Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 30.10.2018 22:08:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja pravim haljinu za D od plasticnih kesa i dzaka za krompir😱 treba da bude "kupus" na kupusijadi. Siz cu da dobijem. Pri tom ima i utakmicu i dva rodjendana taj dan. Nesto mora da otpadne. A siz dobijam od ovih plasticnih kesa. Necu jos dugo u krevet cini mi se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 7:25:05
|
|
|
|
milicicak
|
Jutro mame. Mi konacno spavali u svojim krevetima 🙂 mm i mini buba odose na test, ako sve bude dobro, cas_tim.Ljiso, jesi li napravila kostim?Smesko, sta se desava sa dojenjem?Ostsle mame, nadam se da su deca zdrava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 7:42:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Milicicak, bice dobar test Ljiso, kako kostim? Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 7:51:51
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro!Mili, drzimo palčeve!J opet poceo redovno da kaki! :-)Danas nam konacno dolazi majstor za grejanje da poveže ovu pec sa radijatorima. Lomio covek nogu, super je sto hoce i sada da dodje. Jedva cekam!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 7:56:37
|
|
|
|
smeško
|
Sta se desava sa dojenjem videcemo sledece srede na merenju, da ne masim ovde temu previse. Nadam se da ce biti sve ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 8:03:27
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mame! Samo da vam mahnem. Došla sam kod orl na kontrolu, čekam. M ostala još danas kod kuće. Ako danas ne bude imala t, sutra će u vrtić. Nadam se da ste sve dobro. Lepo provedite dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 8:33:00
|
|
|
|
smeško
|
Jesu li bolje usi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 9:10:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro drage moje!🙂 Ljiso, ja se zagrejala za maskembal u Delta C. , ali izgleda da cu da odustanem...Milena, i moje devojke kuci, starija primila prevenar, ali kaslje dosta, mladja izgleda ima bronhitis, znoji se kao luda, sva joj kosa bude mokra, prima terapiju..ludilo. Pozz
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 9:38:52
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Mm danas slobodan pa smo vec van kuce. Cekam ga da nam kupi dorucak pa nastavljamo dalje.... Mili, gde ste do sad spavali, , ili niste nikako spavali? Smesko super za kakenje. Mi i dalje malo zezamo s time... Ljiso napravi li haljinu Meni kosa jezivo pocela da opada pre par dana...ne znam sta cu....svuda moje kose...
< Poruku je uredio Maraj -- 31.10.2018 9:39:29 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 9:43:02
|
|
|
|
milicicak
|
Maraj, bili smo u Misovicu od petka, V je imao bronhitis, pisala sam u temi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 10:42:02
|
|
|
|
smeško
|
Jao, Mili. Pa kako ste sad?Maro, kako je J napunio tri meseca opada mi kosa za jednu periku dnevno. Proslog puta je trajalo tri meseca, videcemo sad.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 10:44:55
|
|
|
|
Rosita
|
Cao mame, ja u nekim poslovima, ali ok je, kreativno pa nije smaranje, sad sam uspavala N i uzela lapatopa sto bi moja baba rekla . Volela bih da smo van, da on spava u kolicima a ja da sedem na kafu i citam, ali suvise je rizicno, koliko ce spavati... dok smo u kuci i rucak mogu da mu skuvam i tako... Mili, bre, bronhitis... bitno da ste sad ok! Srecno bubici! Smesko, ne zezaj, znas i sama da postoje te krize dojenja, bicete super! Koliki je sad tvoj momak? Pominje se deka mraz, dajte temu! I samo da Boga molim da budem zdravi. Meni je D zadnjih Novih g uvek bio bolestan, kad god je okupljanje, evo izbacujem to iz sebe i secem tradiciju . Svima lep dan!
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 11:39:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja sam od jutros u haosu. Nista novo. :D Sofi je kod kuće. Zakacio ju je stomacni. Nije jos uvek strasno. Vazno da nema opstrukcije standardno. Trazila mi je caj. Pije i probiotik. I mene muci stomak posle ciklusa. Evo Rosi tema Sad sam u skoli.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 11:48:25
|
|
|
|
Rosita
|
Hvala, sanjice! I moji su uz T imali povracanje, samo jednom, a D je jedan dan imao kaku kao povracku, da prostite, bas sam se naostrila da posmatram sta ce biti, taj dan yveknuo 2 jaka probiotika i normalizovalo se.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 31.10.2018 12:45:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Selimo se u novembar Klik
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?