|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
10.2.2012 0:11:55   
monini
evo i ovde da cestitamuser posted image jos malo pa ces moci na uz da vidisuser posted image superrruser posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1276
10.2.2012 17:19:56   
nink
Jedno pitanjce imam::Sta mislite da li da sutra opet uradim betu ponovo da vidim da li raste zbog prethodnog spontanog???I koliko bi trebala biti veca???

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 1277
10.2.2012 17:22:30   
Olga75
predhodni spontani nema veze sa rastom bete u ovoj trudnoci
ti uradi to je samo potvrda , trebalo bi da se duplirala ( otprilike , malo manja - veca je ok )

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1278
10.2.2012 17:36:17   
nink
Nismo se razumele...Znam da je bete potvrda trudnoce ali isto tako odredjuje da li je trudnoca ok...Vec sam pisala da mi je juce bila 2324 ...Koliko ja znam u zdravoj trudnoci bi trebala da raste......E da sada sam je uradila sa 5 dana kasnjenja a u prosloj trudnoci sam uradila sa 13 dana kasnjenja i bila je isto dve hiljade i nesto...i nazalost spontani naravno mnogo kasnije ,,,zato pitamuser posted image A malo sam i uplasena,ipak je to grozno iskustvo..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1279
10.2.2012 19:00:33   
Maslacak15
nink,

Ja bih ti posavetovala ako ikako mozes da se strpis i da je ne radisuser posted image Samo se izlazes stresu a informacija ti nista ne znaci po mom misljenju. Visina HCGa nema veze sa vitalnoscu trudnoce, i moze da varira od trudnoce do trudnoce, bitan je rast ali ni on nije garancija nicega! Ako se dobro osecas, nema razloga za zurbu, sacekaj ultrazvuk u sestoj nedelji kada bi trebalo da se vidi srcani rad i onda ces biti mirnauser posted image . Cestitam ti na trudnociuser posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1280
10.2.2012 19:17:16   
dijana1*
Malo mi ova tabela na prethodnoj strani nije jasna. Zna li neko da desifruje ako mi je beta 15661 koja je to nedelja.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1281
10.2.2012 19:22:21   
malenac76
to je vrijednost za 7-8 nedelju

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1282
10.2.2012 19:25:16   
nink
Hvala Maslacak i poslusacu te,,necu je ponovo uraditi...I onako bice kako mora....Samo pozitivnouser posted image user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1283
10.2.2012 22:21:17   
Anchy_Ljuba
Molim za pomoc

Pre 7 dana sam bila kod moje dr privatno, jer sam prethodno odradila 2 testa koja su pokazala user posted image medjutim u matrici se nije videlo nista. Zakazana kontrola za 7 dana to je danas.
Otisli smo srecni u nadi da ce se pojaviti, medjutim opet se nista nije videlo, sve prazno...
Rekla mi je dr da odradim betu i da joj javim.
Beta mi je 1019 to je odprilike 5 ako se ne varam, javila sam joj i ona mi je na to rekla da je 100 posto vanmatericna i da se u ponedeljak javim tom nekom dr jer ce ona raditi u nekom selu sistematski... Da kazem da mi je ustanovljena vanmatericna i da se to sto pre sredi.. Ako slucaju sada u toku vikenda dobijem bolove sto pre da odem u bolnicu

Da li je moguce na osnovu bete utvrditi da je to vanmatericna? Sta ako je do ovulacije doslo mnogo kasnije nego sto se misli pa se zato trudnoca nije mogla videti??
Unapred hvala svima

***Sreca, sreca, radost najveca***

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1284
10.2.2012 22:26:07   
branki*
meni je to nekako brzoplet zakljucak da je vanmatericnauser posted image

branki

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 1285
10.2.2012 22:34:48   
Anchy_Ljuba
Ali se nista nije videlo na oba uz u razmaku od 7 dana....
I meni je sve to cudno i novo....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1286
10.2.2012 22:44:39   
branki*
koji ti je datum poslednje menstruacije?kakav joj je UZ?da nije neki star,pa se ne vidi?

