RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

milicicak -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 8:11:42)

Jutro mame.
Nas ubise sline, od prosle subote spavam sedeci, sva sam slomljena.
Jooj, svekrve... Moja je posebna prica ali je super baka i mini buba je obozava pa mnogo toga odcutim, naucile me godine da je tako bolje. Von, izdrzi jos malo 😂
Juce smo igrali tenis na konzoli, bas smo se zabavljali, mini buba je cicala od srece a i V sa njom.
U n sportu je veliko snizenje zimskih stvari, ja sam juce kupila super jaknu za 7000.

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 8:14:33)

Joj Milicicak kako me samo mamis za kupovinu. Danas nemam vremena, ali cu se prosetati ove nedelje. [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 8:35:52)

Dobro jutro.
Ja sam kilava. Jos maca bas lose spavala.
Mili, zao mi je, mogu misliti koliko si umorna.
Moja svekrva je u suštini ok, ne vidjamo se cesto. Pomogne oko dece, opere, spremi.. Masu puta uzela macu i terala me da idem da pijem kafu na terasi[sm=smiley36.gif] necu da masim temu jer imamo temu o svekrvama.
Pari, kako si? Milence, spavali ste kod svekrve?
Jess, jel tebi bolje?

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 9:08:09)

Jutro. Citiram mili, sline udaviše. Držanje, sisanje, a on 11+. Svaku noć se klatim od "ljubi ga majka" do " sjaši dete" :D. Večeras ćemo do prujatelja. Ljubim 

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 10:33:09)

Ivana, curi mi nos, ali sam ok. Ti?
I kod nas je lepo vreme, jedva cekam 15h da idem kuci. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 10:45:43)

Rosi zar vi niste 10+ [sm=smiley1.gif]
Mi.po kuci...planirali da malo izadjemo napolje al S nas zeznula. Nije spavala od jutros i tek malo pre zaspala. Tako da kad ustane, nadam se da cemo izaci.
Inace proja ispala super. Samo sam.izvadila iz frizidera , promesala i sipala u pleh. Milina. Ko da mi je drugi neko spremio[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 10:46:26)

IZVORNA PORUKA: jess021

Ana, neka pije pola od 400mg, od 250mg je deficitaran i tesko se nalazi.

Jess, ima kod nas u kraju u apoteci, kupili sinoć bez problema. Ali hvala ti, treba da kupim još jednu kutiju pa ću to odmah, dok ima.

Moji odoše u šetnju a ja zarobljena u kući. Moram da završim prevod. A baš smo lepo mogli u šetnju i da gledamo ugaone garniture. Jbg.

Moj m se jutros izgalamio na svoju majku. Pukao mu film. Kao da imamo 10 godina "a gde idete, a zašto, a kad se vraćate, a zašto kasnite..." poludeo je. Pre neko veče ga je zvala da pita gde smo i zašto kasnimo. Gde kasnimo?? Kući?? Mislim..... Eno zatvorila se dole kod sebe, ljuta, i verovatno će dva dana da plače. Jbt, sa decom se lakše dogovoriš ali ovi matorci... pa to je strašno.

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 10:55:07)

Ans, matorci su zrela deca, gori su od vrtica punog dece zajedno!
Drzi se i ne nerviraj se.

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 10:58:45)

Joj ana, znam tu pricu , uhh.
Maraj, 11+ kg 😁
Vodila ih za bris.
Šetaćemo malo

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 11:00:38)

Rosi uzivajte[sm=zz_spin.gif], ja bih tako rado napolje.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 11:05:05)

Jess, meni nos curi, oci suze, glavobolja. Bas sam fuj. A trebala ici malo da vezbam vožnju.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 11:05:08)

Voci, i mene nervira to zapitkivanje, i pokojni svekar je bio takav pa su u duetu bili još gori. Sa druge strane, nas dvoje smo takvi da ne volimo da pričamo o tome šta se dešava u našoj kući. I nju to izluđuje, ona bi sve volela da zna. Mislim da se živa jede što nikako da sazna koliko ja zarađujem (a nikad nije ni znala kolike su nam plate, to joj je najgore). Međutim, bude mi žao kad se mm ovako izgalami, jbg. Sama je po ceo dan, malo skita po komšiluku ali uglavnom je sama. Jbg, šta da radim, mora sebi naći neku zanimaciju. Mm ode do nje malo a ona ga udavi pričama koje čak i ja znam jer ih stalno vrti u krug. On nema živaca da to sluša iznova i onda ili pobegne ili koj kaže da je dosadna, onda se ona opet naljuti, i tako u krug.

