Nora332 -> RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] (6.8.2021 16:01:30)
|
Gago i ja mislim da je rano za simptome, tek je 19. dan. Sacekaj jos par dana. Neke zene nemaju nijedan simptom pa jesu trudne 🙂 ja pamtim tesku mucninu i nagon na povracanje od mirisa (pre otprilike godinu dana), naravno nije imalo veze s trudnocom, ko zna zasto se desilo. Posle sam naucila da sve i da imam simptome moram da naucim da ih ignorisem, ovako se samo razocaram. Najbolje je po meni sacekati da ciklus izostane. Inace, ja imam sablasne bolove u jajnicima od pre sat vremena. Bas bas me boli, nije mi se ovo skoro desilo. Vise levi. Pritisak tezak, ne mogu da se namestim. Grudi su mi naduvene, izasle neke sitne bubuljice po obrazy, a posto je danas 14. dan ciklusa rekla bih da je ovulacija. Cudno mi je samo sto inace nemam bas ovakve bolove, ovulacije su mi uvek jedva primetne bile. Desi se i neki simptom, naravno, ali nista prenaglaseno. Po prvi put ikada sam u iskusenju da popijem lek protiv bolova zbog ovako necega. Sinoc me bockalo, ali bas sitno,kao iglicom levi jajnik i to je to. Ovo sad odjednom, nista mi nije jasno.
|
|
|
|