera i cini mi se da manje treba za pranje sto bi znacilo da duze traje ? Jel neko probao ili planira ? Isto bih ga u pocetku koristila za pelene a mozda i za sve decije stvari ..
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 7.7.2012 17:55:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel OVO isto sto i OVO ?
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 7.7.2012 17:57:54
|
|
|
|
Maya21
|
jeste isto je samo mi nije jasno otkud tolika razlika u ceni... ok, razlika u kvalitetu ali bas tolika...
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 7.7.2012 18:10:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni meni nije jasno otkud tolika razlika , prirodno je i jedno i drugo , mislim od istog drveta je poreklo , pa sad kako da znam razliku
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 7.7.2012 19:12:21
|
|
|
|
Verus
|
Mislim da je esencijalno ulje koncentrovanije, zato i skuplje...al za pelene ti ej ok ovo jeftinije IZVORNA PORUKA: ribizla Jel OVO isto sto i OVO ?
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 7.7.2012 23:36:21
|
|
|
|
Bebilina
|
Ribizla ok mi deluje ovaj prasak, ja bih 100% probala Ovo prvo ulje mi deluje neprirodno jeftino... Mislim da je jako razblazeno i da od njega treba mnogo da bi dezinfikovalo... Cena drugog je realnija za dobar i kvalitetan cajevac. Nemoj zaliti para jer stavlja se samo par kapi i bocica jako dugo traje. Ja sam, ako se dobro secam, jednu od 100ml skoro godinu dana imala...
< Poruku je uredio Bebilina -- 7.7.2012 23:38:53 >
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 8.7.2012 11:42:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma da , uzecu ovaj drugi , a probacu i prasak pa cu uporediti
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 8.7.2012 16:00:33
|
|
|
|
nenja22
|
htedoh isto da kažem za čajevac, mora da je mnogo razblažen ako je onoliko jeftin, a onda kad sam malo bolje pogledala pa videla kirka proizvođač, jasnije mi je, imaju svašta za ništa para, ali ne valja ni toliko... ja sam nabavljala OVAJ i tih 50ml izađe na oko 17 eura, više nego preko sigurno, ali opet, mislim da je relativno ok odnos cene i kvaliteta.
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 8.7.2012 17:25:51
|
|
|
|
Anoniman
|
tih 50ml za 17 e naspram ovih 10ml za 10 e ispada bas povoljno kako si nabavljala , gde se to uopste kupuje u kakvim prodavnicama ili apotekama mozda ? ili na crnom trzistu
< Poruku je uredio ribizla -- 8.7.2012 17:26:23 >
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 8.7.2012 17:56:07
|
|
|
|
nenja22
|
nabavljala - naručivala od dobavljača za sebe, pošto nema baš potražnje da stoji u apoteci tako da, možda da pitaš u nekoj apoteci gde imaju Jamieson_ove proizvode, pa da ti naruče, ako ima tu u ponudi, ako ne, ću da šaljem ako treba
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 9.7.2012 1:10:25
|
|
|
|
nenja22
|
a evo ih naše lepe, konačno sedoh da skinem fotke
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 9.7.2012 11:39:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Kak`e su slatke Mi cemo veceras da ih preuzmemo
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 9.7.2012 23:50:43
|
|
|
|
Bebilina
|
Nenja
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 12.7.2012 14:23:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ih nase pelenice ovo su coveri u 2 velicine i vreca , bambus ulosci i jastucici Pelene su neverovatno mekane , uzela sam i ulje cajevca u celzijus apoteci ako nekom treba , imaju herbin za 600 din 10 ml , to je po meni ok , neka srednja cena , ako ne budem bila zadovoljna uzecu neki drugi .. Eto jos samo da dodje beba
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 12.7.2012 14:24:58
|
|
|
|
lesica
|
Kakva ce macka da bude Marta
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 12.7.2012 14:38:32
|
|
|
|
Maya21
|
jao Marta ce da bude prava
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 12.7.2012 19:57:33
|
|
|
|
maya78
|
jaooooooo Ribizla kako su lepe pa ti imas koliko vidim i neke nove dezene super su
|
|
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 12.7.2012 22:52:40
|
|
|
|
Bebilina
|
Joj ribizla preslatke su Greota ih prekriti coverom i odecom, samo da pustis da se guza u njima reklamira A jel i vreca od bambusa? Jel imas vecu sliku samo nje?
|
|
RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode 12.7.2012 22:54:35
|
|
|
|
Bebilina
|
Sad sam ukapirala da je vreca za odlaganje- jel tako? Nije za spavanje Eto ideje- bambus vreca za spavanje! Ja bih to uzela
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?