jelena038
|
IZVORNA PORUKA: anirez Ja sam joj isto rekla da postoji sansa da je mala trudnoca pa se ne vidi, al po meni najpametnija stvarr je ici o bolnicu, tamo si pod kontrolom bilo da je trudnoca li ne, ovako nista naravno. pa ljudi, ja sam prva cekala, nudili su mi odmah metatraxat da se ocisti to, jer ne vide u uterusu, a imala sam vec vanmatericnu, bili su skoro ubedjeni. ja sam potpisala da zelim da sacekam. znaci, rekli su da jajovod puca na oko 8.000 bete, ako se dobro secam, ja sam izdrzala do preko 15.000, cini mi se, svi su se cudili, i na kraju poceli i sami da veruju da je trudnoca u redu, ali se ne vidi, ali su ga na kraju nasli u tubi. nisam ja za gubljenje nade, ja sam samo za biti pod nadzorom. a koliko sam razocarana i besna bila dokazuje cinjenica da sam, iako mi nije pukao, rekla pre operacije da mi to sranje od jajovoda izvade, jer mi samo smeta i vec dva su mi deteta u tim povarenim cevima stradala. sad sam pacijent za VTO, ali vise nikad necu proci strah od vanmatericne. kako se bojim za sebe, tako se bojim za svaku zenu koja kroz to prolazi, zato ovao reagujem. jer, lekarima je vanmatericna statisticki podatak, rutinska operacija i nesto posle cega se sutra ide dalje, a nama je to kraj sveta.