RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 21:57:26)

Smesko, krklja mu nekako u nosu. Najcesce dise na usta i usne su mu zato suve i ispucale
Kada mu kazem da zatvori usta i dise na nos on to uradi i cujem kako mu krklja u nosu. Ne znam...i oko toga se nerviram.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:00:45)

IZVORNA PORUKA: smeško

Od svega sto sam procitala najlakse sam zapamtila Sanjicin rolat.😂

[sm=smiley36.gif] što je babi milo [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:07:12)

Evo mene premrla sam od straha, spremala sebi oslic da nosim sutra na posao, i moje mackice hoce da jedu ribu. Sednem ja, ocistim im ribu, buljim u parcice, gledam pipkam stiskam prstima, jedu one jedno drugo trece cetvrto parce, lepa riba, super je mama spremila, kad, poce Andja da kaslje, place, nagon na povraćanje, polako smiri se kobajagi, upalim lampu na mobu, i vidim koscicu, zabola joj se u krajnik. CRKLA SAM!!!!!

Samo jaknu joj obukla, Emu ostavim kod komsinice, na sva cetiri migavca upaljena, sirenom, ja sam za 9 min bila na dedinju na orl. Ona u putu na pitanja samom odgovara klimanjem glave, zene drage pola mene je umrlo. 
Osecam se kao poslednje g.... 
Doktora me posle intervencije tesi da se to desava stalno, i uglavnom kada najviše pazimo. Mnogo sam besna n sebe, mnogo. Evolucije uhvatila me drhtavica neka, verovatno me adrenalin popusta. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:10:29)

Suzi [sm=smiley31.gif] mogu misliti koliko si se istraumirala
Mm se tako zaglavila macija dlaka. Bila u torti....
[sm=bravo.gif] za komsinicu sto je pritekla

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:14:40)

Ajooj suzi. Pa čoveče kakav peh. Pa još oslić, najbezbedniji. Mogu samo misliti kako ti je. Eto kad nešto hoće! Sve je dobro sad, smiri se!
Pre 5 g starijem sinu sam blendala šljive i žitarice. Čujem nešto krklja po blenderu, ma reko nije ništa. Kad se dete zagrcnu, zakašlja, ma grozno. Oštra koštica, deo, mogla ga je iseći unutra. Srećom izbacio kroz stolicu...

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:18:41)

Suzi, bitno da si ti bila hladne glave da sve odradis kako treba 👏👏👏

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:19:13)

A kost bas malena, 2-3 mm mozda i bas tanka, ne znam ni kako mi je promakla ni otkud tako mala. Ma bas peh, toliko sam se uplasila, posle i izvervirala sama na sebe, ma ne znam ni kako se osecam sada.
Valjda se to nekako i namesti, nemamo pojma. I bas je bila hrabra kada joj je doktorka izvadila kost, i saradjivala, dusa moja lepa. 

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:22:05)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Suzi, bitno da si ti bila hladne glave da sve odradis kako treba 👏👏👏

Pa jesam, ja i n aposlu imam jako puno stresnih, teskih i urgentnih situacija i uvek odreagujem trezveno i mirno, a posle me stigne, ili me uhvati drhtavica kao sada, ili mi je hladno pa mi koza ježi, ili placem. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:22:46)

Joj Suzi, užas! Sad te stiže pa se treseš. Dobro je prošlo, ne krivi sebe, sve je ok. Ja ne volim ribu da jedem prstima, i mm i ja jedemo viljuškom i nožem pa onda i Marku tako odvajam ali uvek mi je frka da neka ne zaluta. Zato najviše volim filet lososa, znam da nema koščica i opušteno jedemo.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:27:00)

Suzi,desava se. Bitno da je sve ok.Sestrinom malom se isto zabila,ali veca,on je mukica pokusavao da izvadi,ali nista,morali su kod dr.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:42:25)

Hvala vam drage, a ono Uvek smo u fazonu desava se, nije strasno, a onda opet,  zasto bas meni. No dobro proslo je. Ne verujem da cu jesti ribu u skorije vreme, one pogotovo.Ja sam im davala cak i pastrmku mnogo puta, kao najzdravija mi je, i nije mi promakla nikada nijedna kost, saran, losos najbolji, i eto na oslic, koji ima kosti vidljive cvrste i velike, namesti se. Kriva san, ne mogu protiv toga, ali sam iskreno usr_ _ a u ćega. 

smeško -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 22:50:04)

Joj, bre, Suzi. Pa ne krivi se toliko. Garantujem da svakom od nas prodje bar po jedna, ali svi sazvacemo. I mi i deca. Bitno da je sve proslo dobro. Anci, citas me kao knjigu.😂 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 23:18:40)

Suzi, nismo ni mi majke svemoguće. Prosto se desi, i sama kažeš da je malecna koska, jednostavno se stopila u meso. Bitno da je sve ok prošlo i da ste je izvadili. Sad neko vreme jedite tunjevinu iz konzerve hihi.

