Nora332 -> RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] (26.7.2021 19:05:59)
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Nora, što se tiče plodnih dana, set__i se da sam sada posle sve ove frke zatrudnela na 24.dan ciklusa 😄 a inače imam redovne oko 27 do 30 dana. Šta se ovo sad desilo, nemam pojma, tako je htelo i tako je bilo suđeno. Zato opustite se, kao što smo se mi opustili jer, treba da dobijem, neće se desiti trudnoća 🤭 može da se desi, itekako. Hoću da kažem da iako jurite ovulaciju na sredini ciklusa, moguće da ona dođe kad mislimo da nije. Uživajte😘 Hahahahah, Bubice ti si moj heroj! 😄 Pa znala sam da je morala i kod tebe ovulacija da se poremeti, zato sam i napisala ono iznad, muz me dao na razmisljanje. Pauzirali smo s odnosima 6 nedelja zbog operacije i vratili se u normalu nekih 6 dana pred ciklus, i kasnilo dva dana, ja sam znala da je od stresa + operacija, on me ubedjivao da je moguce da se ovulacija pomerila. A posto se tebi tako desilo, nije iskljuceno jer nam je prica ista (znas na sta mislim) 😊 Pisi kako napredujes, sta kaze doktor za papu, kad se radi to posto si trudna? Nadam se da je sve super 😊 hvala ti za komentar, uvek me oraspolozis. Leptirice, koristila sam prosle godine trakice par meseci i nijednom mi bas pozitivan rezultat nije pokazalo, nesto blizu, tako nesto. Radicu i folikulometriju uskoro,nadam se. Bice da sam ih radila pogresno ili da jednostavno ovulacije nema na sredini meseca, a doktor mi je potvrdio da normalno ovuliram plus su mi svi hormoni bili super sem stitne i prolaktina, to je sredjeno, na terapiji sam i dalje, e sad - planiram sl meseca ponovo hormone da radim zbog prolaktina jer sam imala pre par nedelja strasan stres i zanima me kako se to odrazilo na organizam sada. Hvala ti na podrsci! 😊 Koje trakice si koristila?
|
|
|
|