Doogie
|
Evo nas nedelju dana kasnije! Pa da podelim iskustva :-) Bambusice su sjajne! Desilo nam se par puta da popuste, pa smo se presvlacili full, ali meni to uopste ne smeta. Naprotiv, to mi je super jer mi se pre nakupi ves za pranje, ranije sam cekala i po nekoliko dana dok sakupim njen sarenis koji ide na 40-60C. Sad to sve perem zajedno sa bambusicama, sto je ok posto ja inace koristim manje praska i ne stavljam omeksivac a ispiram dva puta posle pranja. Ali suse se po dva dana, dva i po. Kisa pada, ne mogu napolje, u stanu sad nema grejnog tela, tako da se one suse bas natenane, moze im se, hehehe... Moram pitati dajdaj mame da li smem da ih stavim u susilicu, to bi me spasilo :-) Ali da dodam i to da se desavalo da puste samo kad se upiski, dok kaku zadrzava, iako je jos uvek gotovo tecna jer iskljucivo doji. To smo u Pampersu retko dozivljavali, obicno je punila cele nogavice. Da, da, ne preterujem! Valjda se onaj gel u jednokratnim pelenama natopi urinom i onda govanca samo skliznu, pravo u nogavice. Dva puta je i mene tako pocastila. Tih incidenata sa bambusicama nije bilo. U pocetku mi se cinilo da je sav oko nogica bas grub, za all in one, prilicno zboran, ali sada vidim da lepo prijanja i ostavlja blage tragove na kozi, zadovoljna sam! Obicne + cover je jos bolja situacija sa savovima oko butkica. Velicina nam je ok, mada sam pre dva dana imala prilike da probam i 1cu, skroz su joj taman i toliko mi je slatka bila da mi je bilo doslo iz istih stopa da narucim jos 20kom u manjoj velicini. Brzo sam se sabrala koliko bi to kostalo (puno) i koliko dugo bi nam jos bile taman (malo), pa sam odustala od te ideje. Ali jedva cekam da jos malo poraste, pa da joj budi bas taman. Uopste nisu komplikovane za upotrebu, menjala joj ih je i sveki, sve je ukapirala iz cuga (inace ona je takodje odusevljena), a mm tek, i on ih menja bez problema i vidim da ih obozava skoro koliko i ja! Juce smo kupile i plasticnu kofu, lepo dihtuje, nista se ne oseca dok ne otvoris kofu kada te bas zapahne miomiris! Ali desilo nam se dva puta da upisanu pelenu zaboravimo na stocicu za presvlacenje (mm je divan, ali malo zaboravan oko toga) i nista se nije osecalo u kuci ni posle par sati. Iz engleske sam narucila i nepropusnu torbu za njih, od istog materijala od kog se prave cover-i, testirala je pre neki dan, odlicna je, ne propusta. Menjanje pelena u prirodi jednako jednostavno kao i jednokratne da smo menjali. Samo se ubaci u tu nepropustnu torbu, pa u torbu sa ostalim stvarima i kod kuce procesuira dalje. Nadam se da ce dajdaj poceti da siju i te torbe, posto materijal vec imaju. Ili malivrabac. Svakako, Srbiji trebaju te torbe :-) Sve u svemu, ja sam prezadovoljna! Ne bih se vracala na jednokratne, platnene su pun pogodak
|