RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 19:20:57)

Veče!
Mi došli kod sveki, večeras svi spavamo ovde, da vežbamo 😀 Ja pržim palačinke, a oni se igraju.
Posle ću čitati šta ste pisale, uopšte nisam u toku.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 19:47:11)

P zaspao u 7 medjutim vec se drzimo. A taman sam mislila malo da uzivam sama dok se mm i D ne vrate. Kad ono medjutim

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 20:09:50)

Vece mame. Ja uspavljujem S
Zamutila sam malo pre za proju i tako stavila u frizider. Planiram da sutra ujutru samo sipam u pleh i pecem. Nosam nikad do sad tako...al jbg kad su mala deca ...moram i ovaj postupak da probam [sm=smiley1.gif]
Pari, sta uradi na kraju? Ja bih ti isto savetovala da je malo ostavljas sa nekim
Suzi meni lete dani. Ne znam kad pre petak. Cini mi se brze mi dosje petak nego dok sam radila [sm=smiley1.gif]
Emice pa sta je sad, bas mu je visoka T

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 20:48:34)

Pa nista,kao virus.
Ako do prekosutra bude isto vofim ga opet u kliniku ali ovaj put idem ja.Mm je stvarno mutav za te stvari.Veceras ga dr pitao hoce li da vade krv on rekao ne treba 😈
Ofarbala sam se i sad cekam 9 da operem kosu

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 21:05:44)

Sve je ok,i ginekoloski i grudi,kaze endometrijum je takav ili cete uskoro dobiti ili ste trudni,nista vam ne mogu reci,jer vam kasni 3 dana,reko trudna nisam sigurno...grlic ocuvan,lepo se slika..rezultati pape u utorak.Emice,moguce da je virus,ali ks bi pokazala..jesu muski mutavi.Milena,jel i ti uzivas kod sveki kao i ja...Opet joj je plakao,tata moj dosao da ga smiri,dok mm nije stigao sa posla,jer sam ja u pola 5 otisla,a on dosao u pola 6..

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 21:10:24)

[sm=smiley36.gif] von i ta dr je piš. Smesno mi zbog "ili ili"
Emice stvarno su muski nesposobni....

Jel.se meni ci i il se mili nije skoro javljala

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 21:12:51)

Na kraju je nisam ostavila jer je T plakala svaki put kad je ona uzme...nije se navikla...davno je videla...

Ona je zena fina ali nije se ponudila da pomogne...doduse mi se malo znamo...Meni je pomoc da mi neko opere szdove,napravi veceru,stavi,skloni.. Sad sam sve ja radila plus njih dvoje...Tako da mi je lakse kad sam sama 😁
Von,dobro je da je sve ok

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 21:21:57)

Pari,jesi citala moj post gore,jedva cekam da ode..kad nista ne radi,lakse mi je sama,makar mi M ne place i ne gledam je kako sedi,a ja ne mogu.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 21:56:43)

Dobro vece. Ja na kratko da vam se javim. Kao da nisam na raspustu. Nema odmora dok traje obnova[sm=smiley36.gif]
Svasta radim. Imam jos nesto da zavrsim i pakujem se u krevet da citam knjigu. U ove sate sam pravila rolat.
Stomak me boli. Treba da dobijem. Sledece nedelje idem malo kod mojih. Bas sam ih pozelela.

Izgleda su skoro sve iste svekrve. Zena koja mi je cuvala decu mi je vise pomagala i ako joj to nije u opisu posla. Eto neko ima osecaja, a nekom treba da crtas. Ali ja necu nikom da crtam, ako se sam ne set_i.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 22:05:04)

Hehe, Von, moja je ok u tom pogledu, samo ne ume da pravi palačinke 😁 Tako da ja napravih večeru, a ona je prala sudove. 
Pari, pa šta si radila, vodila i nju sa sobom? Moja M je prvi put ostala sama sa sveki na dan pred prvi rođendan. Sa mojim tatom možda mesec dana pre toga. Nismo ranije ni pokušavali.
Konačno je zaspala. Jako je uzbuđena bila što ovde spavamo.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 22:05:30)

Moji konacno stigli. Evo vecerali d kasni u krevet. Kaze mm spavala u kolima pa je malo dosla k sebi. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 22:11:49)

Dobro veče :) mi bili u Tiršovoj na kontroli. Sve analize su u redu (na celijačnu bolest, heliko bakteriju, analize stolice, neka čuda iz krvi itd). U četvrtak ima zakazan ultrazvuk ali dr misli da će sve biti ok.

Prepisala mu Orvagil da pije 10 dana. Kako on da proguta ovoliku tabletu? Da li mogu da je razmutim u soku, zna li neko? Prepisala mu i neke Bebicol kapi sa cinkom, nisam ih našla večeras, moraću sutra da obiđem apoteke. Svratili u Emezzetu, kupili neke sitnice, usput naručili picu pa kući klopali. I sad treba da prevodim... teško pa još i nikako.

Iskreno da vam kažem, meni nikad niko nije oprao suđe niti nešto pomogao po kući ali ja sam od onih što ne vole da im se motaju po kući [sm=smiley36.gif] mama je par puta spremila klopu ali ništa joj ne dam da radi. Kada dođe njeno je samo da se igra sa unukom i da uživa.

