RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 11:06:12)

Ivana tek sad vidim ovo za gace.Ti si stvarno luda zena 😂😂
Zar kod vas ne traje jos skolski raspust?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 11:40:52)

Emice, raspust je od 1. februara, ovo je sada bilo zbog praznika.

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 11:46:22)

Ana, u Vojvodini je raspust do 15.
Kao u dve drzave da zivimo. 
Joj opet sam se najela.
Trebala bi danas ici da kupim cizme za M a ne znam ni gde da idem. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 11:51:07)

Cao mame.
Na brzinu. Ja samo za mmr vadim krv. Ostale je primao slinav. Mada je i D dobio mmr 10-15 dana nakon ab. Ljišo, biće sve ok!
Sanjice, divne su ti ćerke ❤. Noćas suvi, neki super dry pampers.
Bili na kontroli. Kilažu je lepo vratio, 10650, 76.5, ali hemoglobin nizak, 105. Ishrana, pa da ponovimo ta 20-30 dana. Možda i nakon bolnice. Ali ja mislim da ovo noćno sisanje ne ide pod ruku sa hgb :(.
Poz mame.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 11:52:15)

Da, za vodu, tokom jela, i ja znam za NE. Razlaže dugestivne enzime, tako mi reče dr.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 12:16:05)

Znam Jess, nego mislim da je Emica pitala Sanjicu. Ali da, kao da smo u različitim državama, užas.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 12:20:56)

Pa da, u Vojvodini je završeno prvo polugodiste, a ovde traje do 31.01. To su izmenili pre četiri godine. Sin je u prvom razredu imao taj raspust po starom.
Meni je izgleda crkla baterija na mobu :( muz je sad nesto namestio da radi dok ne kupimo novu.
Rosita, nama je hemoglobin bio toliki i dobili smo tada sirup, pisala sam u temi.. Mada njoj ni ishrane ni sirup nisu nesto mnogo pomogli..

Duškić -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 12:43:04)

Ja za te raspuste jos nemam pojma, za koju godinu.
Kod nas pada sneg, nema sale.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 12:45:03)

Nazalost mnogo nam je naopako u drzavi, pa i taj raspust. 

Rosi, hvala za pohvalu.

Sofi me jutros pita jel moze da kaze drugaricama da je tata obukao dugacke gace. Hahha. Blesavo dete. Samo sam rekla neeed

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 13:17:28)

Sanjice[sm=smiley36.gif]. Deca, iskrena do kraja. Juce mm kupovao D naocare za plivanje i to se kao belezi na onu lojaliti karticu, muz pita je l ima nesto tu i dobije odgovor da nema. Muz se zacudi, a prodavacica obrazlozi- ko ste nesto vracali, zato mozda. D odmah krene, o da, vratili smo pre negde patike, reklamirali smo i td [sm=smiley36.gif]. Mm mu kod kuce kaze nemoj da se ubacujes u razgovore odraslih, a on kaze da je samo hteo da pomogne, sto je i u redu, ali nije koristilo dobijanju popusta [sm=smiley36.gif]

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 13:53:06)

Dobar dan. Vonavoj me je podset_ila da se malko prijavim na forum, nije me bilo 1000 godina. Pa rekoh da se prijavim na ovu temu prvo. Porodila sam se pre nekih 16 dana, rodila trece dete ( moram tikere da updejtujem)... Ko me ne zna, prosla sam ovaj forum od dijagnoze endometrioze do rodjenja prvog sina. Sad taj sin ima 7 godina, osim njega imam cerku mladju od njega citavih 16 meseci i sad se odvazih da rodim trece. Nadam se da ce me biti vise ovde sad kako bih trebala biti na porodiljskom 2 godine jelte

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 14:02:44)

Jančeee, sećamo se, naravno, dobrodošla! Kako si? Kako se snalaziš?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 14:07:26)

Jance, čestitam [sm=bravo.gif] welcome back!

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 14:13:37)

Pozdrav 😁Dobro sam. Psihicki ovaj put malo bolje moram da kazem, delom mozda i zbog toga sto nisam forsirala dojenje preko tacke nenormalnog ko zadnja dva puta pa me to psihicki ne opterecuje. Sa bebom se jos uvek uhodavamo, prvih dvoje su mi bili barem nedelju dana na suncanju ili polointenzivnoj u Betaniji pa mi stigli kuci uobroceni prakticno, sa ovom bebom me hteli poslati kuci posle 24h, igrom slucaja smo ostali na suncanju jos jednu noc pa stigli kuci 48 sati od porodjaja. Ovo nije uobrocena beba i bas se tesko uobrocava s obzirom da je na dohrani.... 🤔Ovo cudo jede kad hoce i koliko hoce. I nema ono da pratis prve znakove gladi i bla bla. To se budi i ako flasica nije odmah u ustima onda vristi! Pritom moram da priznam da se osecam ko da mi je prva beba a ne treca. Apsolutno sam sve zaboravila, totalna amnezija! 😂Dvoje starijih su bas zanimljiva deca. Ogi je prvak i sa njim u skoli nikad dosadno a Kika predskolac.... Ogi je jos danas na kampu sa izvidjacima, jadnicko se najvise radovao da ce spavati bez da cuje bebu 😂Kika je kuci, i juce mi je vec oplakala kako joj nedostaje Ogi ( jako su vezani, ko blizanci!)I tako.... da ne pisem sad roman, polako cu 😃

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 14:59:03)

O Jance, kako te se ne secamo. [sm=smiley1.gif] Cestitam. JA sam rekla Von da ti kaze da svratis sad malo.

