Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 16:51:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Ja sa decom u dvoristu. Prepodne sam vila efektivna. Svasta po kuci i imala dva casa. Rosita u istom smo sosu sa tim zakazivanjem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 17:14:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas si "vila"!Malo pre sam dosla od frizera..bogami 5h sam bila.morali su 2 puta pramenovu da se mazu,jer mi je tamna kosa,da ne budem zuta..i posle feniranje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 17:33:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, svaka ti cast. Ja sam, evo, kod frizera, nadam se da necu bas zaglaviti 5h... mada koliko nisam bila, vrlo moguce da hocu
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 18:06:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Cekamo sliku mama jo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 18:11:10
|
|
|
|
emicaa
|
Von ako si,bar si odmorila 😊 Mi bili u sumi pa smo odmah po povratku djecu kupali.Crni su bili od glave do pete 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 19:40:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
I vila i bila 😂 evo i P muci nos. Komesa se vec a sad je zaspao. Bice ovo duga noc. D sutra ima utakmicu. P i ja ostajemo kuci 😞Bratancu je sutra rodjendan P i ja ostajemo kuci 😞
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 19:44:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Toliko sam se naradila danas i plus animacija dece. Rekoh u kafanici cisti, kuvaj. T nije rucala. Pojela je samo supicu. Rekla sam gladuj ako hoces. Sad sam ispekla mafine sa tikvicama. Sofi mi je pomagala. Sad vecera i krevet svi.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 20:14:52
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame Ja sa S lezim. Uspavala sam je vec ali je L probudio. Pa sad opet.... Moj L voli da zajedno spremamo u kuhinji. Danas smo pekli palacinke. On je i mutio mikserom i sipao mi kutlacom u tiganj. Ja pekla. Tako se zanimamo. Inace i njemu je bas pun nos. Sazrelo mu pa bas tesko izbacuje kad duva nos
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 20:21:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro vece. Mi bili u komsiluku na rodjendanu. Maca se nesto unervozila, sad je zaspala. Mada je i danas slabo spavala.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 6.10.2018 22:03:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso sto ne odete na rodjendan bar? David je danas 4 puta kakio,prvo kuci pa u prodavnici,onda u sumi i na kraju u kadi 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 7:13:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Bila sam sinoc na susretu generacije i oko pola 2 smo se razisli,da sednem u auto,upali i ugasi se..ja opet,ono opet..i svetli akumulator!!??!nikad nam se to nije desilo! Zar meni,prvi put sam izasla i zezne me auto,izgleda ni za di sam nisam😏 dosao mm po mene, inace je bilo odlicno,bilo je nas 22je..nismo se dugo videli.I jutros se M budi,muz ne moze da reaguje..dobro da nisam posle otisla u dalji provod...oni svi otisli..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 8:22:29
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro devojke. Evo mene. Moje dete od dinoc opet malo temp, jutros u 5 opet. Dala Brufen, cekam mm da mi se javi da vidim kako je sada. Oh... Inac nema nekih spec novosti kod nas, ili smo u vrtic, sve je bilo perfektno do sinoc. Danas imam posle podne neka posla, a kao cu zbog malog ne znam.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 8:43:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mi smo lose spavali. Cele noci smo se budili. Svasta sam sanjala. Sofi je buncala i plakala. Mm se isto nesto trzao. Jedino T je spavala kao top. Sad cemo u crkvu. Posle kod mojih. Moram da vidim moje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 8:46:20
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 9:09:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sanjice, identicno. Maca je užasno spavala, a ja svasta sanjala. Glava me opet boli
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 9:27:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,jeste se premorili pa lose sanjali.Gledam Zikinu sarenicu,u Pa,puno poznatih...Mm ode da vidi sta je sa kolima..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 9:31:11
|
|
|
|
vocicana
|
Ej a svi su nesto grozno spavali, svi. Evo i koleginica mi se zali, evo ga ovo moje dete isto nikakav je. Mozda nesto ima, u vazduhu da smo svi ovako kao pokoseni.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 9:35:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam 3h spavala,ali koma😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 9:42:28
|
|
|
|
vocicana
|
Von ti i ja smo izgleda samo bile u komi, doduse ja sam uvek u komi, dalkeo bilo, kao da u bunar padnem kada legnem da spavam.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 11:23:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mene od jutros boli glava. I juce me je bolela.Sofija mi je sumnjiva. Uvek tako kad bunca se razboli. Sva mi je nikakva. Videcemo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 11:41:44
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Sanjice, nadam se da se ipak neće razboleti. I mi smo loše spavali. M se hiljadu puta budila i pričala u snu. Tražila mi je i sladoled Ja se inhaliram, zaribala sam dobro. Sad ću sa njom malo da odspavam, jedva držim oči otvorene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 11:46:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Mene ne da boli,nego rastura glava!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 12:46:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Da se upisemo i mi smo grozno spavali. Budio se P kako sam i ocekivala. Jadnicak. Moji na hokeju. Ja koordiniram iz kuce, Navodim mm gde ima patike da kupi D isti model kao i prosle god. Gde da ode i kupi poklon. Sve naravno provereno preko neta. Resila sam klizaljke I to vrlo jeftino za 1500 din a mislili smo da ce nam otici bar 60e na to. Imala sam i cas. P drema drugu turu. Bili do prodavnice. U setnjici. Ja evo ukljucila masinu i zezam se na kompu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 14:46:36
|
|
|
|
smeško
|
Dobar dan, mame! Bas ste nam nedostajale! Mi nikako da popravimo komp, na telefonu nemam dovoljno memorije, pa mi otkazuje poslusnost,... Tvrdoglava sam i necu memorijsku karticu, nego planiram da promenim ceo telefon. Sada sam se usunjala kod mm i uzela njegov lap top. Veca deca se igraju na ulici sa drugarima, J se igra u kolicima na terasi dok jos ima svezeg i toplog vazduha. I mene boli glava, samo gundjam po kuci. Sve pod kontrolom!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 7.10.2018 15:19:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Smesko
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ishrana bebeNajbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?