RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 12:39:14)

Jess, imao juče 38. Jutros u 6 samo sam mu lek dala. Grlo ga boli. Dr ga neću voditi pre sutra popodne, ako ne bude bolje. Prskam tantum.
Janče, veselo :)

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 12:41:52)

Von, baš lakne kad lepo pužu i dižu se. Jeste da moraš da ih paziš, ali lakše nađu zabavu, nova stolica, krevet, zid...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 13:40:49)

Joj,pa lakne..makar se sami zanimaju..ovako samo cvrči..ne moze,a zeli..Isli smo malo napolje,do banke i maxija.

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 13:57:58)

Zaboravila sam Kiku da najavim sutra za vrtic. Odlepitis! Trebala sam samo da pustim poruku za najavu ali do pola 10 a mi smo tad spavali. Trebala sam kad sam bebu hranila u pola 7. Ali dzaba. Mozak ko kasa! 
Poslala sam dvoje velikih napolje da se igraju, lepo je vreme da iskoriste. Beba konacno zaspala, nije kakila. Popila pola flasice pa se izbljuckala za sve pare. 
Bila patronazna, kaze da ipak mora lapisiranje pupka. Kakav smooor. Bas sam se nadala da necu morati. Mucenje mi da je vucem u deciju. 
Pokusala opet da zakazem savetovaliste ( beba ce sutra 3 nedelje!) konacno ih dobila na telefon i skinuli me sa dnevnog reda da moram da dodjem licno sa otpusnicom. Da, to mi bas pasuje u raspored dnevni. Kad poludim ima da odem privatno u savetovaliste pa neka se slikaju! A cujem i da to lapisiranje rade privatno a mogu da se dogovorim vremenski kad ja mogu i hocu a ne da me vozaju ovako. Joj sory ali malo mi fali ovako nenaspavanoj da me neko izbaci iz takta... 

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 14:00:50)

Bezveze, jance. Mom starijem je radjeno lapisiranje. Za utehu, trenutak traje.

bubulence -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 14:46:31)

Jance, kada citam tako neke stvari bude mi mnogo drago sto sam otisla iz NS...Ovde se javis kada dodjes iz porodilista i od onda oni tebe zovu za sve. Za savetovaliste, za kukove, za patronazu... I sve se lepo i lako dogovoris

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 14:58:33)

Bubi, a gde si sada?

D ima T. Boli ga grlo, ima crvene tackice, kiloko mi da da vidim. Sutra kod dr. Bebac kasljuca [sm=hudicek1.gif]

milicicak -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 15:17:23)

Dan, mame.
Rosi, bas nije morala temperatura... Inace, i ja se unervozim kad se mini buba zakaslje, ne zbog nje nego zbog V. Sva sam istraumirana. Ali, normalno je to.
Mini buba nije isla u vrtic, uspavala se a nisam htela da je budim. Nije spavala nocas, zezao je stomak i bila joj je muka. Bas mi nije bilo sve jedno. Kad mi ona kaze boli me stomak, meni klapna padne. Izes ga, za nju imam traume od tih stvari. Mislim da se prejela pizze, ipak je bilo previse sira za nju odjednom... A toliko se uplasila da vise nece jesti picu da me je pitala da li mozemo picu da jedemo samo jednom nedeljno ali dva parceta 😂 mukica, obozava Porketu iz Pizza bara. 
Vucko spava na rukama, standardno. Posizecu od ovih mojih nespavaca. On zeza danju za sve pare, ona nocu sa uspavljivanjem i dolazenjem u nas krevet...
Lesli, drago mi je sto si se javila i sto je bebana dobrica 😁
Da brzo ozdrave svi bolesni!
I stvarno, sta je sa smesko?

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 15:25:38)

Jance i mi smo L lapisirali pupak. Nije mogao da otpadne. A S otpao 3.dan u porodilistu. Privatno smo lapisirali. Dosla nam dr kuci. To traje sekund. A izgleda kao onaj upaljac iz kola[sm=smiley36.gif]

Ja ceo dan oko S. Nervozna je katastrofa. Nosam je. Zaspi na kratko...i tako...valjda ce uskoro da prodju...
Rosi i ja kad L proslinavi krenem da panicim za S. Evo i sad ive boginje...sve oni pokupe u vrticu i donose bebcima kuci...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 16:30:02)

Dobar dan zenske. Nemam kad da se citam sta ste pisale. Posle casova sam isla na slavu. Kasnije idem opet na casove. Nesto sam umorna i ovaj imunitet me skroz pokosio.

