RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 8:30:55)

Dobro jutro.
Sta je ovo, nigde nikoga??
Jance, jel sin dobro?
Sto se tice toga kad krecu u skolu, nekoj deci znaci par meseci, nekoj ne. Meni zao sto nisam trazila da sin krend godinu kasnije u skolu, mislim da bi nam svima život bio laksi [sm=smiley36.gif]al ko je tada znao..
Ljiso, kako je batke?

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 8:46:08)

Jutro. Mi cekamo patronaznu da dodje i prosudi da li beba ima granulom posle otpadanja pupka ili nema. Ja mislim da se lepo povlaci i da tu granuloma nrma ali hajd ja nikad granulom pre ni videla nisam. Naravno do sada je apsolutno svaki put zvala u 8:30 a vec u 9:00 bila na vratima a sad nista. Beba provristala u 8:00, nocas slabije jela jer je bila komirana pa se probudila gladna ko vuk tacno 3:00 sata od zadnjeg jela. Sto se Ogija tice, on se sad zali da ga boli grlo pa ce muz da ode po njega ipak jer sad vec izmislja posto je video da se tetka na takve stvari pali... 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 9:45:19)

Dobro jutro. P evo spava. D brise taburee 😂. Batke je ok. Nista mu nisam davala za temp. 
Idem da sredjujem ves dok on dzonja

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 9:59:41)

Jutro!Sanjice,kukaj malo i ti,ako ce ti biti lakse.Bas sam sinoc pricala sa sestrom,pa gledale neke klipove,tipa kakve su ti misli,takav ti je zivot..i svede se na to nekad. Od jutra kad nabijem tenziju,sta sve mora,a ne mora,kako ce biti,a mozda i nece..i kucni zatvor..kad sam ja do 18h sama sa decom,bez razgovora sa odraslom osobom,procice i to,znam..Samo pozitivne misli..Ona je u nekoj depresiji,a nema razloga za to..pa se bori..danas je puno ljudi depresivno..

bubulence -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 10:12:58)

Von, ja svako jutro uz kaficu gledam klipove Ane i Nade Bucevic, vec jedno godinu, dve i da znas da mi se zivot menja😁. Znam da zvuci bzvz ali mi zaista primetimo veliku promenu od kada upijamo svaku njihovu rec, i mm i ja...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 10:32:34)

Von, ja sam vec dosta godina okruzena bolestima kod ljudi koje volim. Mene to najvise rastuzuje. Ne padam ja u depresiju tako lako. 

Planiram da odem sa S na sneg. I veceras nam propade prvi put mm i meni koncert u Smederevu Beogradske filharmonije. Osmelili smo se tj.mene je mm ubedio da decu ostavimo kod njegovih. Ali nenormalno pada sneg, pa ne znamo da li cemo ici. Eto kad se radujes prvom izlasku sa muzem. :D 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 10:34:41)

Bubi,to mi je pustila juce..problem da nazovemo izazov i odmah je lakse.I.ono da prodamo brigu nekome..isto je..brinuli mi ili brinuo bilo ko..Pocecu i ja da gledam😂

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 11:00:20)

Nista nisu cisti putevi..mm putuje za Vrsac svako jutro,kaze jutros je mogao da se sanka putem..strasno..Sanjice.kod nas ne pada sneg.mozda ce i kod vas stati,pa da idete.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 12:07:30)

Dobar dan. Evo mi se uspavljujemo siskajući :).
Ljudi olako i koriste termin depresija. Nije to svaka tuga niti svaki pad raspoloženja. A, von, mislim da ljude koji su stvarno depresivni najviše pogađa kad im se kaže da nemaju razloga. Jer, depresija je i biohemijska neravnoteža u mozgu i delom nije pod uticajem volje i izbora... Zavisi iz ugla koje teorije se gleda. Život je stresan a mi, ljudi, nismo isprogramirani za ovaj tempo. Premalo je opuštanja, boravka u prirodi...previše zahteva. Široka tema! 
Mi danas kod gastro kontrola. Moram da predam za produženje bolovanja, pa šta bude. Bio je i u bolnici. I nadam se i ne nadam.
Puno pozdrava!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 12:16:20)

Rosita, drzim pesnice da ti produze bolovanje.
Sanjice, nadam se da cete vi ipak otici na koncert.
Ja sam spremila sarmu, a jedva gledam na oci koliko sam bolesna. Mislila sam i hleb da mesim, al nema sanse.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 12:19:21)

Ivana, bre, baš te drži :(. Šta piješ? Ti si možda za ab. Idi kod dr!

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 12:35:05)

Hello devojke! Kaaaad će letoooo! Ne mogu više da gledam ovaj sneg...