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 22:15:25)

Emice, baš mi je žao, kako on podnosi T?
Ne znam, ja sam najefikasnija kad sam sama. Značilo bi mi da mi neko pripremi hranu sigurno. N je ostao sa mojim bratom sat bez problema. A retko ga baš viđa. Ne drami puno kad odem. D je bio sušra suprotnost.
Ubiše nas sline.
Evo D me čeka, odoh, poz mame!

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 22:16:05)

Ana, slobodno mu izmrvi, prepolovi ili usitni, pa na kasicicu sa malo vode.

lesli -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 22:20:48)

Ana, probaj da vidis na ovom Sajtu  gde ih ima na stanju. Posto rezultati pretrage nisu uvek tacni, telefon u sake i pozovi ih da proveris pre nego sto zapucas u apoteku.
Sto se pomoci tice, meni je najveca pomoc da dodju i da je “pricuvaju” tj. da se poigraju i ponose je malko, eventualno promene pelenu i nahrane, a ja za to vreme da brzinski preorem kucu. Drugacije nema sanse posto danju ima 2-3 dremke po 20-30min i to je to. Hoce ona sama da se zabavlja u baby gym-u, ali za to vreme mogu eventualno nesto sitno da uradim.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 22:59:32)

Lesli, proveravala sam već i po sajtu ima ih samo u jednoj apoteci u Pančevu i to jedan komad [sm=smiley36.gif] videću ovde kod nas u par apoteka a ako nema javiću mami da skokne do Srbotrade.

Inače, dr mu je prepisala da pije orvagil od 200mg 3x na dan ali problem je što od 200mg ne postoji - samo od 250 i 400. [sm=zmeden.gif]

Duškić -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (8.2.2019 23:17:56)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Lesli, proveravala sam već i po sajtu ima ih samo u jednoj apoteci u Pančevu i to jedan komad [sm=smiley36.gif] videću ovde kod nas u par apoteka a ako nema javiću mami da skokne do Srbotrade.

Inače, dr mu je prepisala da pije orvagil od 200mg 3x na dan ali problem je što od 200mg ne postoji - samo od 250 i 400. [sm=zmeden.gif]

Znam da je zabranjeno reklamiranje ali sigurno ima u apoteci u Resavskoj. I sta nemaju oni u najkracem roku nabave i sve sto treba. Ja sam tu apsolutno sve sto ne mogu naci nabavljala.
(Za pokojnog tatu i zabranjene lekove i svasta nesto).

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 0:32:15)

Eto prvi put mu dam veceru i belaj celo vece sa stomakom. Sad se vec skoro sat vremena naizmenicno nosimo i drzimo.tj ne ispustam ga iz ruku samo sednem povremeno sa njim u rukama 
Sve iscitah nem pojma ko sta pisao 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 6:28:47)

Dobro jutro. Noc prosla katastrofa. Do 2 smo se non stop drzali i nunali drekali njakali. Strasno. I kako ja da mu dam veceru? Tacno sam znala nije stigaobto da svari i celu noc se jadan mucio sa stomakom. Evo ustao i sad je ok. D spava. Mm i ja pijemo kaficu a malog smo stavili u "kavez" 😂(ogradicu). 
Soliramo danas on i ja opet. Juce mi je bio dobrica skoro ceo dan. 
Meni dijeta ide super. Ustvari nemam ni utisak vise da sam na dijeti iskreno. Meni je to sasvim dovoljno hrane. A ako ogladnim to je zato sto nisam jela na vreme sto mi se i inace desava pored derana. 
Idem da smislim sta cu mi za dorucak. 

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 7:14:42)

Dobro jutro! 
Moje veliko dete ustali u 6h, a malo i tata jos spavaju. Ja radim danas, a napolju deluje bas hladno. 
Ana, neka pije pola od 400mg, od 250mg je deficitaran i tesko se nalazi.
Emice, kako ste danas?
Da, nema nam Milicicak 🤔
Zelim vam svima lep dan!

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 7:24:05)

Rosita podnosi kao i svako musko.Da zna pisati vec bi sastavljao testament kome ostavlja koju cucu 😂 evo sad je nekako tupnuo na dupe i plakao 10 minuta a pod T je.
Inace cijelu noc je bio dobar,u 7 mu mu mjerila i bila 38.5
Von u koliko sati postajes slobodna 😂
Sanjice idi da i ti malo odmoris

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 7:40:14)

Dobro jutro, moje se mackice probudile u 6h jutros, mm danas radi, rekose danas da ce biti lepo vremenu pa da idemo da set_amo malo.

Danas moram rucak da spremam, ne znam sta bih... 

Moja deca evo posle tri ipo godine, a unazad dve nedelje spavaju lepo, treba da cas_tim 😆

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 7:53:59)

Jutro!Brojim sate do slobode,kako si me provalila..Danas tek posle 17h..jer devojke idu na rodjendan,pa tek je posle voze..i ondq sam sama sa M do sutra popodne,nadam se ds ce biti lepo vreme,da izadjemo iz kuce.Muski=kilavci!

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 7:54:08)

Suzi i treba da castis, da ih izljubis obe, kakve su lepotice!
Dobro juro inace, mene kao da hvata zimski( prolecni) san, tolik sam patosirana juce bila, spavala sam kao som, ja msm vec u 21 h posle sredjivanja deteta, ja sam u komi bila. Jao sto ne volim kada sam tako umorna.
Sta za rucak, nemam vise ni ideju, samo sam im rekla, snadjite se danas, ja idem na neko punoletstvo odmah posle smene, tako da mi je danas razbibriga.

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (9.2.2019 7:55:02)

Muski=kilavci!
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Von obozavam te!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>