Sutra konacno Sofi krece u vrtic.

T je izvadila sama zubic. Evo sad kuka sto ga je izgubila.[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 17:01:14)

Hello! Ja se raspdoh od posla danas, vrat me ubija od sedenja za laptopom. Treba mi masaža pod hitno.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 17:25:37)

U klubu ukocenih,za masazu,i neispavanih..Mali je u fazi,cim oset_i da ga spustam,kao u vatru..mrzim taj period..Mm jos nema,kokam kokice,dok ona spava 20min...uvece ne mogu u miru ni kokice da jedem i da kuliram...samo kmeee ili mamaaaa..onda mi lakse da "legnem"..Rosiyod virusa,uvek neka komplikacija,da mora antib..samo da se na vreme krene i bice bolje.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 18:05:55)

Pozdrav svima. Ja vise nista ne mogu da stignem. Prethodna 3 dana su mi totalni haos... deca samo neke zahteve i prohteve, to je haos sad vec. Danas sta su napravile od stana ono je jezivo. Jedva sredih sve.
Uglavnom, eto samo da vam svima mahnem i da se svi problemi svima rese stooooo preeeeee 😍

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 18:56:17)

Eh Rosi bas bezveze. A da ti D das na klizanje? Hokej? Kazu dva sata na ledu kao ceo dan na planini. Stvarno vidim D drugare svi redovni na treninzima. Ne osipa se tim zbog bolesti. Svi ko dren. Nadisu se deca tamo dok jurcaju valjda.Evo P spava. D i mm peku pogacice. Mm i ja danas razgovarali sta cemo za D rodjendan. Malo smo ograniceni novcima. A nije bas da mogu sve da pravim pored antihrista. 
Sklonili smo jelku. Malo sredili kuci. Meni kuca lepsa i urednija bez jelke 😉

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 20:03:54)

Dobro vece, ja sam mrtva umorna spava mi se, jedva gledam na oci a tek je ponedeljak...
Jelku cu sutra ako stignem da raspremim. Spremala sam deci mini pice, u onim modlama, pojele su po dve, bas su lepo ruckale, i za sebe ispekoh neke hrono mafine, nisu lose. 
Drage, kaparisao je muz danas auto za mene, bas sam srecna. Samo moramo sacekati par dana dok se neki papiri srede pa da ga uzmemo. 
Cini mi se da su deca a i mame zadnjih deset_ak dana bile mirne, ali da ponovo krecu virusi, deco ani mame, drzite se, ne daje se. 

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 20:13:42)

Dobro vece zelim. Klinci su na aikidu a beba je zaspala. Imali smo poset_u pa je drugarici spavala na rukama 2.5 sata. Zena nije htela da je spusti a ova odvalila. Nije kakila od juce u podne pa sam se bila sva unervozila, kako se probudi tako se grci i napinje da kaki a nikako. Morala sam treneru sa aikida da se izvinjavam jer sam totalno zaboravila da posaljem decu u petak na trening. Jednostavno nisam skontala da je petak. Smorio me racun telenor banke, ne mogu da raspolazem sredstvima dozvoljenog minusa a ne znam zasto. A te pare sam cuvala za dohranu i pelene za nedajboze ..... muz pocinje da radi sutra, vec je postao nervozan jer kad ne radi - nema ni para. A ovo sa telenorom nas zeznulo, planirala sam od toga da platim racune..... Ne mogu da se set_im vise sta sam htela jos da napisem..... e mozgu 😶

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 20:41:24)

Jance kad god racunam na neke pare bolje da ne racunam  😂😂 racunam platice mi se sad. Ono trt. Dobih pohvale od francuza da je za sada sve super. 😎  strava mi je jer sa glavnim menadzerom komuniciram na engleskom da ne bude neke zabune. Jer sam stvarno zardjala sa francuskim. Ali eto snalazim se. Poslala sam pre neki dan 9 mailova na fr.  Bog blagoslovio spellcheck😂  a vala i google translator. 

