RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 15:00:56)

Dobar dan zene. Moji svi spavaju. Ja obavljam poslove. Mm ih je vodio na crtani dok sam ja sređivala. Rucak se krcka.
Vidim da kod mnogih nije bajno. Ni kod nas nije bajno. Mm nesto nije najbolje. Nadam se da nece da ga potkaci virus. Odlozicu put ako mu ne bude dobro.
Sofi je malo pukao kapilar u oku.

Mozda veceras odemo na veceru ako mu bude ok. Casti mm-ov kolega. Naravno decu vodimo.
Odoh da zavrsavam dok se nisu deca probudila.

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 15:12:22)

Dobar dan zene, stigla na posao iako sam mislila da cu kasniti, brzi gonzales je sve zavrsio i op, op, eto mene.
Momci su kuci.
Danas sam se posvadjala sa mamom i tatom, nece nas videti jedno pooooduzeeee vreme. Osim ako ne budu te srece pa nas slucajno vide u gradu. Znaci besna sam kao ris.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 15:21:21)

U bre voci,dotle doslo?

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 15:23:37)

Dotle! Znaci pukao mi je film za milon stvari, ali da ne mesam negativu ovde sa redovnom temom. Bas sam popizdela domacinski.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 17:48:59)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ana, ma je l si pricala u avgustu na moru slavite?

Na moru smo od 21. jula do 2. avgusta i taman 29og slavimo tamo [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

Mare i ja odvezli moju mamu do susednog naselja, tamo hvata bus koji joj ide do Zvezdare. Sad da odmorimo, baš me boli stomak.

Rosi, jel nema više temp?

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 17:57:25)

Evo mene pijem kafu slusam muziku dok se deca igraju u igraonici, milina.

Otvorila se skola baleta ovde u trznom centru, pricala sam sa instruktorkom, radi sa decom starijom od tri godine, termin sreda i petak po jedan skolski cas, bas cu da ih upisem, njih dve odusevljene. 

Voci nemoj se nervirati i ljutiti na roditelje, jedni su roditelji, cim zadju u neke godine menjaju se. Ne zalazim u situaciju, i ne znam o cemu se radi, nije toliko ni bitno. Nisu ni moji idealni, daleko su od toga, ali precutim, pogledam kroz prste. Kada ih ne bude bilo bice nam tesko, zalicemo za trenucima koje smo ispustili sa njima, kajacemo se za mnoge stvari. Ne uskracuj im sebe a ni unuce, patice i oni a i ti. 

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 18:37:23)

Ja nervozna...sutra u podne centar za socjalni rad...plače mi se,u takvom sam stanju...Moj mali dečak koga obožavam...i oko njega se sad borimo...bože,što ti je život... Plačem sad...

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 18:41:52)

Pari saljem ti zagrljaj jak dok citam ovo, grc imam u stomaku tesko je, pretesko i tuzno mnogo. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 18:52:11)

Joj.pari,strasno. Ne bila ti u kozi..da bude sve kako treba za tebe i njega!

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 18:52:41)

Hvala suzi...da,tesko je mnogo za majku...On je deo mene bukvalno,deo mog srca,deo mog tela...ne zelim da pati...i zelim da sve bude dobro

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 19:02:21)

Pari, grlim te jako i saljem snage...

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 19:04:11)

Ana, sad nema T, mislim, eventualno minimum. Ja isto neku malu, lomljivu.
Pari :(. Ja ne znam šta bih rekla. Sve dok je dilema Amerika- Srbija neko će da pati. Mnogo mi je žao. Drži se pari.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 19:24:03)

Pari, ne znam sta se desava ali jedno znam: sve sto cinis sada vratice se dobrim u buducnosti stostruko.
Sada si nemirna i uznemirena ali i to ce proci. A dete, na njemu ce ostati oziljak od tekucih dogadjaja i to samo oziljak. Mnostvo novih uspomena ce zameniti ove ruzne. 
Glavu gore, drzi se, stisni zube i hrabro napred! 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 19:38:28)

Mudro zboris ivanka!Ja na podu sa sinoc,nesto me vratne zile bole..mm i deca jos nisu krenuli iz Palanke,a T ide prepodne u skolu,J u vrtic,ali naravno kao da je bitno,pa kad legnu...a zaspace u kolima, i bice interesantno nocas,no necu se nervirati,samo cu leci sa M,a on neka ih dvori..i ja moram da poranim da bi njega odvela kod dr.

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 19:43:30)

Hvala vam drage! Hvala Ivanka,lepo si to rekla!

Javljam se sutra...