Mi danas imamo zakazano kod u Tiršovoj, ja umalo da zaboravim. Pričala sam sa dr kako se Marko često žali na bol u stomaku i kako smo jednom bili na pregledu kod dr Laktoze [sm=smiley36.gif] ali ništa nismo uradili. I ona nam zakaže kod nekog njenog dr, zaboravila sam kako se zove. A ne da mi se ne mili da idem, em je vreme grozno em samo što nisam dobila. Sve me boli i samo se preznojavam.

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 12:42:09)

Gde ste mame? Ja vodila M kod dr jer ima temp od srede. Dobila ab. Crp 70. Ja danas radim poslepodne. 
Jance, super pa si tako opustena, ja bih odmah otisla po njega sa takvim simptomima, dobro pa si se set_ila😆
Ivana, hoces li ti kod dr? Mislim da bi bilo kraj je vreme. 

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 12:42:54)

Ana, sad vidim. Dr Laktoza😂
Javi sta vam je rekao.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 12:46:50)

Najgore je što sam i doktorki rekla Bili smo kod dr Laktoze [sm=smiley36.gif] a što je još gore odmah je znala na koga mislim (mislim da se preziva Leković ili nešto slično). To mu je univerzalna dijagnoza [sm=smiley36.gif]

Toliko me seče stomak, malopre sam otrčala u toalet. Bem ti ciklus.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 12:57:31)

Ici cu u ponedeljak ako mi ne bude bolje. Jess, ti radis?
Ana, javi sta kaze dr :)

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 13:01:01)

Pozdrav mame.
Ja oko dece.
S dobila boginje jutros
Tacno 14 dana nakon L.
Juce je bas bas bila nervozna...ja mislila zubi. A ocito je stislo sve. I zubi i boginje.
Videcu da l danas da idemo u dz da je dr pogleda ili u ponedeljak.

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 13:14:27)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Jance, jel sin dobro?
Sto se tice toga kad krecu u skolu, nekoj deci znaci par meseci, nekoj ne. Meni zao sto nisam trazila da sin krend godinu kasnije u skolu, mislim da bi nam svima život bio laksi [sm=smiley36.gif]al ko je tada znao..

Sad to vise nije moguce. Ja sam htela da pokusam za Kiku posto je ona 7.februar 2013 a ide po nasem pravilu sa 2012om ali su mi otprilike rekli da ni ne pokusavam, da se necu lepo provesti i na kraju nista necu uraditi. Meni bi odgovaralo da ide sa svojim godistem jer bi tako njih dvoje bili u istoj smeni u skoli. Posto ih vozim kolima do skole, sad sa sve malom bebom, to bi mi znacilo ceo svet i ustedelo puno puno puno goriva. Ali rodjaka je pokusala pre 3 godina za sina rodjenog 26og februara i nisu joj dali. 

bubulence -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 13:20:23)

I moja Masa ide sa godistem ispred sebe jer je rodjena u februaru. I tacno vidim tu razliku... Pricala sam sa vaspitacicama, one tvrde da se to izjednaci negde oko 5-6 godine. I raspitivala sam se oko odlaganja polaska u školu ali mi je receno da ukoliko ne postoje smetnje u mentalnom ili fizickom razvoju nema sanse da odlozimo. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 13:23:25)

Maraj,a sto da je vodite kod dr? Da se cimate,znas da su boginje...samo da joj se upise u karton,kad budete sledeci put bili. Ja moju J nisam vodila.Rosi,bas tako,nismo isprogramirani.

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 13:27:57)

Znaci von mislis da ne treba da je vodim? I meni je cimanje. Juce sam vodila L da mu dr pogleda. Rekla nam da dodjemo tada.
Sad se mislim sta da radim sa S. Samo zbog tog kartona...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 13:33:50)

Samo na kontrolu je vodite,kao sto si i njega vodila. Terapiju znas,nema trece. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 13:35:44)

Maraj, nazovi ih ako ce ti biti lakse pa pitaj da l da vodis.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 13:47:21)

Jaoj Maraj.... ja kontam isto da ih pozoves. Mada, garant ce ti reci da je dovedes...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (11.1.2019 14:03:17)

Maraj bas nije moralo i S da strefi. Izes ga. Jance meni rece vaspitacica da se dete samo upise u privatan vrtic u predskolsko jer po pravilu ne moze dve godine predskolskog u drzavnom. I tako se resi problem tj zaobidje zahtev za odlaganje u skolu. No treba se bolje jos informisati. I moja je januar 2013 i isto nije zrela ma ni ni. No necemo odlagati skolu iako sam ja htela u jednom momentu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>