RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 14:22:33)

Ana bezveze sto si bas danas dobila, super bi se proveli!To za rast zuba pre nego sto mlecni ispadnu, sestricina moja je imala isti problem, i kako je ona rasla, tako i vilica, tako su se i zubi lepo rasporedili. Mi imamo zakazanu popravku jedinica u sredu, videcemo kako cemo to izvesti, ziva nisam, Ema je u pitanju, a ona je pravi zvrk. 

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 14:24:45)

pozdrav mame. Isti slucaj je bio i kod moje kumice proletos. Obe donje jedinice probile direkt iza mlecnih jedinica. Delovalo je malo bizarno hahahha Ali isto je zubarka objasnila da to nije nikakav problem i da sve to obicno dodje na svoje i lepo se ispravi bez intervencije....

milicicak -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 14:29:59)

Pozdrav mame. Nas troje danas soliramo. Za rucak je mini buba narucila pizzu i tri parceta pojela! Jos ce mi se dete i projesti 😂
Rosi, mini bubi svi zubi rastu u dva reda 😁 stalni donji rastu iza mlecnih a gornji ispred. Mnogo je smesna. Zubarka nam je rekla da je sve to normalno.
Mi smo raskitile kucu, oprale tonu vesa, jos da uspem i da usisam i bicu presrecna

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 15:20:09)

Ja sam Marka zvala shark zbog tih zubića [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 15:27:28)

Rosi, i mi smo taj slucaj, al njemu su krivo rasli. On nosi protezu, uglavnom samo nocu. Nosi je vec dve godine. Ali to svakako nema veze sa krivim zubima.

milicicak -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 16:00:02)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

I mm i ja smo tako zvali mini bubu ali samo kad nije mogla da nas cuje 😁 inace bi bila smrtno uvredjena 😂

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 16:41:36)

E odlično, onda nije za brigu! 
D imao 38, dobio nurofen, sad je super. Veze nemam šta mu je. Mm kaže možda je od zuba😁. Eto ti šta čine urbane legende. Floskule 😁. Pisaće molbu zubić vili da odradi pos''o iako je njegov deo trampe misteriozno nestao- nema zuba.

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 16:59:11)

Dobro vece sad vec.  Pocela da pisem pre podne a zavrsavam uvece hahahahaBeba je kenjkala celo pre podne, mucio je stomacic kanda, ja kunjala pored nje a stariji gledali crtace. Sad ih je mm odveo kod kumova na rodjus pa onda cekamo da nam dodju gosti. Beba je kakila pa se ukomirala, ja uspela zajedno sa mm da dovedem kucu delimicno u red. Dve masine sudova, dve masine vesa, 101 put do kontejnera... ali sam barem videla svetlost dana 😂Jako me frka kako cemo funkcionisati kad klinci krenu u skolu i vrtic.... Sutra moram da raskrcim Ogijev radni sto, sve moguce smo skladistili na njega... jer ce odmah imati domaci a bice zanimljivo kako ce pored spavajuce bebe on raditi domaci posto voli da prica dok radi domaci... Meni se mozak polako ali sigurno pretvara u kasu, pojma nemam gde udaram i sta radim... 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 17:12:12)

IZVORNA PORUKA: milicicak

IZVORNA PORUKA: Ana RR

I mm i ja smo tako zvali mini bubu ali samo kad nije mogla da nas cuje 😁 inace bi bila smrtno uvredjena 😂

Hahahaha [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 17:15:54)

Eto ti dece, a D se raduje da bude ajkula 😁.
Janče, drži se. 

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 17:57:26)

Mi smo sa Ogijem imali nelepu zurku sa ispadanjem prvog zuba, ispao je prvi van reda ( nisu mu bile nikle jos sestice). Ima tu cela prica ali uglavnom iznad tog zuba se bila formirala vrsta benignog tumora koji je na kraju morao da operise i svasta. U svakom slucaju nama je svako ispadanje zuba kod njega pravi stres. On prvo nece da prizna da mu ispada, pa ga vraca na mesto dok ne stignemo do faze da nece da jede... e onda ga obicno odvedem kod zubarke i platim 1000din da mu takne zub i ispadne. Ali sta da radim, deye ima traumu... 

bubulence -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 18:07:00)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Bubulence.ti se vec spremas za bebu i nespavanje! Kako funkcionises?Sanjice,uzmi neki ferveks,caj..bezveze sto te je uhvatilo..I mm se bori vec 10 dana sa kasljem i grlom,uzela sam mu i antb,tek je sad bolje..ne vredi..

Nadam se da cu se do bebe ipak naspavati. Da ce me uhvatiti ono kao u prve dve trudnoce kada sam samo spavala 😁. Rosita, mojoj Emi svi zubi tako rastu... I nas zubar kaze da nije nista neuobičajeno. Stim, da njoj i jako rano ispadaju, vec su joj se i sve cetvorke zamenile a ima 7 ipo godina... 

