jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (10.1.2019 23:38:03)
|
Evo sad nam je Ogi opet zurku pravio. Kupali smo bebu, i nasred kupanja zove zaova koja ih je uzela na spavanje i kaze da ne zna sta da radi sa njim, da se zali da ga boli glava, da mu se vrti u glavi, da ne moze da dodje do daha itd. Isprepada se zena a blago meni i ja. Mm gundja sa sve bebom u kadici da ce otici po njega da ne mozgamo da li mu je nesto ili ne. Pricam sa njim, sve mi ponovi, kaze da sad samo kaslje. Ok on ima svoju pumpicu, uzme je uvece, gusiti ga nece. Na kraju razgovora spomene necaka kako je rekao da misli da ima suncanicu! I tu meni sine! Oni su na izvidjackom kampu ucili ponasanje u vanrednim vremenskim nepogodama, izmedju ostalog i o suncanici i toplotnom udaru. A simptomi suncanice su glavobolja i vrtoglavica a kad ti se desi toplotni udar onda moras da provetris prostoriju da bi dosao do daha. Da se lud neset_i!!!!( sad mi treba smajli koji udara glavom o zid). Mm je sad otisao da se kupa pa cemo ostaviti upaljene telefone i videti da li ce nocas biti sve ok. Iako mislim da je samo premoren realno. Ko zna koliko je spavao na kampu uopste...
|
|
|
|