RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 21:10:41)

Dobro vece. Ja u papirima za produzenje porodiljskog. Haos sa mnom i sa papirima majke mi.

Danas solirali. Svratili malo do komsija da prekratimo dan. Bio dobar veci deo dana i eno ne mogu da verujem muci ga stomak. Vec se budio uz vrisku i prdeo. Jadnicak. DObio i crvene pecate po guzici. Ja sam kriva dadoh mu juce jednu cetvrtinu projice. Bukvalno. a u njoj mleko i cela jaja. Ima pecate i po ledjima i na jednoj nozi. Ja sam kreten, evo zovite me idiotom. [sm=zz_banghead.gif]

I tako muke. Moji SVI spavaju. Sa mm subotom nikad nisam u ok odnosima. Nem pojma zasto. Subotom smo nadrks. Nedeljom smo kul. I tako u krug. Sa sefom sam vec dva puta pricala i dva puta prekidala zbog P i vriske. Sve mi mucno opet da ga nazovem verujem moracu opet da prekinem.

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 22:02:24)

Dobro veče.
Mi bili kod prijatelja. Ok je bilo, mada N malo nervozan zbog slina. Promukao je. Isto i ja tako. Inhalirah ga veceras. Jadnicak, D mu dovlaci viruse, eto i mene je uhvatilo ovaj put. Oci me peku, a kako se blizi besana noc bice veselo.
Milena, hvala za info! Dali smo briseve jutros. 
Ljišo, njemu moraš školski davati hranu. Jedna nova namirnica. Mi smo uveli med. Kad napuni 11 + uvodim badem i belance. I ništa više, sa 12+ testiranje za mleko.
Pari, gosti, pa i dragi, ipak nas poremete. Kako tvoje zdravlje?
Idem da jedem. Jedem i jedem, a kažu smršala si. Pa noćna pijavica čini svoje😁

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 22:31:29)

M jedva zaspao! Bila mi je kuma,masirala ja nju,ona mene,malo se opustile i tako.Rosi,i ja sam mislila da pricate o kilogramima..hhahaha..M je juce gricnuo palacinku,tu ima jaja,pu,pu..a tek je krenuo sa zumancetom,sutra cu da probam spanac,zumance i kis.mleko..

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 23:30:20)

Evo  N 39 T. Koliko bi on inače mogao imati... 15 dana je sastavio bez T. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 0:13:01)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Anči, gde može devica da je ne boli stomak :)? Malo šale, mada znam da nije ni za šalu.

Lav, Rosi, ne devica. Lav i to pravi [sm=smiley36.gif]

Kaže mm da orvagil uspavljuje, čitao je. Možda ga je to ošamutilo. Bili na plivanju pa kod kumova, došli kući u 11 sati. A ujutru opet plivanje, ne znam ko će ustati.

Rosi, pa opet temp [sm=smiley13.gif] u peršun više.

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 5:13:08)

Što sam mislila devica, avgust valjda 
Oka ne sklopih, glasa bez, klasika. N evo hoda uz ogradicu

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 5:28:27)

I pravo da vam kažem, ok, sad bolestan je, ovo ne računam. I znam da bih opet sve isto. Ali da li je dojenje vredno nespavanja i raznih odricanja do te mere? Ja praktično uopšte ne spavan do pred zoru ako mi se ukađe prilika. O nekim situacijama nisam ni pisala. I tako. Lepa tema za 5 a.m.😁. Ta mi je jedna od boljih😁.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 6:29:26)

Dobro jutro. Rosi kad se set_im D na 20 min se budila. Ja je spustim u krevetac sklopim oci eto nje. P je ipak mnogo bolji spavac uglavnom se dva puta budi i to je to. Ako ga ne muci nista. Da li je do dojenja ili ne nemam pojma. Ali razumem te i saosecam. Jel ima i dalje temp? Kako si ti? Ti sebi garant ni ne meris T. 
Kod nas noc na kraju standardna osim onog budjenja odmah po zaspivanju. 
I sto kazes kod ovog mog bas mora sve skolski da se uvodi. 
Budni standardno od 6. 
D nastavlja turnir od 9. A P i ja cemo do mojih.

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 8:32:32)

Rosita drzite se.Vise ove bolesti.
Za dojenje ne znam sta da kazem,nisam se sa tim borila.Kod mene je bila flasica majka 😁
Srecko je lose spavao,bas ga je kasalj mucio.

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 8:35:30)

Rosi,skroz te razumem. Ni ja ne spavam uopste...i mm koji je u fazonu,to nesto nije u redu ili babe koje govore nahrani ti nju dobro uvece (cokolino npr.) Pa ce spavati...grrrrr...

Ne znam da li je do dojenja...imam drugaricu koja nije spavala do 2 godine sina a nije dojila uopste...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 9:00:19)

Jutro,do dojenja je,potpisujem..imala dva sisača i jednog na flasicu,budi se i on,bar 10 puta,ali one su se budile 100 puta..Moj je sinoc pojeo 200ml cokolina,ej,u 19h..u 21 i 30 je popio 150ml mleka..u pola 3 je urlao gladan..toliko o dobroj veceri...Rosi,kako bre opet temp..kod vas u krug..

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 9:37:15)

Mili,kako je na poslu? Kako se snalazite?Uspavala sam M,na grudima mi je,ne mrdam,a ves zavrsio...

