Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2018 12:56:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, sta da ti kazem.. mozda ce bata voleti pa ces onda zbog njega spremati opet kako i ti vise volis 😊 Htela sam da vas pitam za proso... Kako ga spremate, i uz sta najcesce sluzite? 😊
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2018 13:07:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam to spremala maci zbog gvožđa Uvece potopim u vodu, ujutru isperem i skuvam. Mozes uz sta hoces, voce, povrce...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2018 13:11:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam isto Jani spremala kad je pocela da rucka... ona je volela, isto tako samo ga obarim... Sad bas dugo nisam... pa sam pomislila da bi mogli i mi veliki malo zdravo da se hranimo 😊 Ali samo tako obaren mi nesto bljutavson 😂 Pa, rek'o, mozda neko ima neku foru
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2018 13:16:03
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Mama Jo, ja uvek stavljam paradajz sok u paprikaš, ne stavljam alevu ni brašno. I tačno mu da ukus. Eeee a za šampitu ja imam ovaj recepis ŠAMPITA Les, a da li mozda imas neki za krempitu?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2018 19:08:16
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: jess021 IZVORNA PORUKA: lesica RR Mama Jo, ja uvek stavljam paradajz sok u paprikaš, ne stavljam alevu ni brašno. I tačno mu da ukus. Eeee a za šampitu ja imam ovaj recepis ŠAMPITA Les, a da li mozda imas neki za krempitu? Jess a da napravis sampitu,vidis da ti saljemo recepte za sampitu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2018 19:10:20
|
|
|
|
vocicana
|
Ja joj saljem rcpt za krempitu, odusevice se. Meni je dala moja komsinica nemica, ona je tako dobro pravi.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2018 19:12:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci napisi i ovde.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.3.2018 14:34:54
|
|
|
|
vocicana
|
Vesi hocu, mozda bolje u C kuhinju. A sada razmisljam omojoj svekrvi. Kazem ja njoj, moze li jedan ruckic za nas u nedelju kada se vratimo? Ona me srce moje pita sta hocete sve cu da spremim. Dala sam joj slobodu, sve mi je slatko kada ona spremi, osecam da ce bas biti dobro.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.3.2018 11:13:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zene, jel imate dobar recept za kikiriki puter?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.3.2018 13:52:27
|
|
|
|
milicicak
|
Sanjice, treba ti samo dobar blender. I blansirani kikiriki. Ja nikad nisam nista dodavala. Samo blansirani kikiriki u blender i mutis dok se ne pretvori u glatku masu. Mozes da dodas trunku maslinovog ulja ali ne moras
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.3.2018 17:36:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Super, nisam znala da moze tako, relativno jednostavno da se napravi. Probacu i ja... A proveren nacin da napravim lepu i glatku glazuru od cokolade? Znaci nikada ne mogu da potrefim kako...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2018 9:46:08
|
|
|
|
emicaa
|
djevojke sta spremate za Vaskrs?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2018 11:51:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne znam. Verovatno ćemo ići kod mame na ručak pa sam mislila da ponesem cheese cake (pošto ga ona obožava) i da umesim pogaču.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2018 11:54:52
|
|
|
|
milicicak
|
Ako idemo kod mame na rucak, samo tortu. Ako ostajemo kod kuce onda pogaca, peceno pile i povrce, razne salate i torta. I obavezno salata od jaja i zelene salate
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2018 12:00:08
|
|
|
|
Dragce86
|
Kod bake ( moje mame ) na 2 dana a 3.kod svekrve :D
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2018 12:47:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mozda napravim neki slatkis za Vaskrs. Zavisnosti od toga da li ce mama da stigne pored cetvoro dece Tamo cemo da rucamo tako da nista ne spremam.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2018 13:09:29
|
|
|
|
emicaa
|
e pa to me zanima,kakve slatkise pravite
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2018 13:20:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde ako nadje neko recepte Milicicak za pite koje idu u zamrzivac. Nek neko stavi link. Mislim da je pisalo u ovoj temi. Ne mogu da nadjem
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2018 13:45:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, ja imam onu rolat pitu koju možeš praviti sa čime god želiš i koja ide u zamrzivač onako u rolatu, pa se posle seče.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2018 13:50:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jel idu i jaja? Hocu da iskoristim dok su deca tamo da spremim i da zamrznem. Ajde stavi link.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2018 14:05:07
|
|
|
|
Bunnyca
|
Ja sam skoro pravila Milk snite , svi ukucani bili odusvljeni, hoce opet, a meni to nije bas za Uskrs, pa cu opet Nutela cizkejk, najbrza i najlaksa.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2018 15:12:58
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ajde ako nadje neko recepte Milicicak za pite koje idu u zamrzivac. Nek neko stavi link. Mislim da je pisalo u ovoj temi. Ne mogu da nadjem Evo recepta IZVORNA PORUKA: milicicak Pita sa sirom Istopiti 125g margarina, pa u to dodati 3 zumanca, 500g sira, 100ml kisele vode, 1 prasak za pecivo, kasicicu soli i dobro izmesati. Umutiti dobro 3 belanca pa postepeno dodati u masu. 500g kora podeliti na 3 dela (oko 5 kora svaki). Svaku koru prazati smesom pa uviti u cvrst rolat. Uviti u foliju i zamrznuti. Izvaditi pola sata pre pecenja, iseci parcice debele oko 1 cm, svako parce premazati smesom od 1 umucenog jajeta i 1 kasike pavlake, posuti susamom po zelji i peci.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2018 15:43:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala Mili.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.4.2018 12:03:26
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR djevojke sta spremate za Vaskrs? Ja spremam Pure pleasure tortu sa rozen koricama. Ana nisam stigla da pisem. Pravila sam ciz kejk koji se pece i stvarno su mi dominirala jaja. Nisam odusevljena. Ipak sam za one klasicne sa keksom i dosta sira.
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.4.2018 12:25:53
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Jel idu i jaja? Hocu da iskoristim dok su deca tamo da spremim i da zamrznem. Ajde stavi link. Rolat pita Ja je skoro uvek imam u frizu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?