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 19:58:28)

I mi moramo kod dr. Ubrzano diše, pun slina i šlajma, nervozan, jedan zub probio lepo, drugi tek- tek, bali danima i zbog toga. Stvarno, ali stvarno mi je dosta bolesti njihovih. Jedino je dobro što je danas bio bez leka za T.
Mili, kako je V? Emice, tvoje detence?
Ljišo, je l se povuklo to na koži?
Evo ja uspavljujem N. Čudno kako njemu ne peovališ veličinu T dok spava. Samo po ledenim rukama.

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 20:13:57)

Vece mame.
Pari ...mislicemo sutra na tebe i navijati da sve prodje kako treba.
Ljiso kako jeP. Nemoj se "igrati" sa tom hranom. On je bas osetljiv tj njegov stomak
Rosi bem mu misa...znaci opet T. A da nije od ta dva zuba?

Inace ja veceras dobila, prvi put nakon porodjaja....eto skoro 7 meseci sam bila "mirna"...
L danas procureo nos. Dadoh mu defrinol...valjda ce proci samo od sebe...

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 20:23:09)

Ne znam maraj, sline su navalile, a eto i ja sam bolesna.
Što mrzim povraćanje!!! Evo reko da mu dam nurofen da i ja malo legnem. Jok, povrati😈. Presvlačenje, dreka. 
Maraj, znači vratio se ciklus. Vala nije još morao😁. Ja sam još mirna.

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 20:40:27)

Pari, saljem ti zagrljaj. Ako vidis da si mnogo uznemirena, a verovatno ces biti, popij pre odlaska nesto za smirenje, trezvenije ces rezonovati. Mi smo danas od 10-14h bile na igralistu, bas nam je bilo lepo. 
Popodne nam je bila kaka, kupanje, spavanje. 
Maraj, ja nisam nikad deci davala Defrinol, kijavica mi nikad nije bila za terapiju. 
Iskreno, meni je uvek bilo olaksanje kad povrate slajm, bude im lakse odmah.
Rosi, kad idete kod dr?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 20:49:27)

Nisam ni ja nikad davala defrinol. Zapravo, nisam ništa od tih lekova. Pre neki dan vidim da ima fervex za decu mada se ne usuđujem da dam. Ja pijem fervex i meni je super.

Pari, suze mi krenuše [sm=smiley13.gif] budi jaka, ne znam šta drugo da kažem..

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 20:54:52)

Dajem mu ja. Ovo je mozda 3.put da mu dajem. Naravno dam mu samo uvece da mu ne curi nos i to 2 il 3 dana. Danas je bas dosta kijao.Sve sam vise ubedjena da L ima uvecan3.krajnik. Rekla sam i dr ona kaze ako nema sleep apnee da nije alarmantno [sm=hudicek1.gif]

Rosi...da...krenulo...sa L sam posle 6 meseci, a evo sad posle skoro po 7

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 20:59:47)

Dobro vece. Deca spavaju mm i ja smo kul danas 😂
Pavle ceo dan na vrhuncu zadatka. Guzica i dalje u pecatima sutra cemo do dr nadam se. 
Idem sa mm da se druzim a  imam i posla. Pari mislimo na tebe. 
Rosi aj bar da tebi bude ekspresno bolje.
Ljubim vas sve

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 21:09:39)

Ja do nove godine nisam znala za taj fervex za decu, mada, moja Ivka je velika pa bi i mogla da joj dam, ali  bih bila obazriva za manj decu. 

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 21:35:23)

Rosi,da bude bolje sutra! Maraj,nadam se da ce i L biti bolje!

Meni T opet spava na po pola sata...zato mi ne vredi jos da legnem...sacekacu jos malo pa da probam i ja da spavam...
Sutra ostavljam T na 2h samu sa mojom mamom,prvi put...valjda ce biti ok...svakako nemam izbora

smeško -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 21:50:16)

Dobro vece!Nema me, lecim se, ne pomaze mi Panklav puno. Odem danas kod dezurnog lekara jer me grlo ponovo jako boli i bas je crveno i ne primi mi sestra knjizicu. Napravi me ludom. Poludeh. Sutra cu kod moje. Ne znam sto se razmisljala za injekcije, pa nisam ja bolesna na dva dana. Zakazala mi i kod orl za operaciju krajnika.Maro, kako znas da ima uvecan treci krajnik?Rosi, covece, da poludis tako sa tim cestim temperaturama.Pari, zelim ti puno srece sutra, CZSR je nesto sto bi svakome izazvalo mucninu. Sto rece Jess, popij neki Persen pre odlaska, njega smes. Suzi, sutra rezultati?I J sutra vodim na vadjenje krvi, nosimo urin i posle cemo na uz urinarnog trakta.Od svega sto sam procitala najlakse sam zapamtila Sanjicin rolat.😂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>