Smeško [sm=smiley36.gif] ja samo pričam o fitnesu a ovamo jedan dana pasta, drugi lazanje... pita me mm kad ćemo palačinke, rekoh nikad [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (10.2.2019 23:21:43)

Suzi, dobro je sve!
Mi sad inhalirali N berodualom. Nije mi svejedno više, malko brže diše, čuje se da hripi. Izludeću sa njim. D ima laringitise i ćao. Ovaj :(. Moram ujutru rano kod dr. Iako je povratio hladan je. Nema mi smisla noćas ga voditi, čekaćemo i namučiti se. A kod njega sve brzo ide, samo da se ne zakomplikuje :(

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 1:22:32)

Suzi i meni je tako stala kost u grlu kad sam bila mala tata mi je valjda do osmog razreda cistio ribu 😁 Ma ja se i dalje secam tog dana. Bitno da je proslo ko sto kazes jedno vreme necete jesti ribu i to je to. 
Rosi nadam se da se nece nista iskomplikovati. Evo gomia dece bolesna sa veoma visokim temperaturMa do 40. Samo da nama dodje prolece pa ce sve biti bolje. Kod D u vrticu petoro dece u grupi a oni su predskolci kao velika deca sa izgradjenim imunitetom. 
Odoh da spavam. Kratke su noci a dugi dani 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 1:22:33)

Od pola 1 do sad urla,baca se ustaje,aman!! I dam mu mleko,kao da nije jeo satima a u pola 10 popio mleko..odlepila sam. Sta ce mu sad ovo mleko,ma mleko uopste nocu,sta ce mu..ok oko 5..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 1:24:09)

Von raste deran ako popije sve ja racunam valjda im onda treba 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 3:05:56)

I dalje ne spava,iako je sve popio..urla na sav glas,pustim crtani,on sedi i gleda...odlepicu! Sad ga nunam,cim spustim dreka,a spava kod mene..Nos mi opet curi,nikad necu ozdraviti,em ustajem em nenaspavana..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 5:50:17)

Evo moj se u 5 ii 20 probudio. To mi jw posve rano. Al ustao veseo cova.  Imam propusten poziv od sefa 😇
Danas jutarnji trening. Dalje ne znam sta cemo

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 7:41:54)

Jutro mame.
Von mozda skok u razvoju. Otkud znam....
Rosi kako ste [sm=zmeden.gif]
Ja ostavila L kuci. Bas slini. Kija i curi mu nos ko fontana

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 8:18:36)

Jutro. Evo za pola h imamo dr. Bris nije gotov ali kao radi nešto mikrobiolog, imaće nešto. Imao je 38 jutros. Ok se sad ponaša osim što ništa ne jede. Videću šta kaže dr.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 8:51:01)

Jutro!
Rosita, javi kakvi su rezultati i šta kaže lekar.
Suzi, važno je da je sve dobro prošlo. Ne krivi sebe. Što reče neko, sigurno se svima provuče poneka tako mala koščica, nego je progutamo.
Pari, mislim na tebe. Držim fige da sve prođe kako treba.

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 8:54:26)

Dobro jutro! 
Suzi, dobro se zavrsilo to je najbitnije! 
Rosi, javi sta kaze dr.
Kod nas toplo i pada kisa, smizle u vrticu, ja na poslu. Mi smo lepo spavale nocas.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 9:01:03)

Upala usiju,puno sekreta u usima..eto razloga dranju..nikad nije tako plakao..Iako nema temp,lepo jede..sve,samo je slinav i otislo na usi..dobio ospamox.Rosi,cekamo tebe da se javis.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (11.2.2019 9:06:12)

Dobro jutro. Von, hvala Bogu da si ga odvela. Mukica. Eto zasto se drao. 

Suzi, bitno da se sve zavrsio. 
Rosi, javi se. 
Moje devojcice spavaju. I ja sam se sad probudila. :) 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>