RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 6:43:57)

Dobro jutro. Ja sam skroz grogi. Grozno je spavao P. I uspavam ga opet sad pre 15 min i eno cujem ga a ustadoh kafu da popijem. 
Nadam se samo da ovo znaci da mu je konacno probila gornja jedinica. Jos koju noc ovako i necu biti nizasta. Kasno lezem rano ustajem i nocu mi secka to malo sna. Srusicu se. Jance gde nadje da pozajmljujes inhalator u sred sezone sto se kaze. Nadam se da ste ok spavali.Jess kako je malecka? Jel pomaze ab?
Idem. Danas opet cas i svasta. Jos subota. Dan za ves. Ranije sam imala oracilo da vikendom nista ne radim vec smo na okupu i zezamo se. Al posto batke zeza i od njega nista covek ne moze uraditi vikend mi JE postao vrlo radan oko kuce

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 7:57:38)

Jutro.
Mi standardno na nogama od pre 6...
S se dobro osula. Po licu bas dosta...

bebilule -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 8:16:45)

Jutro!E Maraj vas je bas potrefilo svasta. Hoces li je voditi, sta si odlucila? Kako ti je L sad? Ja se sjecam da je M opao imunitet posle, to je bila pretprosla zima. Odmah se nakalemio neki virus. 
Ljisho, mozete li vani danas, pusti ves? 
Ovdje divno jutro. Sad cemo se najesti slannnice i vani. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 8:40:44)

Dobro jutro. Ja sam poranila. Spremila sam corbicu. Izvadila mesance. Deci spremila dorucak i posle ih vodim sa skolom na crtani. T uciteljica je insistirala da vodi i sa Sofijom. Trebalo bi da odnesem mm caj za bubrege. I posle na svoju nastavu. Imam samo jedan cas.

Isli smo mm i ja na koncert. Bas nam je prijalo. Devojcice su bile dobre. Samo sto su legle kad smo dosli. I posle je genije Sofija u pizami otisla sa mm da odvede baku i deku. :D Odoh sad u akciju.

Maraj, to je klasika da ce da se osuje. Mackaj je. 

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 9:03:30)

Dobro jutro.
Maraj, kako je S, jel mnogo nervozna?
Jance, kako je Ogi?

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 9:42:57)

Jutro!
Ja u banci, cekam da uplatim pazare.
M je i nocas imala temp, nadam se da nece vise, da ce ab da radi posao.Bebilule, slannica😂
Ljiso, drzi se, brzo ce porasti.
Mi bi trebali na neki rodjendan poslepodne, ali mm ima neke obaveze pa ne znam da li ce moci da ostane sa M, a ionako mi zao da ona ostane kuci.

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 9:43:55)

Pa jeste....nervozna je
Muce je zubici. Nikako da izadju. Jos i ove boginje. Osula se po licu ali i po sakama. Bas ih ima po prsticima. To ne mazem jer stavlja prste u usta...ma bas se dobro istackala

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 9:47:18)

Maraj, ima li temp? 
Mackica mala, bas mi zao.

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 9:56:48)

dobro jutro. Marej bas mi je zao[sm=smiley13.gif] Mrvica mala. Vakcinisite decu mame, molim vas vakcinisite. Stalno cujem iszgovor " nije strasno" a evo malo malo bavimo se njima....Svega toga nebibilo da je L bio na vrem vakcinisan. Znam nije u obaveznom programu ali vakcina je na trzistu, registrovana je, placate druge mnogo manje vazne stvari... bar je to moje misljenje. Moja A ce primiti i MMR i V (varicelle) vec krajem februara ( sa 11 meseci).

Ja sam se opet uhvatila u kolo svakodnevnice pa mogu da biram sta cu pre da radim. A je jedna dosada dosadna ali je mnogo slatka pa je to vadi. Mnogo je smesna kako juri kod brace i mece se da se igra sa njima. Jutros se probudila dobro raspolozena i sad nesto cavrlja i kao "objasanjava". A kad smo sam ekuci samo me juri i dernjavi se. Jos malo pa je vreme za vrtic[sm=smiley2.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 9:57:47)

Nema hvala Bogu. Bar je sto se T tice ok
Al osula se ..ja sve znam da se bebe malo osuju...ma kakvi. Njoj i po sakama oko ociju. Ispod obrva. Ma bas blizu ociju ima.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 10:04:23)

Dobro jutro svima.
Maraj jesi je vodila kod dr?
Ljisho [sm=smiley31.gif]
Nadam se da cete uspeti da odmorite ovaj vikend svi.

