jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 11:44:14)
|
Dobar dan sad vec.Ja nisam nocas sklopila ukupno 3 sata sna. Beba se probudila oko pola 1, oci ko tanjiri. Kaze mm pusti je sa nama, i ovako ne spavamo. Reko hajd, taman da se malo umori na noc. Oko 1 zaspala, milina jedna, zaspali i mi. Oko pola 5 se probudila, vreme joj da kaki. Jedva nesto malo kakila, i to dok je bila na flasici. Pila pa kakila pa pila pa kakila i jedva popila sta je bilo u flasici. Presvucem je, zaspi. Probudi se za pola sata, izbljuckana za sve pare. Cak je i ogradica bila mokra. Presvucem je, zaspi. Probudi se 15kasnije, oci ko tanjiri. Uzmem je, nisam po stanu, zaspi. Oko pola 8 se probudi, reko hajd dacu joj da jede, garant se zbog kakenja izbljuckala jako pa je ranije gladna. Popije jedva pola i ukomira se ko krpena lutka. Probudi se u pola 10, opet vristi. Tu sam vec rekla mm da je uzme inace cu je izbaciti kroz prozor! Uspeo je da je smiri pa sam odspavala do 11. Sad je on odveo starije klince na menjazu slicica u Portu, a ja moram da ustajem jer nam stize elektricar da menja osigurac posto nam se gasi klima cesto. Beba je naravno jela pa opet za vreme jela kakila. I sad opet bljucka...
|
|
|
|