branki

Direktna veza do poruke: 1287
10.2.2012 22:49:00   
Anchy_Ljuba
Zadnja user posted image je bila 27.12 ali je trajala oko 11 dana a inace i uvek traje 4~5 a uz joj je nemam pojma, radila je vaginalno nadam se da sam pomogla. deluje kao noviji...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1288
10.2.2012 22:54:24   
Jeca*
meni je jednom kasnilo i dr je na UZ videla prisustvo male kolicine slobodne tecnosti u Douglasu pa me je slala da uradim betu da otklonimo mogucnost vanmatericne (posto su 2 testa na trudnocu bila negativna). Rekla je da ako beta bbude pozitivna to je najverovatnije vanmatericna. Nije bila. TAko da verujem da je na UZ mogla ipak nesto da vidim...cini mi se

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 1289
10.2.2012 22:56:24   
branki*
ja kad sam prvi put vadila betu,1 ili 2 dana kasnila m,beta je bila 377,dr rekao da ne radimo uz,nece se nista videti.posle nedelju dana beta bila 2550 i tada se na UZ videla mala tacka.ja bih ponovila betu i isla opet na UZ kod drugog dr.navijam da bude sve u redu.

branki

Direktna veza do poruke: 1290
10.2.2012 22:57:34   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: branki
ja bih ponovila betu i isla opet na UZ kod drugog dr.navijam da bude sve u redu.

slazem se

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1291
10.2.2012 23:01:43   
anirez
Joj anchyy user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1292
10.2.2012 23:05:04   
Anchy_Ljuba
anirez user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 1293
10.2.2012 23:05:17   
jelena038
anchi, idi kod lekara i moli boga da ti ne pukne jajovod. nemoj molim te da mi zameris, ali dva puta sam prosla tu agoniju i poslednji put prelezala deset dana u bolnici cekajuci da se negde pojavi, i na kraju se videlo, u jajovodu, i srce, i sve, ali je bilo kasno da se resi tabletama, nego sam morala pod noz. da napomenem, cekala sam na svoju ruku, znajuci vec sta je vamatericna, znajuci sta je operacija i verujuci da je mrva mozda na pravom mestu. ali napominjem i podvlacim, to smes samo dok lezis u bonici. kod kuce nemoj ni da pokusavas, pogotovo ako si daleko od bolnice jer ti je zivot ozbiljno ugrozen.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1294
10.2.2012 23:07:40   
anirez
Anchy pisala sam ti u prvom tromjesecju, ajd tamo

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1295
10.2.2012 23:17:04   
Anchy_Ljuba

IZVORNA PORUKA: jelena038

anchi, idi kod lekara i moli boga da ti ne pukne jajovod. nemoj molim te da mi zameris, ali dva puta sam prosla tu agoniju i poslednji put prelezala deset dana u bolnici cekajuci da se negde pojavi, i na kraju se videlo, u jajovodu, i srce, i sve, ali je bilo kasno da se resi tabletama, nego sam morala pod noz. da napomenem, cekala sam na svoju ruku, znajuci vec sta je vamatericna, znajuci sta je operacija i verujuci da je mrva mozda na pravom mestu. ali napominjem i podvlacim, to smes samo dok lezis u bonici. kod kuce nemoj ni da pokusavas, pogotovo ako si daleko od bolnice jer ti je zivot ozbiljno ugrozen.

Neznam sta da kazem videla sam da si pisala cak sam ovu temu u detalje prelistala...
Ne krvarim sto je kod vecine zena tako, ne osecam vrtoglavice, ne boli me stomak, nista od toga...
Na proslo uz je videla neku tackicu mada je sada nije videla.
Rekla mi je samo da je videla da mi je malo udebljan zid materice, i da cu za koji dan verovatno dobiti user posted image
Ali kad sam joj javila rezultat bete to mi vise nije pominjala, sta ako se beba tu negde ugurala a da ona nije mogla da vidi, od brega zadebljanja, jer je radila vaginalni uz
Mozda je bolje da mi je uradila preko stomaka....

