Nora332 -> RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] (8.8.2021 23:48:10)
|
Hvala puno svima na podrsci, jako mi znaci! Mislim da je ovog puta Gagi potrebnija. Ja ne ocekujem trudnocu. Jeste da se ne pazimo i da zelja nije stala, ali ne zelim vise da se nadam, previse sam povredjivana. Ta nada koju dam sebi a onda iscezne u sekundi kad vidim da sam dobila, jedan od najuzasnijih osecaja. Ne mogu vise jednostavno da prolazim kroz to. Kad bude bice. Moram da priznam da ovih dana vise razmisljam o tome nego prethodnih meseci, jer ulazim dosta na forum... Strah me je da se nadam, iskreno. Ne znam da li me neko razume. Gago, to ti je odgovor kako sam 🙂 ja vec znam da cu da dobijem i unapred sam tuzna,ali sama si rekla bice kako je zapisano. Ako u dogledno vreme ne bude prirodno,bice inseminacija. To je to. Sto se tebe tice, razumem te ODLICNO kako se osecas. Znam da nema toga sto mogu da ti napisem a da ti olaksam. Isto tako znam da ce dan ciklusa da ti bude najgori jer ces celog dana da trcis u wc. Samim tim mozda i sama sebi odlozis ciklus na dan, dva, desavalo mi se i to, psiha je cudo. A onda opet taj zacarani krug. Pa jos traganje za simptomima... Uzas. Ja se toliko nadam da jesi trudna, drzim ti palceve i ocekujem test za par dana 😊 Inace, i ja sam danas pomislila na tebe, set_ila sam se Viola testa za trudnocu, on navodno detektuje trudnocu vec 8 dana nakon zaceca i oset_ljiv je 5 (zaboravila sam mernu jedinicu, miu ili mui 😂😂😂 ). Generalno vecina testova ima 25, neki imaju i 10 (baby rapid), to spada u one bas rane testove. Ova Viola je navodno najraniji moguci, izguglaj. Mozda ti olaksa. Ali iskreno ja sama ne verujem u to i mene licno bi bilo strah da radim test pre nego sto zakasni bar 2-3 dana (umela sam nekad da radim i ranije). Pomenula sam cisto jer znam za to, ne tvrdim da je istina. Javljaj kako si. Grudi, sekret, bolovi... Sve su to simptomi i trudnoce i ciklusa, ne mozes jos da znas. Znam da je iritantno ali tako je.
|
|
|
|