|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
8.10.2018 10:42:45   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: smeško

Dobro jutro!Ja čekam da se bebac naspava pa da malo briskam prasinu u njegovoj sobi. Ceka me i peglanje pelena. Deca su u skoli i vrticu. Mi, u poslednje vreme, nemamo problem sa jelom koliko sa plakanjem pred vratima vrtica. Pravo niotkuda. Sinoc sam kasno legla, osecam se pregazeno.

smeško user posted image kako ste se uhodali sa novim članom user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 226
8.10.2018 12:11:39   
smeško
 Anci,  user posted image super! Sam se uspavljuje, sam trazi da sisa, sam se igra. Dobar je. Najvise voli mamu, prirodno. Obozava Nikolu. Zongliram izmedju dojenja, presvlacenja i vrtica i skole, ali uspevam sve za sada. Pregurali smo i ovaj ,,americki" virus, bebac je najbolje prosao. Nemam puno slobodnog vremena, samo krstarim po kuci i ucim decu da preuzmu malo vise odgovornosti jer, u suprotnom, uskoro necu moci da izadjem na kraj sa cetvoricom. Dobri su svi. Trude se. Ja drzim konce kao i do sada. Svakog vikenda idemo nekud van kuce, svi se preporodimo, pa od ponedeljka nas zveknu obaveze...Nikako da popravim komp, pa da normalno pisem, ali mozda je i bolje tako, za sada, Nikoli drugari iz skole su potpuno u fazonu igrica...hocu da mu pokazem da se moze i bez njega. Tata ima poslovni koji ne diramo i to je to.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 227
8.10.2018 12:21:10   
Ana RR
Super ste, smeško user posted image i najbolje je tako - moje dete isto ne dira kompjutere, jedino tablet traži ali mu odredim koliko dugo sme da ga koristi. A od igrica igra tetris i potapanje brodova sa mm na tv-u user posted image

Ju kakav je to američki virus - nisam baš u toku?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 228
8.10.2018 12:29:47   
smeško
Ne mogu da otkucam poruku zbog Cokolina i nerviram se. Nisam ukapirala da se samo klikne, ali ne nerviram se pa cekam da se skloni.😂 Nisam bila zainteresovana za nag.igru, mi to ne jedemo. 😂 Kompjuter je zarazna stvar, ali ja bih da ga popravimo zbog fotografija na hardu. Rešila sam da ih sve posaljem mailom fotografu, pa koliko kosta dacu. Ovako ostajem bez njih. U skoli je aktuelna neka horor igrica, poludim kada mi prica o njoj jer znam da mi indirektno trazi da je igra koliko god mu ponovljala da ne dam. Americki virus je onaj poznatiji kao saka,usta, stopalo. Tako nekako. Marko je nadrljao sa osipom, stravicno je bilo gledati ga koliko ga svrbi. Cesali smo ga cetkom za macu. Niki je prosao bolje, a Joca ga je pregurao najlakse.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 229
8.10.2018 12:57:12   
Ana RR
Joj znam :( mukica, baš je nagrabusio. Samo da je prošlo.

Spominje i moj Marko neku igricu ali zna da toga nema u našoj kući. Imamo desktop i dva laptopa ali ni na jednom nema igrica. Mm mu je rekao da kada nauči da crta da će mu kupiti tablu za crtanje na kompu :)

E, CeWe ima često akcije za fotke, mi kod njih radimo photo book kada fotkamo nešto. Super su.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 230
8.10.2018 13:02:34   
Sanjica26 RR
Smesko,  super sto uspevas sve.  Nisam ni sumnjala u tebe. :)Imam sad pauzu,  pa vam pisem.  Javlja mi mm da je uzeo T iz skole.  Ok je. Ima puno domaceg da radi.  Kad dovede Sofiju obe idu na spavanjac.  I mi ogranicavamo decu.  U stvari skoro ne igraju igrice.  Samo kad T ode kod druga.  Njemu roditelji dozvoljavaju.  Tad je pustim,  ali vise gleda.  

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 231
8.10.2018 14:28:27   
smeško
Sanjice, pa i nemam izbor. 😂 Ali, J je divno dete, pa je sa njim sve lako. Cak sam mislila i na zumbu da krenem uvece. Iz trudnoce sam izašla fit, ali posle nje...nabacih 10-ak kg viska. Srecom, mm mi stalno daje komplimente kako sam mu lepa, pa nemam pritisak da moram da zurim, ali skinucu polako jer mene nervira.A igrice bih mu malkice i dozvolila da nisu na ekranu koji zraci i da nije horor igrica. Ovako nema sanse.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 232
8.10.2018 14:52:38   
vonavoj
Jeste blesave! Skuvala sam rucak.usisala, obrisala podove..digla sam dupe,ali da radi.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 233
8.10.2018 15:01:58   
mama Jo
Dobar dan. Sta sam ja sve od jutros uradila, sad kad se okrenem oko sebe samo haos vidimuser posted image
Izasle smo napolje i ostavile onako na stolu sve kako su jele... sad su zaspale pa odo' da sklanjam...
Opet sam dobila 10 dana ranije, ne znam zasto, i prosli mesec evo i sad...

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 234
8.10.2018 15:40:42   
Maraj
Smesko user posted image za tm
Von user posted image tako se najbolje skidaju kg, kad smo kod kg...ti mozda i nemas visak.
Joj ja imam 10kg viska...al ajd...jos par meseci pa cu se aktivirati. Ne bi bilo lose da izbacim slatko, al sta cu kad ne mogu bez cokoladnih sitnica....

