Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 15:57:27
|
|
|
|
Duškić
|
Da brzo prodju te glavobolje. Ja spremila rucak, deca hoce opet napolje a mrzi me..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 18:11:38
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo isli u Bazel,set_ali kraj rajne.Posle sisli do obale,djeca bacala kamencice.Jedva smo krenuli kuci.Nadam se da su prosle glavobolje 😊
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 19:03:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
P i ja solo ceo dan. I ceo dan bili napolju. Unutra je samo spavao i jeo. Moji se jos nisu vratili
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 21:02:55
|
|
|
|
smeško
|
Prošla glavobolja! Ništa što malo šetnje i kafica ne mogu da reše. Menjamo grejanje u kući,a pojma nemamo, svaki majstor kaže drugačije. Verovatno me i od toga boli glava. Da me pitaš hemijski sastav prošlonedeljne kišnice mogla bih da izdiktiram, ali za grejanje sam duduk.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 7:56:09
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mame! Kako ste danas? M je juče opet u jednom trenutku imala malo povišenu temperaturu. Odvešće je mm danas da joj urade krvnu sliku i crp, pa ćemo videti šta dalje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 8:06:32
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro.Zdrobljena sam nao da nisam cijelu noc oka sklopila.Djecica gledaju Paw,ja jos lezim.Tjeram se da ustanem da pocnem sa pospremanjem
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 8:09:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. T je sinoc od kako smo dosli od mojih dobila temperaturu. Celu noc je mm dezurao. Dzabe sto je dezurao kad sam se i ja budila. Nije bila visoka. Isla je do 37.9, pa se spusti. Od jutros nema. Otisla je u skolu, a ova mala u vrtic. Sad da se razletim. Rucak imam. Samo da zategnem krevete. Posle u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 8:11:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ocajno jede nekoliko dana redom. Ne odmara preko dana. Malo joj je imunitet pao. Grdio ju je mm jer nista ne jede. Naravno da ce da padne imunitet
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 8:14:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Odvela sam T u skolu,sreca pa mi dosla sveki i nisam vodila M,isle smo peske,auto crkao a i mnogo je lepo napolju.Sanjice,moja mladja zeza sad sa hranom,na smenu me zezaju..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 8:19:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von da castis sto ti je dosla svekrva
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 8:24:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro svima 😊 Zelim vam lep dan... 😘
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 8:27:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Moj sin je povracao nocas i nesto malo jutros. Verovatno ga danas necu pustiti u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 8:35:37
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro!Ja čekam da se bebac naspava pa da malo briskam prasinu u njegovoj sobi. Ceka me i peglanje pelena. Deca su u skoli i vrticu. Mi, u poslednje vreme, nemamo problem sa jelom koliko sa plakanjem pred vratima vrtica. Pravo niotkuda. Sinoc sam kasno legla, osecam se pregazeno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 9:02:08
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana virus ga uhvatio? Ja uopste necu vise da pisem o Davidom jelu,ne znam sta vise reci na tu temu 😤
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 9:07:35
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Von da cas_tis sto ti je dosla svekrva Hahhaa..evo nosi ga,ala je tezak! Pa on nece da lezi,samo se dize..hahaha..ja umirem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 9:14:09
|
|
|
|
pari
|
Ja nikako da pisem...U subotu ipak bili u Ns kod mojih,bilo bas lepo...strand,pa rucak kuci pa u centru bili...Juce imali 2 rodjendana pa nam je proleteo dan...izmedju se malo proset_ali. Ja sad napravila neke mafine od jabuka,poslecu nesto slano. Predvece mi dolazi kuma da vidi T. Sva sreca pa je lepo vreme pa je nekako sve lakse...Jedino sto virusi vladaju ocigledno. M se brzo izborio sa stomacnim...jednu noc i jedan dan je trajalo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 9:25:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Blazi oblik stomacnog vlada..traje 1 dan..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 9:25:44
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro S zaspala. Cekam da se probudi pa da prosetamo do mojih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 9:26:47
|
|
|
|
pari
|
Maraj, mozemo se jedno zajedno proset_ati tu po kraju makar malo 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 9:27:55
|
|
|
|
Maraj
|
E pari mogle bi...vec sutra . Ostavicu ti br mog mob u pp da se dogovorimo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 9:53:07
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Ja na poslu, njih dve u vrticu. .. Za vikend nam je bas bili lepo, rodjus je prosao super. Juce imali goste, nismo nista odmorili, ali nema veze. Bitno da nam je bilo lepo. Joj od tih virusa covek vise da poludi. I u NS se bas zale na taj stomacni. Von, znaci pomoc ti je tu. Sad sve cetiri u vis😅😅😅
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 9:57:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, kukaj kako te sve boli Pretpostavljam da je neki virus, nemam pojma. Kupila sam mu neki probiotik, skuvala caj. Posle cu i supu iz kesice. Emice, moja deca nista ne jedu, zali Boze spremljene hrane. A gospodjica u vrticu jede sve
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 9:58:31
|
|
|
|
pari
|
Jess, super za rodjus! Kako ti je na poslu? Jesi zadovoljna? Meni T spavala jedno sat vremena. Taman sam nasla i neke keksice da napravim pa cu to sad. Volim da pecem,a da kuvam bas i ne...
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 10:32:38
|
|
|
|
jess021
|
Pari, super mi je. To je posao koji sam ja radila, radno vreme mi je super. Tako da sam bas zadovoljna. Kuc kuc😆
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 8.10.2018 10:34:01
|
|
|
|
pari
|
Super jess,bas mi je drago!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Osnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Ishrana bebeNajbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?