RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 17:19:46)

Mene sinoc i grlo pocelo da boli...poludecu...

Da li vi mislite da nam trudnoce plus nespavanje slabe organizam? Ja imam utisak da sam stalno bolesna od kako sam se porodila ovaj drugi put. Bas sam cesto bolesna i to dugo traje...

Mm nikad nije bolestan...bude mozda jednom godisnje i zato on mene uopste ne moze da razume...non stop mi govori da sve ide iz glace i da sam kilava stalno...nerviram ga sto sam takva...

Rosi,kako su decica? Maraj,kako ti izdrzavas? Ivana, i ti si zaribala plus ti se maca budi pa je teze da se odmoris...Sanjice,i tebi je lose 😕 i sigurno sam jos nekog preskocila...izvinite...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 17:42:29)

Pari,stres,nespavanje su najgori za imunitet..plus dojis..da li stignes redovno i da jedes? Zato si i kilava,bolesna..uzmi neke suplemente,ocigledno preko ishrane nije dovoljno..Ana,verovatno mora da najavi zbog hrane..tako i ja za T,kad ide u boravak..isto i da je odjavim,inace placam iako ne dodje.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 18:14:31)

Dobro vece. Ja posle samog porodjaja sam bila super jedan period, e od pre mozda pola godine me sustiglo svasta, dijagnostikovana slabost srcanog misica, sada sitna, i ja glavu daljem da je sve od nespavanja, stresa, previse obaveza.
Ja i deca standardno same kuci popodne evo već nedelju dana, muz je na novom poslu pa nema prava da se buni, pokriva popodnevne smene, zasad nam to i odgovara zbog dece. Zao mi je samo dece jer im bas nedostaje. Navika da ih pred spavanje oboje poljubimo im bas nedostaje, pa ih ja ljubim umesto njega i one svakako govore laku noc mama i tata, mackice moje lepe. No uskoro ce mu se regulisati smene. 
Ja sam bas umorna... 
Pari kako vam je tamo, ides li u teretanu? Ivana jesi bolje, Sanjice ti, Ana kad ides na relaks masazu 😃? 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 18:20:32)

Suzi, ne na relax, to je bzvz. Meni treba prava medicinska masaža (kao onomad u Kanadi što me jedan crnac izmasirao, dupe su mi pomerili mm i dever [sm=smiley36.gif]).

Jao kako me iznervirao mm... mrzim kad ustane na levu nogu, od jutros je naopak.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 18:23:28)

Anci kakva god, samostalni da budes bolje. Meni bi bas prijala relaks uff.Evo deca mi skacu po ledjima, glavi, cupaju pa ljube i kazu da me puno vole, nema bolje relaksa od ovog 🤯😃😃

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 18:24:35)

Samo da budes bolje **Uzas koliko me nervira ovaj autocorekt 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 18:26:58)

Razumela sam te [sm=smiley36.gif] autocorrect je mnogo zabavan, pogotovo kad mi mama piše poruke [sm=smiley36.gif] valjam se od smeha.

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 18:30:49)

Anci mene je u doboju prije par godima jedan lik masirao,kao pitu me razvlacio po stoli 😁
Kod sam kod pite,danas je pravila i nikad gora nije bila.nesto do brasna,uopste nisam mogla razvlaciti.
David rasjekao ispod nosa,sudario se sa zamrzivacem.
Ja jutros isla kod ginekologa.
Suzi jel muz ne radi vise za vojsku?
Pari ni mm nije nikad bolestan,a ja sam do prosle zime svaki mjesec zaribavala.Tek sad sam ok.Ove zime sam tek jednom bila bolesna

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 18:31:48)

Ne idem u teretanu vec danima jer sam slaba. I u sustini nista ne radim pa me i to valjda umara ( sto je paradoksalno)...

Svima bi nam prijala masaza definitivno

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 18:48:18)

Dobro vece. Danas sam pet puta izasla napolje.

Pari, da lose mi je. Plus sam i dobila. Ja sam zdravija bila kad sam bila trudna i kad sam se porodila. Ovo jurcanje me ubija. Ali da ne kukam odoh da spremim fil za palacinke, a posle da uvalim muzu da ih pece.[sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 18:58:47)

Devojke, ja u frizeraju. Čekam da farba odstoji. Eto malo da se sredim😁
D rekla dr da će sam to prebroditi, da odmara, tantum, čajevi. N sam zakazala ujutru ako bude trebalo.
Pari, padne imunitet sigurno. Ja sam u bolnici sa N isto bila zaribala, ali nisam stigla ni da pomenem, valjda. Grlo me razbijalo. Pojačaj ishranu. Ja jedem sve što stignem.
Trebalo bi da napravim 2-3 vrste kolača za slavu. Da mm ponese. Sudeći po deci, samo mm će ići. Trebalo bi da radim nešto za posao, ali kad? Deca danju, deca noću😨

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 19:02:42)

Bravo Rosi za farbanje!

Trebala bih ishranu da pojacam,jako malo jedem ovde...mislim da sam smrsala...Hladno mi je da izlazim napolje pogotovo zbog sinusa i onda jedem to sto ima kod kuce. Veceras idemo da gledamo dva stana,sutra treci...