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 235
8.10.2018 15:44:29   
vonavoj
Maraj i ja sam u plusu 10kg😂😂I aktivna sam,ali od kucnih poslova kg slabo idu na dole..hahaha.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 236
8.10.2018 16:39:00   
Maraj
Ma meni opet sve u stomaku. Kao i u prosloj trudnoci. Najgore mi sto sam opet krenula pojas tj steznik da nosim. I kupila sam drugi. Ali ne mogu...iz nekog razloga me boli leva lrepona od pojasa. Tako i prosli put, tako i sad. Mislila sam da je do pojasa pa sam kupila sada drugi. Ali ne vredi.... jos mi i prija da se malo stegnem...
Ne vredi, moracu da se aktiviram za par meseci, ne mogu sad zbog cr

Ja rucala sad punjenu papriku. Mama spremala. I naravno, najukusnije su mamine user posted image

Vaspitacica koja se stalno zali na L, danas ga pohvalila da je dobar, fin i kulturan. Da se zahvaljivao. Inace mi negujemo te lepe reci (hvala, izvoli, izvini...)
Tako da eto, danas sam srecna sto ga je bas ona pohvalilauser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 237
8.10.2018 16:41:12   
pari
Bravo Maraj za decaka 🙂

Mi danas bile dosta napolju. Cak sam se i sa jednom drugaricom nasla pa smo malo sedele napolju u kaficu. Spremala malo po kuci. Pekla pitice i pravila paradajz. Sad cekam mm pa idem po M i po kumu pa cemo kod nas malo...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 238
8.10.2018 17:48:13   
mama Jo
Uzivajte pari 😊
Maraj, super za Luser posted image eto izgleda da je ukapirala kako sa njim 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 239
8.10.2018 18:58:30   
smeško
Maraj, ja te razumem. I ja sam raspalila po slatkišima! I u fazonu od ponedeljka cu, ja uvek krecem od sledeceg dana sa redukcijom. :DBice L super, samo da se malo navikne.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 240
8.10.2018 19:04:35   
vonavoj
Posle treceg imam ogrooomaaan stomak.samo stomak..u farmerkr udjem..

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 241
8.10.2018 19:39:01   
smeško
Udjem i ja u farmerke. Sa lasteksom. :D

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 242
8.10.2018 20:21:03   
Maraj

IZVORNA PORUKA: smeško

Udjem i ja u farmerke. Sa lasteksom. :D

user posted image i ja . U one moje trudnicke user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 243
8.10.2018 20:27:33   
smeško
A helanke sto volim...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 244
8.10.2018 20:34:34   
Maraj
Jooooj ...user posted image
Samo da nas ova zima ne prevari. Tek kad dodje leto i letnka garderoba...ima da se smorim ako ne smrsam bar 5kg do tad....
Al dojim S i uzasan apetit imam. Najgore sto jedem slatko...

Inace S nikako da zaspi. Lezim pored nje
Taman zaspi, opet se probudi

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 245
8.10.2018 20:38:14   
smeško
Ma, neka smo zive i zdrave! Mene nervira sto bih morala da kupujem novu odecu, a ja mrzim kupovine. :)I ja lezim pored J. Ispricao se, sada ce valjda da spava. Isto se sam uspavljuje.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 246
8.10.2018 21:41:24   
Sanjica26 RR
Dobro vece.  Ja sam legla pored S,  ali ona usta ne zaklapa.  T nam ima temperaturu.  Dali smo joj lek.  Valjda ce ovo malo cudovistance da zaspi. Moram jos nesto da rasklonim po kuci,  pa da se ja tusnem i u krevet.  Tesko da cemo nocas spavati. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 247
8.10.2018 21:43:59   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Ja uspavala P pa isla jos i do advokata neke papire da potpisem. Pa sam se baaas zadrzala evo vratila se, sveki je dosla da bude tu. Budio se naravno ko u inat. Sutra ocekujem zurku. Danas nije kakio a ni pustao gasove. Znaci bice veselo. Odmah cu mu ujutru dati mikroklizmu da se ne pati i probiotik pa nek mi je Bog u pomoci. U 9 vec imam cas pa moram do mojih pa da se vratim nazad. Mislim ok sve ja mogu sama ali je ipak sve za nijansu lakse kad je mm kuci. bice tu u cetvrtak. Pa cu tad da odanem.Sad bi valjalo jos sa sefom da se cujem ali nemam snage poslacu mu samo poruku da idem u krevet.
Crkoh danas. Jos sam ceo dan sa decom provela. Pravila im i proje. Ja to kao u crtacima sve na prozor stavim sokice grozdje ako sam nesto mesila. Svi me zezaju da imam pult. Al to mi bas zgodno samo izbacim kroz prozor za decu i oni lepo uzimaju. Milina.P je dobar al ceo dan kod mene. Ja doruckovala i evo tek sad vecerala. A to znaci da nisam popila svoju terapiju uz ruckuser posted image
Odoh da se komiram pre nego sto P krene da se budi a budice se sigurno.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 248
9.10.2018 7:47:26   
Maraj
Jutro mame. Mi ustale. L u vrticu.
S mi se nocas budila i jaukala
Ne znam sta joj je bilo. Kakila je juce 3 ili 4 puta
Ne bi trebalo da je stomak.
Sad skuvah sebi kafu pa cu da srcem dok S siki

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 249
9.10.2018 7:58:55   
smeško
Dobro jutro!
Sanjice, kako je T? Ivana, a tvoje mace?
Otpratila sam sve iz kuce. Peckam sebi lepinjicu, J je sisao, presvucen, sprema se da odspava jos malo.Maro, koliko kafe pijes, je l'' obracas paznju na kolicinu?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here