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 10:06:03)

Nisam mama jo
Juce zvala dz. Rekli mi da dodjem u ponedeljak

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 10:15:46)

D jess jos jedno 3 godine pa cu onda smatrati da mi je dete razumno. A posto je decak u pitanju mozda i kasnije. Zbrisala bih na mesec za malo mira. Evo spavao. Ja dok sam ovo dok sam ono. Stavim kafu. Evo gaaaa...Marfi. Ko izmisli ta marfijeva oravila? Ne znam da li da ga kunem ili da se divim kako je Marfi za sve u pravu

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 11:44:14)

Dobar dan sad vec.Ja nisam nocas sklopila ukupno 3 sata sna. Beba se probudila oko pola 1, oci ko tanjiri. Kaze mm pusti je sa nama, i ovako ne spavamo. Reko hajd, taman da se malo umori na noc. Oko 1 zaspala, milina jedna, zaspali i mi. Oko pola 5 se probudila, vreme joj da kaki. Jedva nesto malo kakila, i to dok je bila na flasici. Pila pa kakila pa pila pa kakila i jedva popila sta je bilo u flasici. Presvucem je, zaspi. Probudi se za pola sata, izbljuckana za sve pare. Cak je i ogradica bila mokra. Presvucem je, zaspi.  Probudi se 15kasnije, oci ko tanjiri. Uzmem je, nisam po stanu, zaspi. Oko pola 8 se probudi, reko hajd dacu joj da jede, garant se zbog kakenja izbljuckala jako pa je ranije gladna. Popije jedva pola i ukomira se ko krpena lutka. Probudi se u pola 10, opet vristi. Tu sam vec rekla mm da je uzme inace cu je izbaciti kroz prozor!  Uspeo je da je smiri pa sam odspavala do 11. Sad je on odveo starije klince na menjazu slicica u Portu, a ja moram da ustajem jer nam stize elektricar da menja osigurac posto nam se gasi klima cesto. Beba je naravno jela pa opet za vreme jela kakila. I sad opet bljucka... 

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 11:49:16)

Jedina dobra stvar je to sto je Ogiju mnooogo bolje. Spavao celu noc, nije cak ni zakasljao nijednom. Evo dosao je da mi se javi kad su odlazili, pitam ga kako je - kaze super! 😀

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 12:42:21)

E stvarno!!! Baš je grozno kad te izbaci rr. Iskopirala za svaki sl. ali lepi neko stari tekst.
Svima sam pisala ponaosob, ali sad ne mogu opet. Budite dobro.
Svađala sam se sa D i vikala. Mrzim kad se to desi. Svima nam je dosta kuće, malog stana. Vikend je, a mi zatvoreni. Sama, po običaju... Razgovarali smo, rešili, svako je rekao šta mu je na duši. Ali čudo kako ti dete lako zameri nešto. On je sad super, a ja u razmišljanju. Ićićemo posle u bioskop, valjda.
Lep dan, mame.

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 13:15:54)

E blago vama.  Mm je rekao da ce veceras da kuva vino pa imam malo cemu da se radujem... Klinci se vratili sa menjaze, kazu da su se posmrzavali fest... beba opet ne moze da se smiri da zaspi, kako je spustim na dasku za presvlacenje, tako se ukomira. To u svakom slucaju znaci da nije do nosa jer nebi onda mogla da spava ni u vodoravnom na dasci za presvlacenje... 

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 13:28:02)

Ja opet uspavala S. Bas je nervozna. Na gornjem kapku ima boginje....verovatno je svrbe. Jos zaspi, L je probudi ili nekom igrackom ili galamom... izludecu...

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 15:36:41)

Maraj, naš kumić ih je skoro preležao (sa 7 godina) a za njim i kuma (sa svojih 35 [sm=smiley36.gif]), ne zna se ko je bio gori od njih dvoje. Kaže ona da ih je imala na mestima koje nije mogla ni da zamisli. I baš se žalila i na kapke. Njoj je bilo nepodnošljivo a mogu da zamislim kako je bebi koja pojma nema šta je snašlo. Užas.

Kod nas opet veje sneg. Muka mi je od zime. Umotala sam se u ćebe i jedem sladoled [sm=smiley36.gif]

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 16:20:36)

Lepo sam ja danas popila casicu likera od cokolade i sad mi se spava.... a stariji su kuci i nemaju sta da rade tako da nista od spavanja. Beba naravno komirana ko sto bi trebala da bude nocu.... 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 16:23:56)

Dobar dan. Ja sam malo spavala koliko su one bile mirne. Malo citala. Sad nesto radim, pa mozda izadjemo vani.

Maslacak, sad kad bih imala trece dete sigurno bih ga vakcinisala. Moja Sofija se napatila posle boginja. [sm=smiley13.gif]

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 19:17:11)

Dobro vece. Pustila nas beba sve do pola 7 da odspavamo. Taman da nocas izdrzim... 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 19:52:36)

Gde ste mamike? Mi sisli do mojih,tata pravio gibanicu..bili malo do Biga danas..i tako. Ovaj vrat i ramena me ubise,bas mi masaza treba,da se oporavim.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 20:13:34)

Evo mene. Nešto završavam. Deca su u krevetima. Cekam da mm dodje sa vrucim hlebom, pa da veceramo. Ubi me alergija. Verovatno cu da se probudim sa bolesnim grlom. Tacno osecam.

Tati svaki cas na gibanici. [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (12.1.2019 20:22:19)

Ti cekas muza.a ja cu mog u top..vodi sad decu napolje,obecao im je..odlepicu..ja kazem kupanje i krevet,kaze nismo bili napolju..grrr..i onda sam ja vestica,branim deci.a on je TATA..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>