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 15:07:07)

Jance, welcome back 🙂

Mi standardno provele noc lose,ona se budila na pola sata,sat,hoce da je malo ljuljam i zaspi opet...slomljena sam od toga...ali dobro,tako je kako je...doruckovala,bila u teretani na 15min 🙂 nesto me nos i grlo zezaju...ovde duva neki vetar,ne verujem da cemo napolje danas

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 15:10:32)

Gde ste mamike? M napokon dobio treci pentaxim i drugi sinflorex..taman sa 9 meseci jos 2 vakcine,stizemo.Jance,jesi legenda,opustenija si sigurno sa trecim,ali nisi svesna. I meni je lakse na kraju ispalo jer sam morala da prestanem da dojim,duga prica,problemi sa grudima.Sanjam o kafi u miru..spava malo..a ove dve kao kokoske..

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 16:48:10)

Sanjci onda hvala na pozivu 😀Sto se spavanja tice nista mi ne pricajte. Evo beba kanda ima zacepljen nosic, bice ovo duga noc. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 18:54:23)

Bili smo SAT vremena kod nase dr u savetovalistu. Slala bi nas na vep. Kaze dr Oros je ozbiljan igrac ne bi nas slala bezveze. Ajd ok primili pentaksim i sinfloriks. Kaze dr on ce sinfloriks u dve doze a ne u tri.zakazana sledeca boca u februaru. U medjuvremenu psihologa i neurohirurga imamo. Vijacu produzetak porodiljskog  
Jance naravno da se secam. Zajedno smo trudnovale. I moja D predskolac. Dobrodosla nazad 
P je u carstvu izdrekao se. Okupali ga. I evo spavanjac

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 19:10:40)

Mi jos sinfloriks nismo primili, taj nas dr je bio u fazonu da joj ne daje po dve vakcine nego da sacekamo da napuni 8,9 meseci pa cemo onda...i mi ga poslusali...

Sto dr, sto razlicitih misljenja...bas je tesko odluciti...

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 19:18:52)

Dobro veče... Ivana crkla sam od smeha za gaće 😆😆😆ti si šou. Ja i deca kuci muz radi do kasno, one se igraju ja spremala hrono palačinke za sutra , od juce sam zvanično i definitivno na zdravom rezimu ishrane! Ova dva dana bez brljanja, ponosna sam. Nikad deblja nisam bila, udala se se sa 56 kg, sad kao svinja sa 86kg, uzas!!! Ali promenicu to, moram. 

E ja se danas iznenadila, dolazila na odeljenje zena koja radi u kadrovskoj, i kaze, uskoro dobijas jubilarnu za 10 god staza, to ce mi bas dobro doci, jos ce mi obračunati sa povećanjem plate hihi. E da, muz trazi neki auto da mi kupi, bas sam happy 😊😊😊

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 19:22:54)

Suzi kju, bravo za ishranu! Polako, sve ce doci na svoje...Super i za dodatnu platu, uvek dobro dodje, pogotovo kad se ne nadamo... I bas lepo za auto 🙂

Meni nikako dan da prodje odnosno cekam da mm dodje,a onda kad on dodje,proleti nam vreme...Ovde i dalje bas duva vetar.

Ja sam se navukla na puter od kikirikija jos u trudnoci i sad ga stalno jedem. Par kasicica skoro svaki dan pojedem...srecom uzimam cist bez secera...kao dobar je izvor proteina 🙂

milicicak -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 19:31:14)

Jance, dobro dosla nazad 😃
Ljiso, super za vakcinu 👍
V se potpuno poremetio danas, jos uvek nije u lakulalalandu, sad cu da ga spremam. Mm i mini buba na rodjendanu, zabavljaju se
Pari, gde si nasla puter od kikirikija bez secera?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 19:32:31)

Suzi,dobra si! Ja ne mogu sebe sa 90 kg da gledam.a imala sam 75 kad sam se udala. To mi je ok..toliko sam imala i posle prve trudnoce.ali onda su dosle i druge dve..i ode mast u propast..

Nasla sam na tavanu chicco sto,hodalicu, dubak..sad sam sve oprala. Od sutra nove igracke.  

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (9.1.2019 19:36:03)

Von,super za nove igracke! Ja ovde imam nalo igracaka,vrtim jedno te isto...dosadilo joj sve. A u sustini najvise voli da se igra sa kesom ili casom plasticnom 😀

Mili, puter od kikirikija ima na nbg u a bloku, jedna zena drzi radnju gde na licu mesta pravi puter i bez ikakvih dodataka. A ovde u americi ga ima po radnjama 🙂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>