jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Anchy_Ljuba IZVORNA PORUKA: jelena038 anchi, idi kod lekara i moli boga da ti ne pukne jajovod. nemoj molim te da mi zameris, ali dva puta sam prosla tu agoniju i poslednji put prelezala deset_ dana u bolnici cekajuci da se negde pojavi, i na kraju se videlo, u jajovodu, i srce, i sve, ali je bilo kasno da se resi tabletama, nego sam morala pod noz. da napomenem, cekala sam na svoju ruku, znajuci vec sta je vamatericna, znajuci sta je operacija i verujuci da je mrva mozda na pravom mestu. ali napominjem i podvlacim, to smes samo dok lezis u bonici. kod kuce nemoj ni da pokusavas, pogotovo ako si daleko od bolnice jer ti je zivot ozbiljno ugrozen. Neznam sta da kazem videla sam da si pisala cak sam ovu temu u detalje prelistala... Ne krvarim sto je kod vecine zena tako, ne osecam vrtoglavice, ne boli me stomak, nista od toga... Na proslo uz je videla neku tackicu mada je sada nije videla. Rekla mi je samo da je videla da mi je malo udebljan zid materice, i da cu za koji dan verovatno dobiti Ali kad sam joj javila rezultat bete to mi vise nije pominjala, sta ako se beba tu negde ugurala a da ona nije mogla da vidi, od brega zadebljanja, jer je radila vaginalni uz Mozda je bolje da mi je uradila preko stomaka.... Za slamke se hvatam i nadam najboljem naravno da postoji sansa da je rano i da se ne vidi, ali dok se ne vidi to je potencijalna vanmatericna, a ona je jako opasna. ni ja nisam imala ni mucnine, ni vrtoglavice, ni krvarenja. osecala sam se sjajno, World me je cak poset_ila u bolnici, ni po cemu se nije moglo sumnjati na vanmatericnu, beta se pravilno duplirala, vec nedelju dana kasnjenja bila preko 1000, osim sto ploda nigde bilo nije. u svakom slucaju, ako dodje do problema uz sebe moras da imas overen nalaz krvne grupe i uvek auto u pripravnosti, jer kad se desi ni da se obuces ne mozes od bolova. ja se nadam da ce sve biti u redu, ali mislim da je dobro sto ti je dr tako rekla, nego da te je poslala kuci kao mene moj dr. prvi put, kad mi je rekao da dodjem za 7 dana, bila sam 6. nedelja, u 2 popodne sam dosla od njega, u 4 mi je to u stomaku popucalo, jedva su mi zivu glavu spasili, dok su utvrdili da sam uopste trudna, beta dakle, pa dok su mi ponovo vadili i slali krv u zavod da odrede krvnu grupu, jer ne priznaju ono iz knjizice, traze uvek papir iz zavoda.. sve u svemu, oprez nije na odmet, ako ti nije problem, moj ti je savet idi u bolnicu, lezi par dana, odmaraj, citaj gloriju, i budi u dobrim rukama, nego sto ovde po forumu pokusavas da saznas sta se desava. ja vise ne rizikujem, odmah sam otisla u bolnicu i veruj mi, bilo mi je mnog lakse tamo, nego kod kuce. ajde, drzim fige da sve bude u redu i molim te ne zameri mi brigu, iz najbolje je namere. ps. u bolnici ce bar da ti rade betu i gledaju u stomak svaki cas, bez da se cimas sa uputnicama i kukas da te neko pregleda.
< Poruku je uredio jelena038 -- 10.2.2012 23:31:34 >