Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 16:51:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Ja sa decom u dvoristu. Prepodne sam vila efektivna. Svasta po kuci i imala dva casa. Rosita u istom smo sosu sa tim zakazivanjem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 17:14:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas si "vila"!Malo pre sam dosla od frizera..bogami 5h sam bila.morali su 2 puta pramenovu da se mazu,jer mi je tamna kosa,da ne budem zuta..i posle feniranje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 17:33:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, svaka ti cast. Ja sam, evo, kod frizera, nadam se da necu bas zaglaviti 5h... mada koliko nisam bila, vrlo moguce da hocu
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 18:06:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Cekamo sliku mama jo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 18:11:10
|
|
|
|
emicaa
|
Von ako si,bar si odmorila 😊 Mi bili u sumi pa smo odmah po povratku djecu kupali.Crni su bili od glave do pete 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 19:40:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
I vila i bila 😂 evo i P muci nos. Komesa se vec a sad je zaspao. Bice ovo duga noc. D sutra ima utakmicu. P i ja ostajemo kuci 😞Bratancu je sutra rodjendan P i ja ostajemo kuci 😞
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 19:44:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Toliko sam se naradila danas i plus animacija dece. Rekoh u kafanici cisti, kuvaj. T nije rucala. Pojela je samo supicu. Rekla sam gladuj ako hoces. Sad sam ispekla mafine sa tikvicama. Sofi mi je pomagala. Sad vecera i krevet svi.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 20:14:52
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame Ja sa S lezim. Uspavala sam je vec ali je L probudio. Pa sad opet.... Moj L voli da zajedno spremamo u kuhinji. Danas smo pekli palacinke. On je i mutio mikserom i sipao mi kutlacom u tiganj. Ja pekla. Tako se zanimamo. Inace i njemu je bas pun nos. Sazrelo mu pa bas tesko izbacuje kad duva nos
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 20:21:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro vece. Mi bili u komsiluku na rodjendanu. Maca se nesto unervozila, sad je zaspala. Mada je i danas slabo spavala.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 22:03:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso sto ne odete na rodjendan bar? David je danas 4 puta kakio,prvo kuci pa u prodavnici,onda u sumi i na kraju u kadi 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 7:13:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Bila sam sinoc na susretu generacije i oko pola 2 smo se razisli,da sednem u auto,upali i ugasi se..ja opet,ono opet..i svetli akumulator!!??!nikad nam se to nije desilo! Zar meni,prvi put sam izasla i zezne me auto,izgleda ni za di sam nisam😏 dosao mm po mene, inace je bilo odlicno,bilo je nas 22je..nismo se dugo videli.I jutros se M budi,muz ne moze da reaguje..dobro da nisam posle otisla u dalji provod...oni svi otisli..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 8:22:29
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro devojke. Evo mene. Moje dete od dinoc opet malo temp, jutros u 5 opet. Dala Brufen, cekam mm da mi se javi da vidim kako je sada. Oh... Inac nema nekih spec novosti kod nas, ili smo u vrtic, sve je bilo perfektno do sinoc. Danas imam posle podne neka posla, a kao cu zbog malog ne znam.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 8:43:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mi smo lose spavali. Cele noci smo se budili. Svasta sam sanjala. Sofi je buncala i plakala. Mm se isto nesto trzao. Jedino T je spavala kao top. Sad cemo u crkvu. Posle kod mojih. Moram da vidim moje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 8:46:20
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 9:09:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sanjice, identicno. Maca je užasno spavala, a ja svasta sanjala. Glava me opet boli
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 9:27:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,jeste se premorili pa lose sanjali.Gledam Zikinu sarenicu,u Pa,puno poznatih...Mm ode da vidi sta je sa kolima..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 9:31:11
|
|
|
|
vocicana
|
Ej a svi su nesto grozno spavali, svi. Evo i koleginica mi se zali, evo ga ovo moje dete isto nikakav je. Mozda nesto ima, u vazduhu da smo svi ovako kao pokoseni.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 9:35:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam 3h spavala,ali koma😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 9:42:28
|
|
|
|
vocicana
|
Von ti i ja smo izgleda samo bile u komi, doduse ja sam uvek u komi, dalkeo bilo, kao da u bunar padnem kada legnem da spavam.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 11:23:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mene od jutros boli glava. I juce me je bolela.Sofija mi je sumnjiva. Uvek tako kad bunca se razboli. Sva mi je nikakva. Videcemo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 11:41:44
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Sanjice, nadam se da se ipak neće razboleti. I mi smo loše spavali. M se hiljadu puta budila i pričala u snu. Tražila mi je i sladoled Ja se inhaliram, zaribala sam dobro. Sad ću sa njom malo da odspavam, jedva držim oči otvorene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 11:46:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Mene ne da boli,nego rastura glava!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 12:46:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Da se upisemo i mi smo grozno spavali. Budio se P kako sam i ocekivala. Jadnicak. Moji na hokeju. Ja koordiniram iz kuce, Navodim mm gde ima patike da kupi D isti model kao i prosle god. Gde da ode i kupi poklon. Sve naravno provereno preko neta. Resila sam klizaljke I to vrlo jeftino za 1500 din a mislili smo da ce nam otici bar 60e na to. Imala sam i cas. P drema drugu turu. Bili do prodavnice. U setnjici. Ja evo ukljucila masinu i zezam se na kompu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 14:46:36
|
|
|
|
smeško
|
Dobar dan, mame! Bas ste nam nedostajale! Mi nikako da popravimo komp, na telefonu nemam dovoljno memorije, pa mi otkazuje poslusnost,... Tvrdoglava sam i necu memorijsku karticu, nego planiram da promenim ceo telefon. Sada sam se usunjala kod mm i uzela njegov lap top. Veca deca se igraju na ulici sa drugarima, J se igra u kolicima na terasi dok jos ima svezeg i toplog vazduha. I mene boli glava, samo gundjam po kuci. Sve pod kontrolom!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 15:19:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Smesko
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?