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 11:10:41)

Pustite je. Ja se setim price za krompir kada ti je trazila da joj spremis. Bas stvarno kao da je izsumela, ti spremis on kaze...ej ne moras, ja sam vec jela.
Iskuliraj, organizujte se, nekada je ukljucite u neku aktivnost, ostalo, svako svoj zivot ziv.. Takvo je vreme.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 11:12:35)

O da, tad kad nisam pukla. Još se posle ona naljutila. [sm=zz_banghead.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 11:13:46)

Ma secam se kazem ti kada si pisala, bas je to bilo bzv od nje.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 13:01:58)

Ja napravila cokoladni kolac, stavila pasulj da se kuva u izasla sa decom napolje, prelep je dan, bile samo gotovo dv sata van, sad dosle, one na spavanje ja da dovrsim sredjivanje stana pa da malo odmorim, popodne mi dolazi drugarica sa klincem da se malo druzimo.
A ne rekoh vam jutros, izgleda da li je masina z ves crkla, izbacuje gresku na svaki program. Tako da cemo morati novu da kupimo. Ne nerviram se puno iskreno, jedva sam cekala to sa bi kupila onu koja i suši. Vec sam nasla jednu. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 13:47:21)

Suzi, ja sam skoro kupila. Pisala sam u temi.
Bebcu sam dala i bris grla i nosa, velikom grlo. Bebcu su sline požutele, šta to sad znači?
Mi bili 3 g van. D i ja išli na piće, bebac spavao. Super.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 16:23:59)

Moje dete se uspavalo [sm=zmeden.gif] on ne spava nikad preko dana, ma ni kad je bolestan neće. A treba da ide na plivanje. Sad ne znam šta da radim, da li je zaspao iz dosade ili ga nešto muči (sem stomaka, na koji se žali kako god okreneš).

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 16:48:17)

Anci neka ga neka spava, verovatno mu je naislo da odmara.
Ja cekam drugaricu da dodje, deca boje. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 17:19:53)

Anči, gde može devica da je ne boli stomak :)? Malo šale, mada znam da nije ni za šalu.
N i ja smo baš slinavi. On ne može da jede od zapušenosti. Kod mene nespavanje dolazi na naplatu🙁
Kako ste svi? Razbežali se, lep dan je❤

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 17:23:21)

Gde ste zene. Mi danas u neku trku. Ujutru brzo da prelijem rolat koji sam sinoc pravila. Odledi meso. Brzo da sredim kucu dok se deca ne probude. Posle se mm u stampariju. Posle sam decu vodila na crtani. Trk jer je Sofi gladna. Sad sedoh kad sam sve rasklonila i gledam greys anatomy. :) 

Mogu vam reci super mi je rolat. Kaze mm kao sa reklame. :) 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 17:23:22)

Odee sveki!! Juhu!Isle smo danas u set_nju sa M,one bile na rodjendanu,sad nunam M,pa cu da kuliram.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 19:37:09)

Veče!
Ivana, da, spavali smo kod sveki. Super nam je bilo. Jesi li ti malo bolje?
Von, uživaj sada!
Rosita, to sam baš pitala našeg pedijatra prošli put kada je bila M bolesna. Rekao nam je da nije tačno ono što većina ljudi veruje da su samo kod bakterijskih infekcija slinci obojeni. Često je i kod virusnih tako, prvo budu providni ili beličasti, pa žuti, pa zeleni. Verovatno je i kod njega nešto virusno.

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 20:11:43)

Von,laknulo ti je :-) 

Ja danas ceo dan neko služenje...doručak,sudovi,veš,kafa...srećom došli tata i brat pa kupili ručak...i tako...neću više o svekrvi...još sutra do 2 i kraj...
Ana,kako ti je sin?Ivana,kako si?Rosi,kako ste vi?Ljisho, a vi?

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 20:41:38)

Rosi ja mislila na mesece, a ti na kg [sm=smiley36.gif]

Mi bili danas napolju, pa kod mojih...prolete subota...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>