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 18:22:48)

Pa ovde opet puno bolesnih.Ozdravite brzo i vi mame i djecica.
Dora jedva ceka da joj ispadne zubic pa da dodje zubic vila.Par djece u skolici je vec izgubilo prvi zubic pa bi i ona sad.
Danas nismo nigdje mrdnuli iz stana,kisa pada kao luda cijeli dan.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 19:07:11)

Cek jance kakve veze ima sto je ispao kec a nisu izrasle sestice? Pa i mojoj D nisu izrasle sestice a evo vec joj treci zub ispao za NG. Klimaju se jos dva. Mi bili u gostima do 6 i 15 i trk kuci. Agonija i dranje u kolima 10 minuta. Stigli brzo ga okupala i evo spava. Ja P zovem dramaturg. Al neverovatno kakva su mi deca. Non stop su sa mnom. Non stop. A moze da ih cuva ko bilo. Ja ga ni videla ni cula nisam celo popodne. Kmeknuo nije. Takva je i D bila. Vaspitacice me isterale napolje prvog dana adaptacije i rekle "mama vi njoj ne trebate". Neverovatni su ovi moji. Teski kao trepce valjda samo meni. 😂 odoh. Mm u Bg pa posle ide na proslavu Nove godine. Bole ga. A ti Ljiljo radi. Eh...nekom je zivot majka a nekom maceha

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (13.1.2019 19:11:40)

Ajde brisite u temu o zubima. Nemojte više da pišete ovde. Klik Znaci nastavite tamo. Please. [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 0:19:32)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Eto ti dece, a D se raduje da bude ajkula 😁.
Janče, drži se. 

Mnogo je smešno, zaista. Ja sam mislila da ću se onesevestiti kada sam mu videla zub iza zuba [sm=smiley29.gif]

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 0:25:40)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Cek jance kakve veze ima sto je ispao kec a nisu izrasle sestice? 

Mozda nisu sestice nego petice, zaboravih sad. 
A i nije mu ispala jedinica nego ocnjak ( to bese trojka). 
Pa se iznad formirala neka masa, ko da su natekle desni.... 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 6:52:52)

Dobro jutro. Bice ovo godina zuba. Ivom izlaze ovoj ispadaju i izlaze. Zubi zubi... 
Jaoo kako ispada da je takav haos ujutru kad uvece sve sredim? Kako tako brzo napravimo nered??? To se pitam svako jutro. Mm na posao otisao. P je vec doruckao blago meni. D se eno igra s njim u ogradici dok ja bar popijem kafu. Budio se nocas pa na kraju spavao sa mnom poslednji deo. Nije se pretrgao. Rano ce mu se spavati. Nesto me stomak boli. A uskoro treba i da dobijem.  Divota. 

Milena18 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 8:20:10)

Dobro jutro, mame! Da se javim na kratko i sve vas pozdravim. Nadam se da ćete i vi i deca uskoro biti zdravi.
Mi hteli jutros M da ostavimo kući, nešto joj je nos zapušen, ali ona zapela da ide u vrtić. Prošle nedelje nismo mogli da je nateramo da ide, plakala je svakog jutra, a sada "ja volim vitić" 😁

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 8:29:52)

Jutro mame. Moja deca spavaju. Još nisu ustali od noći, a budili se jesu :(. D vidim stisnuo nos. Imao je T noćas. Da se rokneš. Bože me oprosti, kad on dobije T ja samo na bebca mislim. Za njega sam sve "lako ćemo".  Evo i ja ležim pored N.

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 8:42:13)

Dobro jutro!
Ja sinoc gledala dva filma i pijuckala vino, moji svi spavali. A nocas se M budila 3 x, ali nema veze.  Eno je kuci sa babom. L otisla u vrtic. 
Nema nam Smesko, tj ne pise u ovoj temi. 
Maraj, kako je stanje jutros? 
Rosi, koliko ima temp? 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 8:45:48)

Jutro..

Milena i moja trazila da ide...nije isla 3 nedelje i jedva docekala,mislila sam sutra kad se zavrsi raspust,ma jok,ona htela danas.

Mene M ubi koliko lose spava,i danju 3 puta po 20min..sad bi da puzi,hoda,a ne zna nista..

Rosi,uvek smo okrenute onom ko je kilaviji,nisi jedina..

Pokusavam da popijem kafu,dok se on igra,u pola 7 se probudio,a oko 10 je tek zaspao.pa ss budio 100 puta..  

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 9:05:06)

Dobro jutro.
Jess, i ja sam juce mislila na smeska, nema je...
Mene danas i grlo boli [sm=smiley13.gif]

lesli -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 9:47:53)

Zdravo svima! 
Vidim da vas je dosta bolesnih. Da ozdravite sto pre! Maraj narocito tvoja S! Mica mala...❤️
Ja vas povremeno cituckam, ali nikako da stignem da pisem.
Mi rastemo, prodjose vec 4 meseca (kad pre?). Ona je stvarno dobrica. Sa oko 2 meseca je prvi put spojila noc (7-8h i vise) i da je ne ureknem spava kao zmaj i dalje 🙂Svi kazu da je beba sa karakterom i jeste. Ne place nikada bez razloga, ali kada ga ima dere se iz petnih zila 😁
Muci nas jedino hipertonus i tortikolis ( vidim da je Anin M imao istu jombinaciju). Prihvatila sam da je to posledica moje “vesele” trudnoce, radimo na tome da se sanira i vec se vidi veliki napredak...P

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 10:37:12)

Dobro jutro - dobar dan. Beba vristala nocas od ponoci do pola 2. Posle mi se nije spavalo.... e mozgu. Ona je odvalila do pola 7 ujutru.... jela pa nastavila. A nas u pola 10 budio Aks kurir. Kaze jel vi radite? JahaaaaBeba sad jela pa krenula da place, zeza je stomak. Stavila je pored mene da legne na stomak pa se smirila. Za sada... I moji ne mogu da docekaju sutra. Evo Ogi je vec spakovao torbu 😂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>