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 19:50:25)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jance, a zašto moraš da je najaviš za vrtić?

Pravilo NS drzavnih vrtica. Ujutru do pola 10 se deca najavljuju za sutradan jer oni u 10 salju kuhinji centralnoj trebovanje obroka. Jos sam ja i ubola premiju sto imamo sms broj za najavu. U manjim vrticima moras da zoves fiksni broj pa kad ih dobijes onda najavis. Naravno da ih ne mozes dobiti na taj broj kad zoves.... 
Beba ladno ne spava od pola 6. Dobra je, ne buni se i ne trazi da jede. Ja sam zrela za krevet a moram jos kosu da operem jer mi je u fronclama koliko je prljava vec. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 19:50:43)

Pari kakve stanove? Jel se ti jos malo vracas nazad? Pari definitivno pojacaj ishranu. Ja sad jela pogacice sa cvarcima [sm=smiley1.gif]
Natapkala sam S sada sa krecnim mlekom i cekam da zaspi

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 19:51:46)

Moja maca nista nije jela u vrticu, vaspitacica se zabrinula, jadna zena. Toliko se stresira kad deca ne jedu [sm=smiley36.gif] nudila joj i keks, svasta nesto, i pita da nisu zubi. Ukljucim lampu na telefonu i gledam joj usta, a ona se ujela sa obe strane. Nervozna, gladna, ni supu nije htela, ali je cokolino pojela. Trazi "os".

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 20:06:12)

Emice ne radi vise pri vojsci, sada vozi bus. 😊Ja jedva gledam na oci ako mi verujete, jos cu izgleda i da dobijem, sva sam fuj. 
Jedva cekam da ih spakujem u krevetice da spavaju pa i ja da legnem. 
Moja deca poslednjih dana svaki cas traze nesto da jedu, to mi se odavno nije desilo, uglavnom jedu pod ucenom. 😃

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 20:09:27)

Mi ovde trazimo stan jer mm ima placen stan samo 2 meseca,posle toga mora da nadje svoj. A mi se bogami vracamo u petak. Bas se priblizilo...a

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 20:30:23)

Pari mogu mislis koliko se radujes sto ces vidjeti zlato 😊 jl ti muz nece dolaziti u Srb?
Blago vama,David nikad nebi trazio jelo.Iako sam mu veceras dva puta sipala,on ono sto voli toga moze pojesti kao blesav 

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 20:32:55)

Za sad ne planira da dolazi...videcemo kako ce se sve odvijati kod nas...ako potraje,doci ce ilo cu ja ponovo ovamo...dok se sve ne resi i dok ne budemo svi zajedno...uskoro...nadam se jako!

Malopre sam zvala M...najlepsi moj decak...samo da ga zagrlim

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 21:06:23)

Skontala sam ja kako sam uspela svaki put da se ugojim posle porodjaja....Ne spavas - umoran si - telo ti trazi energiju - znaci trazi ti hranu, u stvari trazi ti slatko. I tako se lepo i elegantno ugojis.... 😁

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 21:34:47)

Jance jako pametno si ovo rekla 😂 
Pari ja se nadam da ce se ta situacija brzo rijesiti.Razumijem i tebe i tbm(tvog bivseg muza 😁)

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 21:36:55)

Da 🙂 i ja ga razumem...komplikovano je...

Ovde se produzio dan...bude i posle 5 dan...Jedva cekam prolece zbog toga...volim dan...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 21:37:17)

Jance,meni kg stoje,ne mrdaju..mrzim ih..moram da jedem,lepi se sve..hahaha..ne jedem puno slatko.ali ne mogu bez hleba,ne preterujem,ali ga jedem..nisam od vazduha debela..Emice,jesi dobra,nova skracenica!

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 21:38:38)

Kad smo kod dana/mraka..mm vodi J pre 7 u vrtic,i pita me juce,mama zasto je mrak kad me tata vodi u vrtic? Jadna...ali zato je u 9 vec koma😁

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (15.1.2019 21:49:23)

Dobro vece mame, ja celi dan u pogonu. sad zavrsila neko pisanije pa samo da se se javim. A me unistava drekom i progonom. Da mi je znati kako da se resim dojenja platila bi velike pare. Ocajna sam. Kad bih uspela da smanjim na 3-4 puta dnevno smatrala bih velikim uspehom. Narocito sto je danas ispunjen moj licni kriterijum: ne dojim decu koja hodaju[sm=smiley36.gif]. Ana je naime prohodala[sm=bravo.gif]. Posto vec mesec i kusur dana samostalno stoji i razmislja konacno je smislila da moze da se usudi 4-5 koraka, bilo je tokom popodneva vec 5-6 puta. Tako da to je to. Racunam joj[sm=smiley36.gif] Deli porodicno srebro sa starijim bratom. Velika je. Znaci nema potrebe za dojenjem. Jos neko da joj prenese tu poruku hahahha Odoh da blejim u TV, moram malo da iskljucim mozak.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>