Za slamke se hvatam i nadam najboljem

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1296
10.2.2012 23:25:26   
anirez
Ultrazvuk preko stomaka u tako maloj trudnoci nebi pokazao nista

Direktna veza do poruke: 1297
10.2.2012 23:26:18   
branki*
anchy,idi odmah u ponedeljak kod dr.

branki

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 1298
10.2.2012 23:27:16   
Anchy_Ljuba
Idem ujutru u 9 kod drugog privatnika, videcu sta ce on da mi kaze

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1299
10.2.2012 23:30:23   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Anchy_Ljuba

IZVORNA PORUKA: jelena038

anchi, idi kod lekara i moli boga da ti ne pukne jajovod. nemoj molim te da mi zameris, ali dva puta sam prosla tu agoniju i poslednji put prelezala deset_ dana u bolnici cekajuci da se negde pojavi, i na kraju se videlo, u jajovodu, i srce, i sve, ali je bilo kasno da se resi tabletama, nego sam morala pod noz. da napomenem, cekala sam na svoju ruku, znajuci vec sta je vamatericna, znajuci sta je operacija i verujuci da je mrva mozda na pravom mestu. ali napominjem i podvlacim, to smes samo dok lezis u bonici. kod kuce nemoj ni da pokusavas, pogotovo ako si daleko od bolnice jer ti je zivot ozbiljno ugrozen.

Neznam sta da kazem videla sam da si pisala cak sam ovu temu u detalje prelistala...
Ne krvarim sto je kod vecine zena tako, ne osecam vrtoglavice, ne boli me stomak, nista od toga...
Na proslo uz je videla neku tackicu mada je sada nije videla.
Rekla mi je samo da je videla da mi je malo udebljan zid materice, i da cu za koji dan verovatno dobiti user posted image
Ali kad sam joj javila rezultat bete to mi vise nije pominjala, sta ako se beba tu negde ugurala a da ona nije mogla da vidi, od brega zadebljanja, jer je radila vaginalni uz
Mozda je bolje da mi je uradila preko stomaka....

Za slamke se hvatam i nadam najboljem

naravno da postoji sansa da je rano i da se ne vidi, ali dok se ne vidi to je potencijalna vanmatericna, a ona je jako opasna. ni ja nisam imala ni mucnine, ni vrtoglavice, ni krvarenja. osecala sam se sjajno, World me je cak poset_ila u bolnici, ni po cemu se nije moglo sumnjati na vanmatericnu, beta se pravilno duplirala, vec nedelju dana kasnjenja bila preko 1000, osim sto ploda nigde bilo nije.
u svakom slucaju, ako dodje do problema uz sebe moras da imas overen nalaz krvne grupe i uvek auto u pripravnosti, jer kad se desi ni da se obuces ne mozes od bolova.
ja se nadam da ce sve biti u redu, ali mislim da je dobro sto ti je dr tako rekla, nego da te je poslala kuci kao mene moj dr. prvi put, kad mi je rekao da dodjem za 7 dana, bila sam 6. nedelja, u 2 popodne sam dosla od njega, u 4 mi je to u stomaku popucalo, jedva su mi zivu glavu spasili, dok su utvrdili da sam uopste trudna, beta dakle, pa dok su mi ponovo vadili i slali krv u zavod da odrede krvnu grupu, jer ne priznaju ono iz knjizice, traze uvek papir iz zavoda.. sve u svemu, oprez nije na odmet, ako ti nije problem, moj ti je savet idi u bolnicu, lezi par dana, odmaraj, citaj gloriju, i budi u dobrim rukama, nego sto ovde po forumu pokusavas da saznas sta se desava. ja vise ne rizikujem, odmah sam otisla u bolnicu i veruj mi, bilo mi je mnog lakse tamo, nego kod kuce.
ajde, drzim fige da sve bude u redu i molim te ne zameri mi brigu, iz najbolje je namere.

ps. u bolnici ce bar da ti rade betu i gledaju u stomak svaki cas, bez da se cimas sa uputnicama i kukas da te neko pregleda.

< Poruku je uredio jelena038 -- 10.2.2012 23:31:34 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here