Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.2.2018 19:03:25
|
|
|
|
lesica
|
Anči, tako će i biti, ovi naši recepisi... Ipak ću prošnjurati po stranim sajtovima. Maraj, drugačije je, i lepo. A pošto sam ovih dana dokona u krevetu, samo smišljam ovih dana šta bih sve jela
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.2.2018 19:17:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao znam ja samo lunjam po netu i listam recepte
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.2.2018 19:21:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni se taaaako jede cepkana sočna ćuretina ili svinjetina u domaćoj lepinji sa coleslaw salatom (u mojoj verziji). Znači danima sanjam o tome, krajnje je vreme da napravim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.2.2018 21:09:46
|
|
|
|
madre
|
a meni dajte proveren recept za gibanicu i cufte u belom sosu
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.2.2018 21:25:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Madre klik za pitu.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2018 15:42:42
|
|
|
|
madre
|
Bas cu da je pravim za veceru
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2018 16:04:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Madre, ja pravim po ovom receptu cufte u belom sosu KLIk
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2018 19:00:23
|
|
|
|
mama Jo
|
A zene, kad kuvate za dva dana sta je to? Postoji li nesto drugo osim paprikasa, graska, pasulja, punjenih paprika i tikvica? 🤔
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2018 19:36:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Djuvec, kupus, pirinač sa piletinom, snicle, piletina, drugi dan dodas prilog od krompita, pire, pirinca, nekog sosa, špagete ili makarone sa sosom, lazanje, supe, čorbe ... To mi trenutno pada na pamet
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 17.2.2018 19:38:26 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2018 20:31:13
|
|
|
|
madre
|
Mama Jo, gulas, boranija, slatki kupus, Prokule, cufte u paradajz sosu, sarma, razne supe i corbe od povrca uglavnom ta corbasta jela koja nece da se stvrdnu/skoro...
< Poruku je uredio madre -- 17.2.2018 20:35:04 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2018 21:36:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajno!! Ja tek ulazim u kulinarske vode, i nista mi ne pada na pamet osim ovih par jela sto vrtim u krug! Super, odlicni predlozi, taman da ubacim nesto novon😊
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2018 21:45:20
|
|
|
|
minnica
|
Supu obično kuvam za više dana, nekad, recimo, izdinstam sa lukom meso na kockice isečeno, pa onda mogu da dodam neko povrće, tako imam polugotov ručak. Sve što može da se podgreje se može kuvati unapred.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.2.2018 10:24:31
|
|
|
|
mama Jo
|
To je super jer to dinstanje i jeste najdosadniji deo kuvanja...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 12:29:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo ja zvaaanicno priznajem da Ne znam da pohujem meso. Nikad mi ne bude kao moja mama sto pravi. Meni se sve zalepi za tiganj
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 12:35:59
|
|
|
|
Srecko47E
|
Amck a da promenis tiganj?Imala sam ja taj problem sa jednim Metalac tiganjem pa sam presla na onaj dublji,Metalac vok.Od tada lepljenja nema
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 17:33:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Promenila..nije do tiganj do mene je
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 17:36:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha, ja ne pohujem jer ne znam a vadim se kao ,,pa nije bas zdravo" 😂
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 17:38:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Koju vrstu mesa pohujes? Ja cesto filete a i snicle nekad, ok su mi, cak i deca jedu.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 18:03:14
|
|
|
|
Srecko47E
|
Anck onda je do tebe.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 18:16:47
|
|
|
|
Sarav
|
Ja kuvam radnim danima, mm vikendom. Kakav je podatak danas napravio, pa odrali smo se oboje
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 18:27:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Koju vrstu mesa pohujes? Ja cesto filete a i snicle nekad, ok su mi, cak i deca jedu. Pilece belo, deca najvise vole kad su kod bake da im to pravi al meni se lepi pa ne ispadne kao pohovano
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 22:03:22
|
|
|
|
Srecko47E
|
Anck a jel si probala da mesas brasno?Polu belo polu kukuruzno
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 22:05:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kakve to veze ima? Moja mam s obicnim brasnom pece pa nema problema.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 22:06:43
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pa lad nece samo sa belim probas varijacije. Ja cesto kombinujem,ali je kod mene bilo do tiganja
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 22:10:21
|
|
|
|
Sarav
|
Ja samo kukuruznim popijem, bolji mi je ukus
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?