P spava standardno od 7. D eno crta. Mm gleda film. Kad se sredim u kupatilu onda cu ga terati sa racunara ne pali mi se onaj drugi. Ne znam zasto. A onaj je bolji. Jaci. Veci. A skoro nikad ga ne palimo. Svadjamo se oko ovog haha. Uzasni smo

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 20:54:29)

Ne znam ljišo za hokej, ne postizavamo ništa, a i skupi novci 😁. Eto on ide na plivanje, iako izostaje, sutra će izostati, mada zimi kad izađe iz onog bazena... Nema se gde blizu parkirati pa mi idemo peške. 10 min. Bude dobro obučen. Ali ja mislkm da on to kupi u vrtiću, kad vidim koliko odeasli vuku ove viruse nije mi ni čudo :(.
Išla kupila poklon od zubić vile, danas smo -2 zuba bilans :). Sutra bi trebalo da se šišam i farbam u malo svetlije. 
Evo D opet hvata T, grrrr. Sutra kod dr nek mu gleda grlo.
Suzi, super za kola.
Jance, novci, novci :(.
Laku noć mame.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 21:27:15)

Sta znam ok je plivanje al tamo ne moz disati od hlora. Mi smo D samo preko leta dali na plivanje. Kad je toplo. Valjda ce ga sutra vec popustiti temp. Meni D sutra krece u vrtic. Smrc. A bas nam bilo lepo dok smo bili nas troje. Ja volim kad je ona kuci. Razgovaramo se. A i P je obozava i samo ide za njom pa sam vise ja slobodna. Onako mi visi na nozi bukvalno. Ja pijem pivo. Nisam brat bratu popila pivce vise od godinu dana. A ko zna i pre toga. Kupio mi mm da se relaksiram. Kaze to je za mene. Ajde kad je za mene. Ni do pola limenke nisam stigla mislim da me vec uhvatilo 😂 e sad cu da parlam koji god jezik treba. Ako se ne komiram usput. 
Odoh mm je prekoracio svaku meru na vremenu na kompu 😂 

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 21:36:38)

Vikend mi proleteo,a evo i danas...jošmalo pa će mm doći...

Mene sinusi baš muče,sad mi je nešto i muka i osećam slabost...poludeću koliko sam kilava...

Kako su deca mame?

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 22:05:15)

Nista od telenorovih para. Nemam prava da racunam na njih uopste... snacicemo se mi ali me smara jer dok meni prvi put legne porodiljsko bice zurka. Predala sam papire od bolovanja na dan porodjaja.... oj radosti.
Kika sutra nece ici u vrtic, samo da ne zaboravim poruku da posaljem za sredu. Ogi krece u drugu smenu u skolu pa ce jos sutra barem spavati duze. 
Idemo sutra da obavljamo propratnu papirologiju za roditeljski i porodiljsko. Izvod mi uopste nije stigao na kucnu adresu, peske proveravam da li mi je dete prijavljeno na boraviste i na zdravstveno. Samo meni nisu stigle poruke sa potvrdama posle prijave... 
Beba se ukomirala. Sad kad se probudi da jede nece spavati naredna dva sata. A ja ne vidim belu macku od umora... 

bubulence -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (14.1.2019 22:47:40)

Gde ste mame?Moji svi spavaju, i ja sam legla i naoruzala se zivcima jer znam da cu brojati ovce negde do 2-3h...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 6:46:22)

Dobro jutro. P je prekenjkao celu noc. Il boje da kazem posto on ne kenjka prevristao. Boze zasto tako jako place to mi nije jasno? Kod njega je odmah dranje. D jos spava. Sad cu je buditi za vrtic. Mm na posao otisao. Soliramo danas P i ja. 

Kako decica? 

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 7:08:58)

Dobro jutro. Ja ne znam sta je mom detetu, ne pamtim kad je ovako lose spavala i to nocima. Nocas od pola tri nije spavala. I na kraju u sest ustajanje. Sad sam je odvela u vrtic, nek zeza vaspitacice ako sme. Ja u prodavnicu po novu turu limuna.

vocicana -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 8:03:13)

Dobro jutro, ja sam stigla na posao, citam sta ste pisale, Ivana, mozda ima neku zubnu problematiku, srce moje. Mi smo fino odspavali, ali sam ja nesto zakacila sa grlom, ne znam sta mi bi, jer sam na povratku iz Beograda, osetila da me je zabolelo, jutros malo nos se napunio, grlo me manje boli, ali mi se ne svidja kako ide. Mali je spavao sa mnom u krevetu, i kao iz inata, samo uz mene, uz mene.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>