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 9:42:08)

Joj zene mene mnogo strah od ovog gripa 😔 uzasan je
A sto se tice toga daj mu da vecera dobro nece se buditi ne pije to vodu. Prva Ivina prespavana noc, bez budjenja na sat i po, je bila sa 2g 3meseca.  
Oduzela sam joj flasicu, oduzela cuclu, i prespava dete noc. Bilo budjenja 3 noci ali cetvrta bila odmor za mene. A dojila sam do 15 meseci, ni prekid dojenja nije doveo do prespavane noci, pusti moji snovi. 

Duškić -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 9:44:05)

Dovro jutro. I mi se patimo sa Temp. Evo i antib.dobili i u duetu kukaju, ovaj virus je strasAn, a dr.kaze navraca se i ide na usi i cim se pipaju za uvk odmah kod nje.[sm=smiley13.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 9:48:50)

Duskic,i ja razmisljam mog sutra da odvedem kod dr,,slinav je i njanjav,nocu mi vristi,nema temp,lepo jede,ali opet..mozda su usi..Inace,zvala sam u cetvrtak da zakazem dr,dobila termin za sutra u 7 i 45..uzas..

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 9:54:55)

Von, bolje da ga pregleda dr, vidis sta ja napravih sto ne odosmo cim je pocela da kaslje. I jos nije izasla iz virusa, kaze dr jos bar 7 dana. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 9:57:35)

Ovo je strasno..i ja jos izbacujem,ujutru sam puna,a bila prehlada obicna..i promukla sam jos..

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 10:41:09)

Dobar Dan. Mi se vrnuli u bazu. I ja Sam misljenja da dojena deca losije spavaju. Sigurno ima Puno i individualnih faktora ali dojenje ne pomaze. A to da Li su dobro vecerali nema.veze...sutra opet neko sastancenje.

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 12:13:46)

Od jutros ima 37.5, prepun šlajma, doručak povratio ceo, sve mu se gadi od slina. I iznikla mu noćas 2 zuba pride!
Tepih ispovraćan, kafa prosuta po krevetu- cela velika šolja, ohoj!

Ja stvarno ne znam. Imam utisak da spadam u one koji se puno žale, ali samo sam iskrena. Mnogo je teško gledati noćima u plafon i to se mesecima meri. Nije prvi put i da, proćiće, ali sada je teško.
Moramo i mi kod dr sutra. Evo, ovako kad ne jede i kad sve izbaci, jeste spas što hoće sisu. Makar znam da se hidrira. 
Ljišo, naravno da nisam merila T :D. Ali nije visoka, mada ja vec preko 37 kriziram. Ma gadno meni, kamo li njima.
Ja naravno sama, mm radi. 
Pozdrav mame i lep dan vam želim❤

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 12:49:34)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Što sam mislila devica, avgust valjda 
Oka ne sklopih, glasa bez, klasika. N evo hoda uz ogradicu

29. jul [sm=smiley1.gif]

Dokle više ovi virusi? I nama je dr rekla da može dugo da traje, Marko je mukica 5 puta vadio krv. Smučilo se detetu.

Rosi, Duškić, da što pre prođe. Von, odvedi ga, bićeš mirnija. Emi, kako je srećko? Koga sam propustila?

Ja sam konačno dobila, cele nedelje mi curka nešto braonkasto a nikako da krene. Izludelo me. Moji jutros otišli na plivanje a ja se bacila na usisavanje, glancanje, brisanje... sad me tek boli stomak. Ali prosto je neverovatno da dva dana ne može da bude bez prašine. Kao da nismo usisavali nedelju dana, neverovatno.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 13:06:44)

Anci ja to komentrisem verovali ili ne svako dana, i svaki dan usisavam i opet je ima, valjda je vec i tepih pun prasine, par meseci nije opran, od septembra zapravo, deca non stop trce dize se prasina, pa mrvice, m haos. Marta sam na odmoru pa ce ih muz dati da se operu.

Inace dobar dan, ja jutros napisah post pa me izbaci. Porucili smo masinu, Candy neku. Stize u utorak. Ovu cu da popravim pa cu je dati mami, popravka oko 2500, nije puno, a njoj ce da koristi, ona ima masinu koju je dobila z njihovo vencanje, dakle 36 godina 😮

Mm sad ide na posao, deca zaspala, popodne smo isplanirale kuca nas videti nece 😆

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 13:23:13)

Užas, Suzi, znaš koliko me to nervira. Laptop brišem par puta DNEVNO! Tv isto crn, desktop crn, pa to skuplja prašinu katastrofa. I najgore je u dnevnoj sobi, tu najviše vremena provodimo. Spavaća je ok, gore u potkrovlju može 10 dana da se ne usisa i ne bi se primetilo. Ali u dvenoj haos.

I ja bih skitala da nisam dobila. Doći će nam moja mama, evo pečem lazanje i mislim se šta ću za dezert. Realno bolje ništa [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 13:49:35)

Suzi, super za mahinu.
Ana, ma je l si pricala u avgustu na moru slavite?
N spava, izmoren. Povratio jutros, ništa nije ni jeo.
Ja pečem štanglice sa belim vinom. Možda svrati drugarica ako N bude ok.
Pozdrav mame.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 13:58:12)

Joj,rosi,jel ga inhaliras? Mrzim povracanje od slajma...j moj slini,sreca nije povracao vec 3-4 dana..ali se zakaslje.ma i ja imam slajm,mm..Proset_ali se i smrzli,hladno je,da znate.Ana,bar si dobila,ja jos nisam..a boli me vec 3 dana..grrrr..

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 14:06:42)

Tek sam sinoc, von, pocela sa inhalacijama. A slini par dana. Sve nesto mislih moze li brate bez tih inhalacija svaki cas. Al eto poceh.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>